Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım aslında gün içinde çok fazla işim oluyor evden çalışıyorum ben bir yandan evi derle topla temizle yemek yap bir yandan ofisin işlerini yetiştirmeye çalış online toplantılara katıl derken zaman nasıl geçiyor akşam nasıl oluyor bilmiyorum ama yine de onca şeyin arasında aklım hep bebek mevzusunda.
Aslında o kadar böyle deliler gibi çocuk aşkı da yok içimde yani hayırlısı ise olsun diyorum ama kafa hep burada nasıl oluyor onca şeyin arasında nasıl aklımdan çıkmıyor bilmiyorum.

Korkarım ki biz seni zorlarız yap diye

Kendimi gördüm yeminle

Sen düşünmemeye çalıştıkça beyin otomatik olarak daha cok öne çıkarıyor. Yap kız , çünkü neden yapmayasın, zaten yoksa diğer topiğe geçeriz ennnn fazla ucunda ölüm yokya, nefes varsa umut vardır aşkolar

Naaayırr nolamazz ellerimi kelepçelemeniz lazım

Bat öncesi test yapmamak için direnen ben
Eki Görüntüle 3130168
Bu gerçekten ben neyse ki bu ay test yapmadan regl oldum onda da regl olduğuma eşim inanmadi yine de test yap belki yerlesmedir dedi de yaptım tabi ki negatif çıktı sayesinde bı test boşa gitti

İyi yapıyoruz yoksa hayat ciddiye alınmayacak kadar kısa bende buralara takıldığından bu yana daha bi enerjik oldum valla hem de sizler gibi bi çok iyi kalpli arkadaşlarım oldu
Yaaa bilmukabele canımm
Regl de resmen test yapmamı bekliyormuş kırmızılar geldi dün akşam hemen
Böylece yeni bat tarihi de belli oldu: 10 Ekim ile listeye giriş yapabilirim kuzumm yaz bakalım Ekime bizi...

Aynen öyle kuzum kırmızılar geldi yeni ay heyecanı başladı bile neyseki hayal kırıklığını çabuk unutuyoruz ahahahahah

Bu gerçekten ben neyse ki bu ay test yapmadan regl oldum onda da regl olduğuma eşim inanmadi yine de test yap belki yerlesmedir dedi de yaptım tabi ki negatif çıktı sayesinde bı test boşa gitti
Bizim kocalar da her şeyi sayemizde öğrendi valla yerleşme falan, adamlar bu kadar bilgiyle kadın doğumcu olmaya karar vermeden hamile kalırız inşallah

Öğrendi gerçekten ovulasyon testi pik olmuş mu olmamış mı falan bile anlıyo artık endometriozis konusunda da baya bilgili sayemde doktor doktor geze gezetıp okumuş olsa kesin kadın doğum seçerdi

beni de ekler misin canım benim
2 yıldır deniyorum
bat 3 ekim
bu ay gynoseed jel ve ovulasyon deniyorum
Allahım kucaklarımızı doldursun Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…