- 5 Aralık 2011
- 1.492
- 1.720
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.461
Ozmn umudunuzu kaybetmeyin doktor bilmeden atıp tutmuş resmen ben hangi doktora çıkarsam çıkayım direk hamilelik şüphesi olduğunu söylüyorm ona göre birsy diyorlar dün en basitinden isyeri doktoruna goruldm gribim diye parol dan başka birsy kullanmayın şuanda dedi cildiyeci cumartesi günü kan değerlerim düşük diye kan ilacı yazdı şüpheli olunca kadın doğuma danisip kullanın dediYok bana hiç birşey sormadı ben konuşmaya çalıştım başından saldı resmen
İşte bekleyelim 3 ekimi bakalım nolcak sizin nezamandan beridir olmuyor ?Ozmn umudunuzu kaybetmeyin doktor bilmeden atıp tutmuş resmen ben hangi doktora çıkarsam çıkayım direk hamilelik şüphesi olduğunu söylüyorm ona göre birsy diyorlar dün en basitinden isyeri doktoruna goruldm gribim diye parol dan başka birsy kullanmayın şuanda dedi cildiyeci cumartesi günü kan değerlerim düşük diye kan ilacı yazdı şüpheli olunca kadın doğuma danisip kullanın dedi
Ya canm bugün hesaba giriş yapıyordum ama mesaj falan atamıyordum yeni düzelttiler sonucum daha çıkmadı bekliyorum
Ben 2 aydır deniyoruz 5 yaşında kızım var benim ama temmuzda kontrole gttydim rahimde yara olduğunu söylemişti Bi hap kullandım hap bitince 3 ay deneyin olmazsa gel demişti kadın doğumcu yaraya herhangi Bi işlem yapilmadiİşte bekleyelim 3 ekimi bakalım nolcak sizin nezamandan beridir olmuyor ?
Cnm inşallah bir an önce güzel haberler alirsinYa canm bugün hesaba giriş yapıyordum ama mesaj falan atamıyordum yeni düzelttiler sonucum daha çıkmadı bekliyorum
Ya canm bugün hesaba giriş yapıyordum ama mesaj falan atamıyordum yeni düzelttiler sonucum daha çıkmadı bekliyorum
Canım seninde hayırlı oldun bn bugğn gördüm baya güzel maşallahBen elimde daha kırmızı görüyorum burda cikmiyo
Bak ben hamileyim beyaz akıntım bar kasıklarımda karnımda türlü türlü ağrılar oluyor bekle ilaç salın aşma şurda bir şey kalmamış bol su iç iltihap varsa iyi gelir…ama ya bebek varsa….!!! Su iç su bebek içinde iyidirYa ben adete 9 gün vardı sağ kasigimda çok ağrı vardı ertesi gün kalkıp hastaneye gittim devlete çok sacma bı Dr vardi ultrasyondan daha bakmadan iltihabın var deyip ilaç yazdı bende almadım eve geldim adeti bekliyorum ara ara kasıkta batma var göğüslerim dokunulmayacak kadar sertleşmiş birde beyaz akıntım varama bilmiyorum umudumda yok doktor öyle dedikten sonra
Bilgi içi teşekkürler canım bende silik olmuşmudur diye tekrar yaptım öğlen saatlerinde pozitifti hatta şimdi yine yaptim 18. De yine pozitif dünde bu saatlerde sanırım pozitifti 7 gibiBitmiş olmuyor canım çatlama olmuş oluyor işte o zaman
Yumurta çatladıktan sonra da 24 saat canlı kalmaya devam ediyor hatta, yumurtlama dönemi testte silik gördükten tam bir gün sonra bitiyor yani.
Evet dün bu saatlerde pozitifti simdi yine yaptim siliklesme oldumu diye yine pozitif suan hala catlamadimi anladığım kadarıylaEvet iki çizgi eşit olunca be t daha koyu olunca hatta silikleşince o üç günü değerlendir bence
Kaçırma bu günleri değerlendirEvet dün bu saatlerde pozitifti simdi yine yaptim siliklesme oldumu diye yine pozitif suan hala catlamadimi anladığım kadarıyla
Kızlar bunları şimdi yaptım hemen çektim bi bakar mısınız dünde yaptım ama emin olamadım
Bide yeni attgima baksanaaaa erken mi sevinmek icinCanım seninde hayırlı oldun bn bugğn gördüm baya güzel maşallah