Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah benim güzeller güzelim 🥰😍söyledim söyledim de üstüme gelme moduna giriyor yandan yandan gülerek , yani olursa yok diyecek bir adam değil zaten, 2 oğlum var da hamdolsun varlıklarına 🤲 ben fazla baskı yapmak istemiyorum, olursa olur modundayim , yani bu hep böyle gitmeyecek sadece biraz zaman tanıyorum ona sonra affetmeyecem, tutup cekicekiverecem gendume 😂😂
Canım uzun süredir seni takip ediyorum 😍 sen çok istiyorsun anladığım kadarıyla eşin biraz istemiyor çekiniyor gibi. Geri çekildiğini söylemiştin birkaç defa. Bence karşına al eşini güzel güzel konuş anlat onu ikna et naçizane tavsiyem sadece. Hem ikna olursa senin de için rahat olur tam anlamıyla birlikte istemiş olursunuz. Güzelce anlat ❤️ her şey gönlünce olsun inşallah

Eklentiler

• 4AC4C7D3-C0D7-40DC-8966-46F8FE6EF270.jpeg
    4AC4C7D3-C0D7-40DC-8966-46F8FE6EF270.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 61
Kazılar bu artimed erken gebelik şeyi hiç yaniltiyomu beni yanıltmadı şimdi size son halini aricam nirmald ehic olmayan şey bu

Eklentiler

• IMG_20220927_182912_782.jpg
    IMG_20220927_182912_782.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20220927_182912_782.jpg
    IMG_20220927_182912_782.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 60
Ah benim güzeller güzelim 🥰😍söyledim söyledim de üstüme gelme moduna giriyor yandan yandan gülerek , yani olursa yok diyecek bir adam değil zaten, 2 oğlum var da hamdolsun varlıklarına 🤲 ben fazla baskı yapmak istemiyorum, olursa olur modundayim , yani bu hep böyle gitmeyecek sadece biraz zaman tanıyorum ona sonra affetmeyecem, tutup cekicekiverecem gendume 😂😂
Çok sukur Allah bağışlasın evlatlarını😍 anladım canım dediğim gibi her şey gönlünce olsun inşallah ❤️😍 haklısın zaman tanımak en güzeli. Zaten Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur

4 gün var bat’a üzülmüyorum alıştım duvar gibi testlere dünkü çizgi bile yetti bana 😂
Ben 26 aydır defalarca yaptım birde ayda bir de yumurtlamıyorum mesela bu için 4. Diyebilirim regli olmuyorum pcos dolayısıyla alıştım.ilaçla oluyorum ama yapışması gereken herşeyi tam olarak yapmak lazımmış ben hep bi eksik bırakıyordum ama pcos olunca daha dikkat etmem lazımmış zamanla öğrendim tüp bebeğe yönlendirdiler 6 ay içinde Türkiye’ye gelecektim bunh için ama şimdi herşey değişti

Canım ilk attığında da vardı biraz daha koyulaşmış. Ne desem boş şimdi zor geçecek biliyorum ama bikaç gün sonra koyulaşmış olur emin olursun ☺️
Ay İnşaAllah 🤲bak bidaha attım suya tuttum yalancı çizgi kayboluyo bunda var kızımda öyle olduydu öyle ogrendiydim

Yenisi Buda bişey göremedim 😢
Valla kuzum ben de göremedim ama iki güne yeniden tekrarla istersen ve sabah idrariyla
Kazılar bu artimed erken gebelik şeyi hiç yaniltiyomu beni yanıltmadı şimdi size son halini aricam nirmald ehic olmayan şey bu
Valla bak bunu gördüm işte baya da görünüyor bence .
Olur tabi sallama sen onun bu kafalarınıolacağı varsa bir damla bile yetiyormuş
Allah ol derse olur kuzum biliyorum. Bekleyelim bakalım , napalim hayırlısı

Ben 26 aydır defalarca yaptım birde ayda bir de yumurtlamıyorum mesela bu için 4. Diyebilirim regli olmuyorum pcos dolayısıyla alıştım.ilaçla oluyorum ama yapışması gereken herşeyi tam olarak yapmak lazımmış ben hep bi eksik bırakıyordum ama pcos olunca daha dikkat etmem lazımmış zamanla öğrendim tüp bebeğe yönlendirdiler 6 ay içinde Türkiye’ye gelecektim bunh için ama şimdi herşey değişti
Umarım ger şey güzel ilerler senin için bende de pcos var bir senedir deniyoruz biz de

Biz de az evvel ekşın dikşın oldu cocuklar etutteyken😄 beyefendi geri çekildi yine ama, öncesinde biraz kaçtı dedi. Başına iş açacak haberi yok 😅😅😅 Ginnys Ginnys Bearhug Bearhug @LeucotheaThemis M mucizeOldu @kahvelihatunn ne dersiniz , kocam böyle kaça kaça olur mu ki bu işler 😂😂
Kuzum geri çekilme yöntemi ile hamile kalan çok fazla var işte böyle sanırım bir damlası yetiyor🤣
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😍😍🙏 hayırlısı ise hem eşin hem senin için Rabbim nasip etsin o bir damladan bile 😍💙🙏

X