-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.401
Çok şükür çok sevindimEvet kaçırdınnn sabahın körü testini öğlen testini hoş ben etiket yapmayı unuttum herkesi ama uyanan görsün dedim sabahın 6 sonda koydum sonra öğlen yine yaptım teyzoşu sana da yollayım bak burdayızzzz
Olur canım seve seveBenim sana yakın canım. Benim döngüm 25 gün olduğu için yumurtlamamız aynı günlerde olacak seninle. Birlikte bekleriz sonucumuzu önümüzdeki ay
Ah inşallah bol bol Meryem süresi okuyorum Allah’ın izniyle Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınRabbim hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah güzel haberler veririz hepimiz gerçekten günler hiç geçmiyooo
Merhaba kızlar üstteki oglen 1 de yapıldı alttaki saat akşam 7 de büyük ihtimalle pozitif değilmi çatlama olmusmu oluyor yenimi olacak
Daha çok sevineceğiz aşkı hele günlerini tamamla biliyorum geleceksinÇok şükür çok sevindim
Tekrar silikleşince yumurtlama bitmismi oluyorÇatlama olmamış canım daha pik testin
Bitmiş olmuyor canım çatlama olmuş oluyor işte o zamanTekrar silikleşince yumurtlama bitmismi oluyor
benide eklermisiniz bat 18 ekim
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim @Nur s 1 Ekim @kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @Feslegeen 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @Mervenur277 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @Papatyamveben-Mavi 3 Ekim @Mavi070707 3 Ekim B Bebisee 3 Ekim @Nypmha 4 Ekim @Sevm57 4 Ekim @ayzelll 5 Ekim M merve_eymen 5 Ekim sumeyye 1306 6 Ekim LeucotheaThemis 6 Ekim @Chanandeler Bong 7 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @gulhatun41 7 Ekim @fatsek 8 Ekim pozitifbiri 9 Ekim Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim Ginnys @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @loveprayeat 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim trueliving_ 13 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @dream2311 14 Ekim F Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @nazende333 15 Ekim @Merve3553 16 Ekim @BurcuYener 17 Ekim @freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim @Aden2023 18 Ekim M melek076 18 Ekim @keug03 19 Ekim @iyilikperisi92 21 Ekim @lavinya- 21 Ekim @Annabelle1 22 Ekim
Üzülme canım rabbim hiç ummadığın anda versin mucizeni insallah mutluluk gözyaşları süzülsün gözünden bu sayfadaki insanlar iyi ki varsınız bizi bizden başkası anlamıyor ne arkadaş ne dost üzülme meryemcim önümüzdeki ay güzel haberlerin gelir insallahIdrar testi yaptim kizlar negatif ama o kadar inancim vardi ki cok kotu oldum hayirlisi olsun insallah sizlerden guzel haberler gelir
Vallahi eşime arkadaşıma söyleyemiyorum ama sizler çok iyi anlıyorsunuz o yüzden buraları seviyorum teşekkür ederim güzel duaların sözlerin için rabbim isteyene istediği zaman sağlıklı evlatlar nasip etsinÜzülme canım rabbim hiç ummadığın anda versin mucizeni insallah mutluluk gözyaşları süzülsün gözünden bu sayfadaki insanlar iyi ki varsınız bizi bizden başkası anlamıyor ne arkadaş ne dost üzülme meryemcim önümüzdeki ay güzel haberlerin gelir insallah
Kuzum geri çekilme yöntemi ile hamile kalan çok fazla var işte böyle sanırım bir damlası yetiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhayırlısı ise hem eşin hem senin için Rabbim nasip etsin o bir damladan bile
Bence de macera olsun diye yapıyor heralde hayatı çok sakin gidiyor yaİstemem yan cebime koy kaçışı mı buolursa herkese sürpriz olsun istiyo herhalde seninki
Ay ben de küstüm oynamıyorum der gibi gidip, gerisingeri dönmek de çok komik oluyorHerkese merhaba mucizesini bulmuş ve benim gibi bulmaya çalışan güzel anne adayları umarım her şey gönlümüzce oluruzun zamandır bu sitedeyim bebek hamilelik ile ilgili buralarda okumadığım şey kalmadı ben kafaya takmamak için regl 1 hafta kala buraya geliyorum regl olunca hoop çıkıyorum 1 ay uğramıyorum kızlar normalde 28 günde bir regl olurum geçen ay 2-3 gün gecikti hamile sandım ama regl oldum hamile değilmişim herkes bebek yerini ayarlıyo vs dedi bu ayda bat 26 eylüldü ama hala gelmedi sadece sarı sulu akıntım var bazen şeffaf ama sürekli değil birde göğüs ağrısı ama hafiften ve bi uyuzluk bıkkınlık sürekli uyuma isteği bazen vajinama bir şey batiyor gibi bazen karnım kasığım çekiyo gibi bi garip ama bel ağrım da bilemedim kızlar sizce bir şeyler olabilir mi ?
Canım tamamen kendini şartlamanla alakalı yaşadığın düşüş. Sabret ve devam et yoluna. Çok şükür hayattayız sağlıklıyız, ki senin daha önce de olmuş yanlış okumadıysam, demek ki yeniden de olur :) denemeye devam , pes etmek yoooookkkIdrar testi yaptim kizlar negatif ama o kadar inancim vardi ki cok kotu oldum hayirlisi olsun insallah sizlerden guzel haberler gelir
Amin kuzumm rabbim bana da versin tez zamanda sağlıklı bir bebek artık heveslerimi bile en yakınlarıma anlatamıyorum çünkü sonu hüsran onlarda çok kolaymış gibi ee sen çok abartıyorsun çok takıyorsuna girince bi kötü bir mahcup hissediyor insanVallahi eşime arkadaşıma söyleyemiyorum ama sizler çok iyi anlıyorsunuz o yüzden buraları seviyorum teşekkür ederim güzel duaların sözlerin için rabbim isteyene istediği zaman sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kuzum yazdıklarını takip edemedim ama bizim batlar yakın ovüyle takip edip erken yumurtlama yakalamadıysan daha test için erken. Üzülme hemenIdrar testi yaptim kizlar negatif ama o kadar inancim vardi ki cok kotu oldum hayirlisi olsun insallah sizlerden guzel haberler gelir
Ahahahhahaha bir ay burada dursam kafayı yerimBence de macera olsun diye yapıyor heralde hayatı çok sakin gidiyor yaAma çok şükür aramız çok iyi bu aralar, bu büyü bozulmasın 10 yıl sonra ilk kez eşimle ilk evlendiğimiz frekanslardayız , tadını çıkaralım bari napalım
Ay ben de küstüm oynamıyorum der gibi gidip, gerisingeri dönmek de çok komik oluyorCanım akıntın kokulu ise belki enfeksiyon olabilir. Bikaç güne bir kaset test yap ya da doktora görün derim ben, enfeksiyon, adet ve bebek hepsi birbirine benziyor :)
Canım tamamen kendini şartlamanla alakalı yaşadığın düşüş. Sabret ve devam et yoluna. Çok şükür hayattayız sağlıklıyız, ki senin daha önce de olmuş yanlış okumadıysam, demek ki yeniden de olur :) denemeye devam , pes etmek yoooookkk
Ahahahhahaha bir ay burada dursam kafayı yerim
Girmemek için gun içinde unutmak için o kadar çok uğraşıyorum ki buradaki hamilelikle ilgili açılan ve okumadığım konu kalmamıştır inan