Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür çok sevindim

Benim sana yakın canım. Benim döngüm 25 gün olduğu için yumurtlamamız aynı günlerde olacak seninle. Birlikte bekleriz sonucumuzu önümüzdeki ay
Olur canım seve seve bugün ovu yaptım ama henüz bir şey yok
Nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun canım ?

Tekrar silikleşince yumurtlama bitmismi oluyor
Bitmiş olmuyor canım çatlama olmuş oluyor işte o zaman
Yumurta çatladıktan sonra da 24 saat canlı kalmaya devam ediyor hatta, yumurtlama dönemi testte silik gördükten tam bir gün sonra bitiyor yani.

Herkese merhaba mucizesini bulmuş ve benim gibi bulmaya çalışan güzel anne adayları umarım her şey gönlümüzce olur uzun zamandır bu sitedeyim bebek hamilelik ile ilgili buralarda okumadığım şey kalmadı ben kafaya takmamak için regl 1 hafta kala buraya geliyorum regl olunca hoop çıkıyorum 1 ay uğramıyorum kızlar normalde 28 günde bir regl olurum geçen ay 2-3 gün gecikti hamile sandım ama regl oldum hamile değilmişim herkes bebek yerini ayarlıyo vs dedi bu ayda bat 26 eylüldü ama hala gelmedi sadece sarı sulu akıntım var bazen şeffaf ama sürekli değil birde göğüs ağrısı ama hafiften ve bi uyuzluk bıkkınlık sürekli uyuma isteği bazen vajinama bir şey batiyor gibi bazen karnım kasığım çekiyo gibi bi garip ama bel ağrım da bilemedim kızlar sizce bir şeyler olabilir mi ?

benide eklermisiniz bat 18 ekim

Idrar testi yaptim kizlar negatif ama o kadar inancim vardi ki cok kotu oldum hayirlisi olsun insallah sizlerden guzel haberler gelir
Üzülme canım rabbim hiç ummadığın anda versin mucizeni insallah mutluluk gözyaşları süzülsün gözünden bu sayfadaki insanlar iyi ki varsınız bizi bizden başkası anlamıyor ne arkadaş ne dost üzülme meryemcim önümüzdeki ay güzel haberlerin gelir insallah

Vallahi eşime arkadaşıma söyleyemiyorum ama sizler çok iyi anlıyorsunuz o yüzden buraları seviyorum teşekkür ederim güzel duaların sözlerin için rabbim isteyene istediği zaman sağlıklı evlatlar nasip etsin

İstemem yan cebime koy kaçışı mı bu olursa herkese sürpriz olsun istiyo herhalde seninki
Bence de macera olsun diye yapıyor heralde hayatı çok sakin gidiyor ya Ama çok şükür aramız çok iyi bu aralar, bu büyü bozulmasın 10 yıl sonra ilk kez eşimle ilk evlendiğimiz frekanslardayız , tadını çıkaralım bari napalım
Ay ben de küstüm oynamıyorum der gibi gidip, gerisingeri dönmek de çok komik oluyor Canım akıntın kokulu ise belki enfeksiyon olabilir. Bikaç güne bir kaset test yap ya da doktora görün derim ben, enfeksiyon, adet ve bebek hepsi birbirine benziyor :)
Idrar testi yaptim kizlar negatif ama o kadar inancim vardi ki cok kotu oldum hayirlisi olsun insallah sizlerden guzel haberler gelir
Canım tamamen kendini şartlamanla alakalı yaşadığın düşüş. Sabret ve devam et yoluna. Çok şükür hayattayız sağlıklıyız, ki senin daha önce de olmuş yanlış okumadıysam, demek ki yeniden de olur :) denemeye devam , pes etmek yoooookkk

Amin kuzumm rabbim bana da versin tez zamanda sağlıklı bir bebek artık heveslerimi bile en yakınlarıma anlatamıyorum çünkü sonu hüsran onlarda çok kolaymış gibi ee sen çok abartıyorsun çok takıyorsuna girince bi kötü bir mahcup hissediyor insan

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyonla takip ediyorum yumurtlamayı testenmi acaba C çizgide pembe Türk çizgisinde pembe kırmızı değil markası mira tech kullanan varmı böylemi çıkması gerek yoksa daha yumurtlama olmamışmı

Eklentiler

• 16643446511065178018324982161434.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 35
Ahahahhahaha bir ay burada dursam kafayı yerim
Girmemek için gun içinde unutmak için o kadar çok uğraşıyorum ki buradaki hamilelikle ilgili açılan ve okumadığım konu kalmamıştır inan

inanırım canım, belirtilerin arttıgı dönemler ben gebelik belirtileri başlıklarında sondan başa okuduğum bile oldu, milyon tane konu var birinden bile bişey okusam kar diye düşünüyor insan
Ahahahhahaha bir ay burada dursam kafayı yerim
Girmemek için gun içinde unutmak için o kadar çok uğraşıyorum ki buradaki hamilelikle ilgili açılan ve okumadığım konu kalmamıştır inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…