- 5 Aralık 2011
- 1.492
- 1.720
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.281
Güzel haberlerini bekliyiruzE bı deneyelimmm
EdecemmmŞu an ben sabirsizlandim haber et kız bize de
Ben dışarı çıkar gençler az sonra haber ederimGüzel haberlerini bekliyiruz
Beklemedeyiz kuzuBen dışarı çıkar gençler az sonra haber ederim
Kız sen de çok erken başlamışsınohooo bat 10 gün kala basladım teste yapın gitsin yahuuuu çıkmazsa hepimiz regl olcaz zaten
Eki Görüntüle 3136448
amannn napayımmm teste bakıp bakıp g.tümden hayali çizgiler uydurmakta eğlenceliKız sen de çok erken başlamışsınbı ara bendenoyleydim ama artık öğrendim beklemeyi
Tamamdır kuzuların dua edin bunca uzuntume ilaç olsun mucize gibi gelsinBeklemedeyiz kuzu
Çok tatlısın yaamannn napayımmm teste bakıp bakıp g.tümden hayali çizgiler uydurmakta eğlenceli
İnşallah vardır bebeisin kuzu dualarım seninleKızlar doktora gidiyorum duanızı bekliyorum
Ben 11 gün kala başladım ama şimdi hamileyim çatlamadan sonraki8. Gün çıktı inşallah dizinde çıkarohooo bat 10 gün kala basladım teste yapın gitsin yahuuuu çıkmazsa hepimiz regl olcaz zaten
Eki Görüntüle 3136448
ahh inşallah ahhhBen 11 gün kala başladım ama şimdi hamileyim çatlamadan sonraki8. Gün çıktı inşallah dizinde çıkar
Hamile misin aşkoBen 11 gün kala başladım ama şimdi hamileyim çatlamadan sonraki8. Gün çıktı inşallah dizinde çıkar
Sabah ilk idrarla yapmıştım ovü testi o da dünkü ovüden silikti akşam da denerim kısmet değilmiş napalım asıl aklıma takılan yapar yapmaz çıkan yan çizgiydi kendimi negatife hazırlamıştım zatenBekle bakalım eğer Ovulasyon testin varsa akşam 2 saat sıvı alma lh testi yapsana acaba yeni yumurtan mı oluyor çünkü senin ilk testin daha iyiydi bazen böyle durumlarda yeni yumurta çıkıyor değerlendir
İnşallah istediğin gibi olur her şeyKızlar doktora gidiyorum duanızı bekliyorum
Evet canım sizlerden de bekliyoruz haberler