Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende şimdi lavaboya gttm iç çamaşırımda çok küçük Bi pembeli gördüm sasrdm acaba yerleşme kanaması olabilir mi daha 6 gün var bata

Ben sabah dayanamadım yaptım tertemiz negatifimi aldım oturdum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ben elendim

Bu arada kızlar şunu eklemeyi unuttum nasıl unuttum bilmiyorım ama ben Ovulasyon testlerimi bir gebenin günlüğünden almıştım almanyada yok elimde bitince burada başka marka İle devam ettim ama birgebenin günlüğünden jel de aldım o ne derseniz bir balın ilk denememdi

merhabalar ,
beni de ekler misin listeye bat 5 ekim
sabırsızlıkla bekliyoruummm :)
Benimde 6 Ekim çok zor beklemek ya bugün aşılamamım 8 günü çatlama iğnesinin 10 günü elim hep teste gidiyor ama sabrediyorum Sanırım dayanamayıp perşembe günü yapıcam o zamana belli olur sanırım

Ya hala lekelenme var bende de. Adetim başlamadı. Ama olacak biliyorum. Şişti karnım ağrı da var hafiften. Madem olacak başlayıp bitse de yoluma baksam. Şüpheli ilişki üstünden 9. Gün bugün test yapmam saçma olur biliyorum ama adet bile görsem yapasım var M mucizeOldu sanki biraz manyaklık var bizde

Ben senin yerinde olsaydım hemen yapardım bir daha toplu test almicam eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…