Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım günaydın. Ya ben kürtaj olmuştum 2 eylülde. Bugün 26. Gün. Üç gündür de silince gelen kahverengi akıntım var. Dün çamaşırımda da biraz kahve akıntı görünce adetim başladı diye burada bat 22 ekim yazdırdım. Ama sonra devamı gelmedi bi türlü. Sadece silince geliyor. Bi başlayıp bitse ben de plan yapacağım da şu an çok sinirlerim bozuldu doktorumu arayacağım niye böyle oldu bilmiyorum 😔 Kuzum ben ilk defa ovülasyon testi siparişi verdim. Önceki gebeliğimde plansız olmuştu 5 ay gibi sürede. Ama şimdi kaybımız olduğu için o kadar bile beklemek istemiyorum. Üzüntümü sadece yeni bir gebelik geçirecek 🙏🏻 Ovülasyon testi nasıl kullanılır diye YouTube’da falan izledim burada da kızlara danışırım zamanı geldiğinde kuzum. Eşimle romantik akşamlar geçirerek değerlendirmeyi düşünüyorum başka bir planım yok şu an. Folic asit de kullanıyorum onun dışında bir takviye vs almıyorum
Merhaba kader arkadaşım merhabaaa 🖐 ben de 1 eylülde 9 haftalık bebeğimin kalbinin durmasından dolayı malesef kürtaj oldum doktorum bana 2 hafta yasaktan sonra ilişki yaşayabilirsin dedi ben de hemen olsun istiyorum ama bi yandan da korkudan istemiyorum ilişkiye bile zor başladık tam 20 gün sonra ve korunmadık bi daha da korkudan ilişki olmadı zaten yine.. bugün 28. Günüm ve benim de senin dediğin gibi dünden beri peçeteye sildikçe kahverengi leke geliyor şimdi biz napıcaz adet mi oluyoruz ne bu kafam karman çorman oldu. Sen doktorunu aradın mı sordun mu merak ediyorum 🙊

Amin canım Rabbim nasip etsin 🙏 keçiboynuzu özü içirseydin eşine gerçi konuya tam hakim değilim ama iyi geliyor diye biliyorum canm
İçirdim canım onunla yükseldi sayılar zaten şuan arı sütü bal polen karışımı kullanıyor.bende hiç bir problem yok.doktorum yine de klomen kullandırdı.geçen ay iki yumurta çatlatı ama yine de olmadı malesef bu ay yine kullandım pazar günü pik gördüm.normalde pazartesi öylen tamamen siliklenmesi gerekiyor bayadır kullanıyorum çünkü ovü😂 ama hala ikinci çizgi belirgin net bi şekilde çıkıyo çatladığını. Farkındayım ama sanki hala bekliyo gitmemiş gibi amaaaaan iyice hayal dünyasına daldık valla

Listede tek hamiş var kahvelihatunn kız senin bat 1 ekimdeymiş ne zaman ve ne testiyle pozitif aldın hepimize söyle 😂🤭🤭🤭 erken değil mi yaa💁🏻‍♀️🤭 kizzeeeyyyyy maşallah 🌹 tebrik ederim 🥰

İçirdim canım onunla yükseldi sayılar zaten şuan arı sütü bal polen karışımı kullanıyor.bende hiç bir problem yok.doktorum yine de klomen kullandırdı.geçen ay iki yumurta çatlatı ama yine de olmadı malesef bu ay yine kullandım pazar günü pik gördüm.normalde pazartesi öylen tamamen siliklenmesi gerekiyor bayadır kullanıyorum çünkü ovü😂 ama hala ikinci çizgi belirgin net bi şekilde çıkıyo çatladığını. Farkındayım ama sanki hala bekliyo gitmemiş gibi amaaaaan iyice hayal dünyasına daldık valla
İlişki önerdi mi canım peki. 🙄 AA o niye ki tutmuştur ha belki 😍 biz böyle düşünelim böyle olsun 😅🙏😍

İlacın etkisi olabilir pik görüntü bu ay benim de bir hafta pik göründü

X