- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.241
VarSanki aşağıdan yukarı doğru bi çizgi görüyorum yada kendim öyle görmek istiyorum
Bak bi eğer işaretlemişim yerse gördümDeğişik bi sonuç oldu yatay oldu silindi sonra negatif büyük ihtimalle
Bu dün kü mü içi açık olanNasıl var canım ben bembeyaz görüyorum dün yaptığım daha belirgindi
Sen ayrı alacaksın burada o yok sana buradakini yazıcamJelin adı ne
buna karartma yapılsa ginnys gelseydi yapardı o
Döndüm yoldayım bir şeyler atıştırın bakıcam ama bana gölge yansıma gelmeyen bir foto at çalışayım üzerinde bakalım
Yok bunlar bugün yaptığım dün yaptığımı ekliyorumBu dün kü mü içi açık olan
Tamam işte dünkü ozmaan içi açık olan mücizem işaretlemiş sağolsunYok bunlar bugün yaptığım dün yaptığımı ekliyorum
Bu netleşmişYok bunlar bugün yaptığım dün yaptığımı ekliyorum
Doğru görmüşümKızlar sizde bi bakın kapalı sabah ki çektiğim açıl olan az önce çektim
Bence varKızlar sizde bi bakın kapalı sabah ki çektiğim açıl olan az önce çektim
Dün yaptığım bu net olanBu netleşmiş
İçi açık olanı demin yaptım onda var mı çizgiTamam işte dünkü ozmaan içi açık olan mücizem işaretlemiş sağolsun
Döndüm yoldayım bir şeyler atıştırın bakıcam ama bana gölge yansıma gelmeyen bir foto at çalışayım üzerinde bakalım
Yok kuzum bu seferlik pas geçiyoruz başladı az önceDeliyiz Ya ne ne var kaç gün beklesek de görsek gözlerim şaşı oldu ağrıyor vallayap istersen korkunun ecele faydası yok
Oyyyy maşallah sağlıkla ilerlesin kuzumAşkolar bana testlerinizi atın mesajla çünkü aşırı bildirim oldu sanırım yanlışlıkla atlamış olmayım bana atın mesajdan ben yapıp size direk atayım daha hızlı olur hepcinizi öptük öğlen testimizi ve başka bir markayla olan testimizide ihataya koyuyorum sanki öğlen biraz daha parlıyoruz
Yaa hayırlısıYok kuzum bu seferlik pas geçiyoruz başladı az önceSen benim tarihi 22 ekim olarak güncelle ben yine buradayım