- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.381
Ay heves etsemmiBunda var kız
Özel bi tedavi uygulandı mı doğal yolla gebelik mi oldu ablandaAhhh benim ablamda da pcos var 2. Bebeği var
Olmuş değerlendirinMerhaba kızlar üstteki oglen 1 de yapıldı alttaki saat akşam 7 de büyük ihtimalle pozitif değilmi çatlama olmusmu oluyor yenimi olacak
Ilkinde tedavi uygulandı 1 sene sonra oldu ikinci tedavi uygulanmadan olduÖzel bi tedavi uygulandı mı doğal yolla gebelik mi oldu ablanda
Valla adım adım ilerle ben bu ay bildiğim tüm doğruları bir araya topladım diyebilirimUmarım ger şey güzel ilerler senin için bende de pcos var bir senedir deniyoruz biz de
Anladımm teşekkür ederimmIlkinde tedavi uygulandı 1 sene sonra oldu ikinci tedavi uygulanmadan oldu
Ol tabiiiii He heeeey şu sayfaların ayların dili olsada konuşsa bu zamanı ne bekledikHehheeh evetttçok mutlu oldum yaaa
Neler yaptığını sorabilir miyim acaba önümüzdeki ay ben de deniyimValla adım adım ilerle ben bu ay bildiğim tüm doğruları bir araya topladım diyebilirim
Evet ya vallahi o kadar bekledik ki yazsak yeminle roman olur yaOl tabiiiii He heeeey şu sayfaların ayların dili olsada konuşsa bu zamanı ne bekledik
Tabiki yazayım ben sana onları istersen içinden işine yarayanları yasa hepsini yap sen bilirsin ben yaptıklarım tutturduNeler yaptığını sorabilir miyim acaba önümüzdeki ay ben de deniyim
Hey yavrum hey vallaEvet ya vallahi o kadar bekledik ki yazsak yeminle roman olur ya
Gittim canım kan ve idrar aldı yarın belli olacakM mucizeOldu Doktora gidecektin ne oldu yazdin mi göremedim
Hadi inşallah sonuç güzel gelsin bende yarın sabah idrar testi yapacam bugün aldım ama o beni çantada yiyorGittim canım kan ve idrar aldı yarın belli olacak
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli Salih evlatlardan eylesin inşallahKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu N Nur s @LeucotheaThemisGinnys M merve_eymen
Bende gördüm hayırlısı olsun inşallahBı bakın bakem çıplak gözle artı Med erken seysinde cikkkk silik görüyorum
5 gün var bata bekleyip tekrar yapcam hayırlısı olsun hakkımızdaBende gördüm hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah sağolasınHayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli Salih evlatlardan eylesin inşallah