- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.361
Çok sevindim canım insallah sağlık sıhhate kucağına alırsın hadi darısı ben ve diğer herkesin başına aminKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu @Nur sLeucotheaThemis @Ginnys M merve_eymen
Ahhh benim ablamda da pcos var 2. Bebeği varUmarım ger şey güzel ilerler senin için bende de pcos var bir senedir deniyoruz biz de
Yaaaa tebriklerrrKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu @Nur sLeucotheaThemis @Ginnys M merve_eymen
İstemem yan cebime koy kaçışı mı buBiz de az evvel ekşın dikşın oldu cocuklar etutteykenbeyefendi geri çekildi yine ama, öncesinde biraz kaçtı dedi. Başına iş açacak haberi yok @Ginnys @Bearhug LeucotheaThemis M mucizeOldu kahvelihatunn ne dersiniz , kocam böyle kaça kaça olur mu ki bu işler
Hehheeh evetttOley beeee geliyor beybican
10 dakika ise değil canmAma yeni ki 10 dk olmadı kuruma çizgisi midir
Aaaa öznurrrSen diğerini bundan daha düşük değerle öğrendin kuzumnormal hic sıkıntı etme cookk güzel olucak
Atayım kuzum bu ilk testKız testin nasıldı ilk öğrendiğinde
Aminn canım aminnnYaaaa tebriklerrrsağlıkla büyüsün inşallah annesi uğur olsun hepimize de
İnşallah vardır bebeisin kuzu dualarım seninle
Sağolun kızlarİnşallah istediğin gibi olur her şey
13 ekim ekleyebilirmisin
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim @Nur s 1 Ekim kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim Elif_edanur_61_61 2 Ekim @Feslegeen 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @Mervenur277 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @Papatyamveben-Mavi 3 Ekim @Mavi070707 3 Ekim @Bebisee 3 Ekim @Nypmha 4 Ekim @Sevm57 4 Ekim @ayzelll 5 Ekim M merve_eymen 5 Ekim @sumeyye 1306 6 Ekim LeucotheaThemis 6 Ekim @Chanandeler Bong 7 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @gulhatun41 7 Ekim @fatsek 8 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim @Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim @Ginnys @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @loveprayeat 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @nazende333 15 Ekim @Merve3553 16 Ekim @BurcuYener 17 Ekim @freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim @Aden2023 18 Ekim @melek076 18 Ekim @keug03 19 Ekim @iyilikperisi92 21 Ekim @lavinya- 21 Ekim @Annabelle1 22 Ekim
Kuzuu sen naptın dr ne dediiiSağolun kızlar
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu @Nur sLeucotheaThemis @Ginnys M merve_eymen
hoşgeldin canımmerhaba benide eklermisiniz bat 14 ekim :)
hoşgeldin canım13 ekim ekleyebilirmisin
Bunda var kızBuda suya tutup test edisim hala çizgi duruyo umutlandim nedense
Eveett kuzuummAaaa öznurrr
Sağol canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
hoşgeldin canımuğur getirsin bu ay
hoşgeldin canımuğur getirsin bu ay
İyi yaptın canımEveett kuzuummseni görünce sana bir selam cakayim dedim