- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.341
Var gibi de ama daha çok test bozuk gibi de, testi tekrarlayamaz misin hemen ?sabah erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı şimdi ise böyle kafayı yemek üzereyim kızlar
Canım uzun süredir seni takip ediyorumsen çok istiyorsun anladığım kadarıyla eşin biraz istemiyor çekiniyor gibi. Geri çekildiğini söylemiştin birkaç defa. Bence karşına al eşini güzel güzel konuş anlat onu ikna et naçizane tavsiyem sadece. Hem ikna olursa senin de için rahat olur tam anlamıyla birlikte istemiş olursunuz. Güzelce anlat her şey gönlünce olsun inşallah
Yenisi Buda bişey göremedimVar gibi de ama daha çok test bozuk gibi de, testi tekrarlayamaz misin hemen ?
Ben ustalastim hafif cokkkkkkkkk zor görünen silik çizgi görüyorum bende mi sorun var çözemedimYenisi Buda bişey göremedim
Burada da görünüyor canımBen elimde daha kırmızı görüyorum burda cikmiyo
Teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlereOyyyy hayırlı olsun canım benim çok sevindim
Çok sukur Allah bağışlasın evlatlarınıAh benim güzeller güzelimsöyledim söyledim de üstüme gelme moduna giriyor yandan yandan gülerek , yani olursa yok diyecek bir adam değil zaten, 2 oğlum var da hamdolsun varlıklarına ben fazla baskı yapmak istemiyorum, olursa olur modundayim , yani bu hep böyle gitmeyecek sadece biraz zaman tanıyorum ona sonra affetmeyecem, tutup cekicekiverecem gendume
Ben 26 aydır defalarca yaptım birde ayda bir de yumurtlamıyorum mesela bu için 4. Diyebilirim regli olmuyorum pcos dolayısıyla alıştım.ilaçla oluyorum ama yapışması gereken herşeyi tam olarak yapmak lazımmış ben hep bi eksik bırakıyordum ama pcos olunca daha dikkat etmem lazımmış zamanla öğrendim tüp bebeğe yönlendirdiler 6 ay içinde Türkiye’ye gelecektim bunh için ama şimdi herşey değişti4 gün var bat’a üzülmüyorum alıştım duvar gibi testlere dünkü çizgi bile yetti bana
Çok zaman geçmedi ama daha kırmızı yani ihtimal varmı ilkkez ben bu markada böyle girdum kuruma çizgisi mi acabaBurada da görünüyor canım
Olur tabi sallama sen onun bu kafalarınıolacağı varsa bir damla bile yetiyormuşBiz de az evvel ekşın dikşın oldu cocuklar etutteykenbeyefendi geri çekildi yine ama, öncesinde biraz kaçtı dedi. Başına iş açacak haberi yok Ginnys Bearhug @LeucotheaThemis M mucizeOldu @kahvelihatunn ne dersiniz , kocam böyle kaça kaça olur mu ki bu işler
Belki de vardır bilmiyorumBen ustalastim hafif cokkkkkkkkk zor görünen silik çizgi görüyorum bende mi sorun var çözemedim
Canım ilk attığında da vardı biraz daha koyulaşmış. Ne desem boş şimdi zor geçecek biliyorum ama bikaç gün sonra koyulaşmış olur emin olursunÇok zaman geçmedi ama daha kırmızı yani ihtimal varmı ilkkez ben bu markada böyle girdum kuruma çizgisi mi acaba
Ay İnşaAllahCanım ilk attığında da vardı biraz daha koyulaşmış. Ne desem boş şimdi zor geçecek biliyorum ama bikaç gün sonra koyulaşmış olur emin olursun
Bi acile gitsen kuzum orda 1 saate çıkarıyorlarSağlık ocağında verilen kanda beta ertesi gün öğleden sonra çıkıyomuş ben çıldırmayımda kim çıldırsın
Valla kuzum ben de göremedim ama iki güne yeniden tekrarla istersen ve sabah idrariylaYenisi Buda bişey göremedim
Valla bak bunu gördüm işte baya da görünüyor bence .Kazılar bu artimed erken gebelik şeyi hiç yaniltiyomu beni yanıltmadı şimdi size son halini aricam nirmald ehic olmayan şey bu
Allah ol derse olur kuzum biliyorum. Bekleyelim bakalım , napalim hayırlısıOlur tabi sallama sen onun bu kafalarınıolacağı varsa bir damla bile yetiyormuş
Umarım ger şey güzel ilerler senin için bende de pcos var bir senedir deniyoruz biz deBen 26 aydır defalarca yaptım birde ayda bir de yumurtlamıyorum mesela bu için 4. Diyebilirim regli olmuyorum pcos dolayısıyla alıştım.ilaçla oluyorum ama yapışması gereken herşeyi tam olarak yapmak lazımmış ben hep bi eksik bırakıyordum ama pcos olunca daha dikkat etmem lazımmış zamanla öğrendim tüp bebeğe yönlendirdiler 6 ay içinde Türkiye’ye gelecektim bunh için ama şimdi herşey değişti
Kuzum geri çekilme yöntemi ile hamile kalan çok fazla var işte böyle sanırım bir damlası yetiyorBiz de az evvel ekşın dikşın oldu cocuklar etutteykenbeyefendi geri çekildi yine ama, öncesinde biraz kaçtı dedi. Başına iş açacak haberi yok Ginnys Bearhug @LeucotheaThemis M mucizeOldu @kahvelihatunn ne dersiniz , kocam böyle kaça kaça olur mu ki bu işler