- 5 Aralık 2011
- 1.492
- 1.720
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.301
Gözün aydın cnm insalalh Allah kucağına da almayı nasip etsinKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu N Nur s @LeucotheaThemisGinnys @merve_eymen
Amin canım darısı sizlerin başına inşallahGözün aydın cnm insalalh Allah kucağına da almayı nasip etsin
Sizn ilk ne zaman idrarAmin canım darısı sizlerin başına inşallah
Sizin idrar gebelik testinde ne zaman hangi gün cikmistiSizn ilk ne zaman idrar
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah dualarına beni de ekleKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu N Nur s @LeucotheaThemisGinnys @merve_eymen
Çatlamanın 10. Günü yaptım ben şuan 14. GünündeyimSizn ilk ne zaman idrar
Eklerim canımMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah dualarına beni de ekle
Ben çok anlamıyorum hcgden ama doktoruna sor biEklerim canımAmin inşallah Şuan benim kan değerim normal mi acaba
Kuzunu tanıdın mı acabasıEvet canım sizlerden de bekliyoruz haberler
Sen diğerini bundan daha düşük değerle öğrendin kuzumEklerim canımAmin inşallah Şuan benim kan değerim normal mi acaba
Hadi inşallah görünüyor cnmBı bakın bakem çıplak gözle artı Med erken seysinde cikkkk silik görüyorum
Ben de görüyorumBı bakın bakem çıplak gözle artı Med erken seysinde cikkkk silik görüyorum
Kız sende gördün muuuuuuu ben aceba mu dedimmmHadi inşallah görünüyor cnm
Vallah mi bende kendime kör muamelesi yaptimBen de görüyorum
Evet kaçırdınnn sabahın körü testini öğlen testini hoş ben etiket yapmayı unuttum herkesi ama uyanan görsün dedim sabahın 6 sonda koydum sonra öğlen yine yaptım teyzoşu sana da yollayım bak burdayızzzzHamile misin aşkoBen mi kaçırdım
Görünüyor cnm en son hali nasıl çizginin bende teste gitsem mi acaba ya benim ama 6 gün var dahaKız sende gördün muuuuuuu ben aceba mu dedimmm
Üzülme regliye yeni aya hazırlan ama daha günün varsa etkense hiiiç kendini yıpratma olur muSabah ilk idrarla yapmıştım ovü testi o da dünkü ovüden silikti akşam da denerim kısmet değilmiş napalım asıl aklıma takılan yapar yapmaz çıkan yan çizgiydi kendimi negatife hazırlamıştım zaten