Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bearhug bakalım o tek damlalar bizim yumurta kıza ulaşabilecek mi
Kuzum zaten hepsi gitse de çoğu hooop diye geri akıyor ki her türlü hepimiz hamile kalacaksak o bir damladan kalıyoruz zaten
Yani olmayacağı varsa içeri okyanus da göndersen olmuyor, olacağı varsa damla değil damlacık bile yetiyor

Bende 26 yaşımdayım 1.5 yıllık evliyiz .3 aydır korunmuyoruz ovulasyonla fln takip ettim ama olmadı. Bende aynı hiç olmayacakmış gibi geliyor .ama burada yıllarca sabırla bekleyenleri görünce daha yolun basindayim diyorum Rabbim hayırlısını versin bizimde kucağımız dolsun inşallah

Haklısın canım eşimle gezip tozup eğleniyoruz bu hayatın tadini çıkarıyoruz ama ne zaman regl yaklaşıyor benim stres belirtiler gün yüzüne çıkıyor :) yok canım koku vs yok sadece hafif sarı akıntı beyazdı sarıya döndü

Doğru söylüyorsun o zaman daha büyük şans var çünkü sanırım biraz kaçtı dedikten sonra 5 dk daha sürdü ilişki. Yani sanırım iyice iteledi içeri içeri oh canıma değsin

Kıyamam canım benim inanıyorum en güzel zamanda bizi bulacak bebeklerimiz ve biz çok güzel anneler olacağız

Ay kızlar bende hala ovülasyonda pik göremedim delirecek gibi oluyorum bazen modum inanılmaz düşüyor Bebeği geçtim bi yumurtam bile büyümüyor inşallah sizlerden güzel haberler gelir bana umut olursunuz

Kızlar bunları şimdi yaptım hemen çektim bi bakar mısınız dünde yaptım ama emin olamadım

Eklentiler

• 20220928_124644.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 194
  • 20220928_124657.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 20220928_124550.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba kızlar bende bat 7 Ekim bekliyorum şuan hiç belirti yok normali budur belki 9 gün var çünkü.
Mayıs ayında tek şüpheli ilişki ile gebe kalmıştım, ama ne yazık ki düşük yaptım. Sat a göre 4 haftalikti. Her belirti kendini göstermişti, mide yanması, hareket edince baş dönmesi, kasık hareketleri vs. Kaset Testte 1 kez çok gölge gibi silik çizgi görmüştüm. Prodictor ve comfort erken gebelik testleri de direkt negatif vermişti. Erken gebelik testlerine güvenimi tamamen kaybettim. Sizin de aklınızda bulunsun kaset testler daha güvenilir geliyor bana üstünden 10 20 dk dan uzun süre geçmediği müddetçe. Hayırlı bekleyişler hepimize .

Benimle aynı kafadasın
Bende benek odaklı değerlendirme yapmıyorum
Sadece ovu ve folik asit başka birşeye gerek yok

Amin amin sağlıkla gelsin ne zaman isterse gelsin diyeceğim umitlenmeden akışına bırakabilirsem eğer (ki karakterime çok uymuyor ) daha güzel olacak
Olsun biz burda acılarımızı da tatlilarimizida birbirimiz tanımadan dostluğumuz la birlikte asicaz ben inanıyorum pes etmeyelim isyan etmeyelim yeter rabbim mukafaatini er yada geç verecektir

arkadaşlarım merhaba
erken gebelik en erken bat a ne kadar kala yapılabilir

Olsun biz burda acılarımızı da tatlilarimizida birbirimiz tanımadan dostluğumuz la birlikte asicaz ben inanıyorum pes etmeyelim isyan etmeyelim yeter rabbim mukafaatini er yada geç verecektir
Kesinlikle bende buna inanıyorum ve hiç isyan etmiyorum çok şükür nasibimiz ne zamansa o zaman olsun rabbim en hayırlısını en kısa sürede nasip etsin inşallah

Benm pazar günü hep sağ kasikta hep sancı vardı dün aksm sağ kısık 2 kere sızladı durdum yani yerimde Bi an sonra 4 5 saniye sonra geçti bilmiyorm onlardan dolayı şüphe ediyorum sende varmi belitti
Ya ben adete 9 gün vardı sağ kasigimda çok ağrı vardı ertesi gün kalkıp hastaneye gittim devlete çok sacma bı Dr vardi ultrasyondan daha bakmadan iltihabın var deyip ilaç yazdı bende almadım eve geldim adeti bekliyorum ara ara kasıkta batma var göğüslerim dokunulmayacak kadar sertleşmiş birde beyaz akıntım var ama bilmiyorum umudumda yok doktor öyle dedikten sonra

Doktora hamilelik şüphen olduğunu söyledin mi bekle inşallah hamilelik belirtileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…