Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bana hiç birşey sormadı ben konuşmaya çalıştım başından saldı resmen
Ozmn umudunuzu kaybetmeyin doktor bilmeden atıp tutmuş resmen ben hangi doktora çıkarsam çıkayım direk hamilelik şüphesi olduğunu söylüyorm ona göre birsy diyorlar dün en basitinden isyeri doktoruna goruldm gribim diye parol dan başka birsy kullanmayın şuanda dedi cildiyeci cumartesi günü kan değerlerim düşük diye kan ilacı yazdı şüpheli olunca kadın doğuma danisip kullanın dedi

İşte bekleyelim 3 ekimi bakalım nolcak sizin nezamandan beridir olmuyor ?

İşte bekleyelim 3 ekimi bakalım nolcak sizin nezamandan beridir olmuyor ?
Ben 2 aydır deniyoruz 5 yaşında kızım var benim ama temmuzda kontrole gttydim rahimde yara olduğunu söylemişti Bi hap kullandım hap bitince 3 ay deneyin olmazsa gel demişti kadın doğumcu yaraya herhangi Bi işlem yapilmadi

Bak ben hamileyim beyaz akıntım bar kasıklarımda karnımda türlü türlü ağrılar oluyor bekle ilaç salın aşma şurda bir şey kalmamış bol su iç iltihap varsa iyi gelir…ama ya bebek varsa….!!! Su iç su bebek içinde iyidir

Bitmiş olmuyor canım çatlama olmuş oluyor işte o zaman
Yumurta çatladıktan sonra da 24 saat canlı kalmaya devam ediyor hatta, yumurtlama dönemi testte silik gördükten tam bir gün sonra bitiyor yani.
Bilgi içi teşekkürler canım bende silik olmuşmudur diye tekrar yaptım öğlen saatlerinde pozitifti hatta şimdi yine yaptim 18. De yine pozitif dünde bu saatlerde sanırım pozitifti 7 gibi

Birde kızlar şunu farkettim ki her ay yaşıyordum yumurtlamadan mi yoksa normal de başıma mı geliyor tam kestiremiyordum ama yumurtlama günü inanılmaz gaz sıkışması oluyor idrar rengi degisik oluyor ve kaşıkta batma

Kızlar yarın kontolüm var randevu almıştım yumurtlama var mı yok mu diye sormalı miyim yoksa o söyler mi bide rahim kalinligini alttan ultrasonda ölçülüyor yoksa karından da belli oluyor mu bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…