Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah benim güzeller güzelim söyledim söyledim de üstüme gelme moduna giriyor yandan yandan gülerek , yani olursa yok diyecek bir adam değil zaten, 2 oğlum var da hamdolsun varlıklarına ben fazla baskı yapmak istemiyorum, olursa olur modundayim , yani bu hep böyle gitmeyecek sadece biraz zaman tanıyorum ona sonra affetmeyecem, tutup cekicekiverecem gendume

Kazılar bu artimed erken gebelik şeyi hiç yaniltiyomu beni yanıltmadı şimdi size son halini aricam nirmald ehic olmayan şey bu

Eklentiler

• IMG_20220927_182912_782.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20220927_182912_782.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 60
Ben elimde daha kırmızı görüyorum burda cikmiyo

Eklentiler

• IMG_20220927_182830_122.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 57
Çok sukur Allah bağışlasın evlatlarını anladım canım dediğim gibi her şey gönlünce olsun inşallah haklısın zaman tanımak en güzeli. Zaten Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur

4 gün var bat’a üzülmüyorum alıştım duvar gibi testlere dünkü çizgi bile yetti bana
Ben 26 aydır defalarca yaptım birde ayda bir de yumurtlamıyorum mesela bu için 4. Diyebilirim regli olmuyorum pcos dolayısıyla alıştım.ilaçla oluyorum ama yapışması gereken herşeyi tam olarak yapmak lazımmış ben hep bi eksik bırakıyordum ama pcos olunca daha dikkat etmem lazımmış zamanla öğrendim tüp bebeğe yönlendirdiler 6 ay içinde Türkiye’ye gelecektim bunh için ama şimdi herşey değişti

Buda suya tutup test edisim hala çizgi duruyo umutlandim nedense

Eklentiler

• IMG_20220927_184624_431.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 44
Canım ilk attığında da vardı biraz daha koyulaşmış. Ne desem boş şimdi zor geçecek biliyorum ama bikaç gün sonra koyulaşmış olur emin olursun
Ay İnşaAllah bak bidaha attım suya tuttum yalancı çizgi kayboluyo bunda var kızımda öyle olduydu öyle ogrendiydim

Yenisi Buda bişey göremedim
Valla kuzum ben de göremedim ama iki güne yeniden tekrarla istersen ve sabah idrariyla
Kazılar bu artimed erken gebelik şeyi hiç yaniltiyomu beni yanıltmadı şimdi size son halini aricam nirmald ehic olmayan şey bu
Valla bak bunu gördüm işte baya da görünüyor bence .
Olur tabi sallama sen onun bu kafalarınıolacağı varsa bir damla bile yetiyormuş
Allah ol derse olur kuzum biliyorum. Bekleyelim bakalım , napalim hayırlısı

Umarım ger şey güzel ilerler senin için bende de pcos var bir senedir deniyoruz biz de

Kuzum geri çekilme yöntemi ile hamile kalan çok fazla var işte böyle sanırım bir damlası yetiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ise hem eşin hem senin için Rabbim nasip etsin o bir damladan bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…