Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar ,
beni de ekler misin listeye bat 5 ekim
sabırsızlıkla bekliyoruummm :)

Binde yumurtlama 19 diye düşünüyorum o yüzden bekledim ama zor oluyor en azından yokderimdevam ederim diyorum ama olsun diye sürekli dua ediyorum hakkımızda hayırlısı insallah bizlere isteyen herkese nasip olsun. Kadindogum muayenede görür zaten tahlil yapmaz bile bence hadi hayırlısı güzel haberler gelsin hepimizden

Kızlar erken gebelik testi kuruma çizgisi yapar mi ya bi söyleyin çatlıcammmm. Dün heyecandan yaptım test hafif gölge gibiydi bugün baktım baya belli ikinci cizgi kuruma çizgisi yapiyor mu denk geldiniz mi hiç comfort markası

Insallah 2 3 gün daha dayanabilirim inslalah

Eklentiler

• 20220927_103615.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 20220927_103603.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 20220927_103449.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 57
Sağlık ocağında verilen kanda beta ertesi gün öğleden sonra çıkıyomuş ben çıldırmayımda kim çıldırsın

Testi yaptığın saatten resimleri çektiğin zamana kadar kaç saat geçti kurucak kadar vakit geçtiyse evet yapar ama 1 saat geçtiyse yapmaz

Zaten adetime daha çok var ovulasyona bile girmedim ama geçen aydan şüpheliyim adet olmadan bir gün önce öldü ertesi gün öldüm adet ama normal adetimden azdı 12 gün olmuş oluyor bugün sayinca
Anladım canım 12 gün de çok daha belirgin çıkmalıydı diye tahmin ediyorum ama emin olmak için istersen kan ver aklında şüphe kalmasın

Anladım canım 12 gün de çok daha belirgin çıkmalıydı diye tahmin ediyorum ama emin olmak için istersen kan ver aklında şüphe kalmasın
Beklicem biraz daha artık bakalım bacaklarım çok ağrıyor kasiklarimdan bacağıma vuruyor gece uyuyamıyorum resmen yanma var kasiklarim da

Bende aynı durumdayım işte canm merakla bekliyorum dün yapmıştım akşam içini söktüm gölge var inşallah vardır bebişlerimiz bende ki clearblue

Ama sabah yaptım başka bi marka o da böyle var mı yok mu hayal mi bilemedim Merve3553

Eklentiler

• 08731F47-1924-40AC-89D4-EADCEE25A243.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 48
  • F00263AB-F5C1-495B-A981-9D1A212B4163.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…