- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.221
İnşallah canım çok sağolİnşallah vardır kuzum
Biraz daha bekleyim inşallah pozitif görüruzOlabilir canım test varsa yap
Kız eczaneye de girdim bi krem almak için gebelik testi istememek için nasıl zor tuttum kendimi anlatamam. Toplu test alsam ben de on tane yapardım herhaldeBen senin yerinde olsaydım hemen yapardım bir daha toplu test almicam eve
Trendyoldan verdim ben sipariş 12 tane 6 tanesi bitti bileKız eczaneye de girdim bi krem almak için gebelik testi istememek için nasıl zor tuttum kendimi anlatamam. Toplu test alsam ben de on tane yapardım herhalde%99 adet göreceğim o yüzden tutuyorum kendimi kuzum
Hadi bakalım yapta gel bekliyoruz heyecanlaBen de test almaya gidiyorum hiç belirti yok
Ay kıyamam ya çok iyiTrendyoldan verdim ben sipariş 12 tane 6 tanesi bitti bile
Rabbim hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah güzel haberler veririz hepimiz gerçekten günler hiç geçmiyoooBenimde 6 Ekim çok zor beklemek ya bugün aşılamamım 8 günü çatlama iğnesinin 10 günü elim hep teste gidiyor ama sabrediyorumSanırım dayanamayıp perşembe günü yapıcam o zamana belli olur sanırım
Deliyiz Ya ne ne var kaç gün beklesek de görsek gözlerim şaşı oldu ağrıyor vallaYa hala lekelenme var bende de. Adetim başlamadı. Ama olacak biliyorum. Şişti karnım ağrı da var hafiften. Madem olacak başlayıp bitse de yoluma baksam. Şüpheli ilişki üstünden 9. Gün bugün test yapmam saçma olur biliyorum ama adet bile görsem yapasım varM mucizeOldu sanki biraz manyaklık var bizde
Jelin adı neBu arada kızlar şunu eklemeyi unuttum nasıl unuttum bilmiyorım ama ben Ovulasyon testlerimi bir gebenin günlüğünden almıştım almanyada yok elimde bitince burada başka marka İle devam ettim ama birgebenin günlüğünden jel de aldım o ne derseniz bir balın ilk denememdi
buna karartma yapılsa ginnys gelseydi yapardı o
Benim ki onun yaptığı gibi olmuyor yaa zatenJelin adı ne
buna karartma yapılsa ginnys gelseydi yapardı o
Başına böyle bir şey gelen oldu mu yatay çizgi oldu resmenDeğişik bi sonuç oldu yatay oldu silindi sonra negatif büyük ihtimalle
Bir test baktım onda gördümBenim testimde mi
Nur bunda da hayalet çizgi varDeğişik bi sonuç oldu yatay oldu silindi sonra negatif büyük ihtimalle
Nasıl var canım ben bembeyaz görüyorum dün yaptığım daha belirgindiNur bunda da hayalet çizgi var
Birtane içi açılmış test vardı o senin değişimiydi aşko testler mi karıştı bilmiyorum bu gölgeli ama zamanın erkende bekle heran dönerEki Görüntüle 3136328
Sen görüyor musun canım bişey M mucizeOldu ben baktım göremedimGinnys var demiş sanırım