- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.442
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.161
Daha çok minik annesiKızlar buraya yeni testimi koyuyorum günden güne belirginleşiyor ilk dk dan itibaren çıktı güzel dualarınızı eksik etmeyin 26 ay sonra yeniden sanırım hamileyim daha çok erken ama minnacık artan test belirtileri bunu düşündürdü hassasiyeti farklı iki test
Hadi bakalım dayanabilirsenBeklemedeyim sarı sulu kokusuz akıntı devam ediyo ve adet olcakmis gibi halim var ağri sancı var sol kasıktageçmeden test yapmicam
Sağolsunlar çok dinliyorlar insanıKanı alan hemşire sadece gebelik mi dedi evet dedim bide
Kızlar buraya yeni testimi koyuyorum günden güne belirginleşiyor ilk dk dan itibaren çıktı güzel dualarınızı eksik etmeyin 26 ay sonra yeniden sanırım hamileyim daha çok erken ama minnacık artan test belirtileri bunu düşündürdü hassasiyeti farklı iki test
evet daha çokkk minnak oDaha çok minik annesi
Çok ama iki gündür hayal gölgem hayalet çizgi oldu silik çizgi olma adayı teyzesiDaha çok minik annesi
Yaa maşallahÇok ama iki gündür hayal gölgem hayalet çizgi oldu silik çizgi olma adayı teyzesi
Zaten burada kan vermek yok ben yırt dışındayım burada idrar testi yapıyor doktor Türkiye’deki 30-40 sene önceli yöntemle almanyadayım.testle düzenli artış varmı diye bakıp takip yapıyorsun evde iyice oluşunca doktor kontrol ediyorYaa maşallahbüyüyo ozaman ama şuan kan için gitme çok düşük çıkar
Ya ne değişik sistemi varmışZaten burada kan vermek yok ben yırt dışındayım burada idrar testi yapıyor doktor Türkiye’deki 30-40 sene önceli yöntemle almanyadayım.testle düzenli artış varmı diye bakıp takip yapıyorsun evde iyice oluşunca doktor kontrol ediyor
Ya ne değişik sistemi varmışama ya düşük tehlikesi olanlar ne yapıyor
İnşallah dayanabilirsem 5 gün var bataHadi bakalım dayanabilirsen
Beklemek çok zor ben çok düşünmemeye çalışıyorumİnşallah dayanabilirsem 5 gün var bata
Evde yok yoksa şuan yapmıştım bugün alıp yarın sabah yapacam hadi inşallah insallahhhhhhYaptın mı test
Ay ne değişikmiş bacım orası öyle hangi ülkedesin sen ?hiç bir şey burada şu mantık var sağlıklı olan kalır giden sağlıksızdır.ztn çocuk bebek önemsemiyorlar yaşlılarına daha çok önem veriyorlar ülke yaşlı kaynıyor nüfusun %60 belki daha fazlası yaşlı az genelde çocuklarının olanın bir tane en çok 2 tane
Hadi bakalımmEvde yok yoksa şuan yapmıştım bugün alıp yarın sabah yapacam hadi inşallah insallahhhhhh
Benim 8 gün var yarın bir test alaçam belki varsa silik falan çıkar diye ümit ediyorumİnşallah dayanabilirsem 5 gün var bata
Ahhhh inşallah valla gün geçtikçe daha çok olsun diye istiyorum umarım senin gibi güzel haberle gelirimHadi bakalımmsenden de bekliyoruz güzel haberler
İnşallah kuzumAhhhh inşallah valla gün geçtikçe daha çok olsun diye istiyorum umarım senin gibi güzel haberle gelirim
Bende istiyorum test yapmak ama pazar günü yaptım hiç beklemeden idrarimi 1 saat olmadan tabii negatif çıktı birde yumurtlama sanırım 19 20 Eylül oldu ben daha 5 6 gün olmadan yaptm hayal kırıklığına uğradım inşallah sabrederse cumartesi kadın doğuma randevum var ozamqn da zatn 2 gün kalmış oluyor adetime doktor illaki kan testi ister inslalah ozmana kadar Bi çılgınlık yapmamAhhhh inşallah valla gün geçtikçe daha çok olsun diye istiyorum umarım senin gibi güzel haberle gelirim