- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.261
Çıkmayacak diyip evrene olumsuzluk gönderme lütfen canısıDaha 6 gün var gaz vermeyin çıkmayacağını bile bile yaparım bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmayacak diyip evrene olumsuzluk gönderme lütfen canısıDaha 6 gün var gaz vermeyin çıkmayacağını bile bile yaparım bak
Bak sanki durdukça beyazlıyorİçi açık olanı demin yaptım onda var mı çizgi
Eşim hissediyorum var bence diyor hislerine güvenmeli miyim acaba varsa da erken manasında dedim balımÇıkmayacak diyip evrene olumsuzluk gönderme lütfen canısı
Ay insallahhhh
Bence var kuzum baksana belli yaniiKızlar sizde bi bakın kapalı sabah ki çektiğim açıl olan az önce çektim
Kuzum valla benim daha 5 gün var ama kasıklarda felaket sancı var ve sancı oldukça da su gibi akıntı geliyo altına kaçıran bebeler gibi oluyorum benBeklemek çok zor ben çok düşünmemeye çalışıyorum
Kız erken ama sonra insna uzuluyo vallah üzülmesin istemem en iyisi az daha yaklassin veeeee çift çizgileri gör HemiBenim 8 gün var yarın bir test alaçam belki varsa silik falan çıkar diye ümit ediyorum
İnşallah vardır kuzum benim hiçbir gebelik belirtim yokKuzum valla benim daha 5 gün var ama kasıklarda felaket sancı var ve sancı oldukça da su gibi akıntı geliyo altına kaçıran bebeler gibi oluyorum ben
Kız bende sadece bugüne kadar sarı sulu kokusuz akıntım vardı dünden beride kasıklarımda sancı kramp oluyo bu erken başladı bu ay bende bu sabahtan beride sancı girdikçe isemis gibi avuç içi kadar ıslak oluyo çamaşırımİnşallah vardır kuzum benim hiçbir gebelik belirtim yok
Erken test alsan çıkmaz mı bende meraklandim ayolKız bende sadece bugüne kadar sarı sulu kokusuz akıntım vardı dünden beride kasıklarımda sancı kramp oluyo bu erken başladı bu ay bende bu sabahtan beride sancı girdikçe isemis gibi avuç içi kadar ıslak oluyo çamaşırım
Bekle bakalım eğer Ovulasyon testin varsa akşam 2 saat sıvı alma lh testi yapsana acaba yeni yumurtan mı oluyor çünkü senin ilk testin daha iyiydi bazen böyle durumlarda yeni yumurta çıkıyor değerlendirBak sanki durdukça beyazlıyor
Kziz bide bana sor bilmem ki baksamm çıkar mı kiiiiiiiiii hadi bana gaz verinErken test alsan çıkmaz mı bende meraklandim ayol
Erken gebelikte silik te olsa çıkar bence ya bu deneyelimAz sonra dışarı cikcam eczanenin önünden geçerken bı ugrasammi çıkar mı 5 gün kala ya cikmazsaaaaa
Seninki çıkarsa bende yapicam 4 5 gün kalaErken gebelikte silik te olsa çıkar bence ya bu deneyelim
Cnm yap demek istiyorum ama hayal kırıklığına uğrarsin diye korkuyorum içinden geçeni yapAz sonra dışarı cikcam eczanenin önünden geçerken bı ugrasammi çıkar mı 5 gün kala ya cikmazsaaaaa
E bı deneyelimmmErken gebelikte silik te olsa çıkar bence ya bu deneyelim
Uyasim geldi şeytana yapacam bugün sozCnm yap demek istiyorum ama hayal kırıklığına uğrarsin diye korkuyorum içinden geçeni yap
Şu an ben sabirsizlandim haber et kız bize deE bı deneyelimmm