Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inanırım canım, belirtilerin arttıgı dönemler ben gebelik belirtileri başlıklarında sondan başa okuduğum bile oldu, milyon tane konu var birinden bile bişey okusam kar diye düşünüyor insan
Haklısın gülüyorum falan ama bazen yorulmuşum gibi geliyor 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim ilk zamanlar ben istemiyordum 6-7 ay korundum sonra 1-2 ayda ilaçsız korundum eşime sakın diyordum hep dışarı akıt çünkü çocuk için çok erkendi şimdi diyorum ki o zaman hayır dediğim için yanlışlıkla falan kaçsa kesin hamile olurdum şimdide ben istiyorum ama olmuyor illa ki olur stress yapmak istemiyorum ama aylar aylar hep negatifi görünce insan bi hüzünleniyor sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyor

Ve inan bana o ummadığım bir anda geliyor mucize nasıl olduğunu da anlamıyorsun bile Allah'ım bir an evvel kavuştursun mucizelrimize

KEsinlikle çok isteyince olmuyor bu kesin artık beyin nasıl bir sinyal gönderiyorsa rahme

Ipgr15 ama canım daha yaşın küçük, hiç takma kafana olur :) azcık takviye falan al ne bilim neler yapıyorsun ekstra bilmiyorum ama :)

Ipgr15 ama canım daha yaşın küçük, hiç takma kafana olur :) azcık takviye falan al ne bilim neler yapıyorsun ekstra bilmiyorum ama :)
Ekstra hiçbir şey yapmıyorum ki sadece kendi kendime öyle uygulamadan takip yapıyorum o kadar bide hormon baktırmıştım hersey normal sadece e2 17.99 çıktı birde prolaktin 25 ama doktor korkma dedi o kadar bende yaz ayi olduğu için üstüne düşmedim tatil falan derken bu ay da olmazsa artık eşimde gidecek bende büyük daha detaylı bi baktıracağım kendime ve artık uygulamadan takip etmeyim diyorum bu kitler varya onlardan alayım diyorum üzülüyorum ya kendimi yetersiz hissediyorum 2 arkadaşım da ilk denemede hamile kaldı kıskanma değil ama kendime üzülüyorum bir tavsiyeniz var mı acaba ?

Evet çok şükür 1 oğlum var hayat inşallah diğer ay olur artık ne zaman nasibimse

Söylemesi kolay geliyor insanlara nasıl hissettiğini düşünen yok o da daha çok kırıyor kalbini aslında rabbim her zaman iyilerle anlaşabileceğimiz seni anlayan insanlarla çevrelesin cevremizi

Kuzum yazdıklarını takip edemedim ama bizim batlar yakın ovüyle takip edip erken yumurtlama yakalamadıysan daha test için erken. Üzülme hemen
Valla heveslenmek istemiyorum şuan yok diyorum gönlüm tersini söylesede rabbimden hayırlısını diliyorum şimdi olmaz bir sonraki ay olur belki sağlıkla kucağına alacağım bir evlat nasip etsin önemli olan o

Olur canım seve seve bugün ovu yaptım ama henüz bir şey yok
Nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun canım ?
Canım günaydın. Ya ben kürtaj olmuştum 2 eylülde. Bugün 26. Gün. Üç gündür de silince gelen kahverengi akıntım var. Dün çamaşırımda da biraz kahve akıntı görünce adetim başladı diye burada bat 22 ekim yazdırdım. Ama sonra devamı gelmedi bi türlü. Sadece silince geliyor. Bi başlayıp bitse ben de plan yapacağım da şu an çok sinirlerim bozuldu doktorumu arayacağım niye böyle oldu bilmiyorum Kuzum ben ilk defa ovülasyon testi siparişi verdim. Önceki gebeliğimde plansız olmuştu 5 ay gibi sürede. Ama şimdi kaybımız olduğu için o kadar bile beklemek istemiyorum. Üzüntümü sadece yeni bir gebelik geçirecek Ovülasyon testi nasıl kullanılır diye YouTube’da falan izledim burada da kızlara danışırım zamanı geldiğinde kuzum. Eşimle romantik akşamlar geçirerek değerlendirmeyi düşünüyorum başka bir planım yok şu an. Folic asit de kullanıyorum onun dışında bir takviye vs almıyorum

Ben de umutlandırmak için demiyorum ama kendini koyverme kuzum olmadı diyip. Stres üzüntü de iyi gelen şeyler değil sonuçta. Allah büyük olmasa gereken en hayırlı zamanda en güzel şekilde olur hepimiz için eminim

Kız dur sakin ol içini ferah tut. Senin benim yoruldum dememiz haksızlık olur. 3 aydır falan deniyormuşsun yaşın da genç. yelkenleri suya indirme. O ilk ayda tuttu diyenlerin de hepsine inanma. Benim de çevremde ilk aydan tuttu diyen biri vardı çook sonra öğrendim ki 1 yıl denemişler meğer. Ama kimse bilmediğinden denedikleri süreci ilk ay tuttu diyi geçmişler

Ahhh ahh ne bileyim suan da reglim gecikti 3 gün oldu ama inan test alıp yapmaya korkuyorum
Annem ablam gel yapalim
Diyor sırf negatif olacak diye istemiyorum belim ağrıyor zaten regl olacak gibiyim sarı akıntı var nedeni ne anlamış değilim

Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran. Varsa eğer test yap ya da yapma bi şekilde öğreneceksin zaten kuzum. Ama dediğim gibi stres yapma. Ben de 1.5 yıllık evliyim, bi kaç aydır deniyoruz ve hemen olmayabilir bunu biliyorum. Hemen olmazsa da bu bir eksiklik bir kusur değil. Demek ki daha vakti var diyip beklemek gerekiyor. Şu anda bebeğim olmasını ben de çok istiyorum ama diğer türlü de kendimi depresyona sokmak yerine hayatımı çocuğuma daha iyi imkanlar sunabilecek hale getirebilmek için biraz daha zamanım oldu gözüyle bakıyorum.
Akıntıda koku da varsa doktora görün istersen, kendini ihmal etme, moralini bozma. Bizim için en güzel en hayırlı zamanda olacak her şey inan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…