- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.321
Vardır inşallah canım hayırlısı olsun hakkındaVallah mi bende kendime kör muamelesi yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır inşallah canım hayırlısı olsun hakkındaVallah mi bende kendime kör muamelesi yaptim
Şuan sakladım annemden gizli yaptım kadın hasta emin olmadna soylemicem sonra uzulcek keşke yanlış cikmasaydi test dicek ya eski toprak işte ne diyimkiGörünüyor cnm en son hali nasıl çizginin bende teste gitsem mi acaba ya benim ama 6 gün var daha
Amin kuzum inşallah vardırVardır inşallah canım hayırlısı olsun hakkında
İnşallah annenize Rabbım şifa versinŞuan sakladım annemden gizli yaptım kadın hasta emin olmadna soylemicem sonra uzulcek keşke yanlış cikmasaydi test dicek ya eski toprak işte ne diyimki
Benim sana yakın canım. Benim döngüm 25 gün olduğu için yumurtlamamız aynı günlerde olacak seninle. Birlikte bekleriz sonucumuzu önümüzdeki ayKızlar çoğumuzu tanımıyorum ama bende ekim ayı mucizemi bekliyorum benimle aynı olan var mı
Döngünün 8. Günündeyim
Genelde 28 günde adet oluyorum
Geçen döngü erken yumurtlama oldu ve 23. Günde adet oldum
Benimle ovulasyon takip edecek va rmı batı bana yakın da olabilir
Oley beeee geliyor beybicanKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu N Nur s LeucotheaThemis Ginnys @merve_eymen
Amin canısı aminn ins hayırlısıyla vardır bebiş sağlıcakla inşallah Batı beklicem bakalim bebiş Varmi yoksa yalancı çizgi miİnşallah annenize Rabbım şifa versin
Hadi gözün aydın kizzz çok sevindimKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu N Nur s LeucotheaThemis Ginnys @merve_eymen
Kız testin nasıldı ilk öğrendiğindeKızlar sonucumu telefonla bildirdiler beta 116 çıkmış M mucizeOldu N Nur s LeucotheaThemis Ginnys @merve_eymen
Oyyyy hayırlı olsun canım benim çok sevindimEvet kaçırdınnn sabahın körü testini öğlen testini hoş ben etiket yapmayı unuttum herkesi ama uyanan görsün dedim sabahın 6 sonda koydum sonra öğlen yine yaptım teyzoşu sana da yollayım bak burdayızzzz
GordummmmBı bakın bakem çıplak gözle artı Med erken seysinde cikkkk silik görüyorum
Heycanlandim yola cikcak olmasam koşardım kan vermeyeGordummmm
4 gün var bat’a üzülmüyorum alıştım duvar gibi testlere dünkü çizgi bile yetti banaÜzülme regliye yeni aya hazırlan ama daha günün varsa etkense hiiiç kendini yıpratma olur mu
Kuzum üzerine bir iki damla su damlat eğer o gölge giderse kuruma çizgisidir gitmezse gebelik olma ihtimali var demektirsabah erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı şimdi ise böyle kafayı yemek üzereyim kızlar
Ama yeni ki 10 dk olmadı kuruma çizgisi midirKuzum üzerine bir iki damla su damlat eğer o gölge giderse kuruma çizgisidir gitmezse gebelik olma ihtimali var demektir
Canım uzun süredir seni takip ediyorum sen çok istiyorsun anladığım kadarıyla eşin biraz istemiyor çekiniyor gibi. Geri çekildiğini söylemiştin birkaç defa. Bence karşına al eşini güzel güzel konuş anlat onu ikna et naçizane tavsiyem sadece. Hem ikna olursa senin de için rahat olur tam anlamıyla birlikte istemiş olursunuz. Güzelce anlat her şey gönlünce olsun inşallahBiz de az evvel ekşın dikşın oldu cocuklar etutteyken beyefendi geri çekildi yine ama, öncesinde biraz kaçtı dedi. Başına iş açacak haberi yok Ginnys Bearhug LeucotheaThemis M mucizeOldu kahvelihatunn ne dersiniz , kocam böyle kaça kaça olur mu ki bu işler
Ha özür dilerim ben bayağı sonra gördün sandım kusuruma bakma canım . O zaman kesinlikle var sana oradan el sallıyorAma yeni ki 10 dk olmadı kuruma çizgisi midir