-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.181
merhabalar ,
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim @Nur s 1 Ekim kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @Feslegeen 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @Mervenur277 3 Ekim S sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @Papatyamveben-Mavi 3 Ekim @Mavi070707 3 Ekim @Bebisee 3 Ekim @Nypmha 4 Ekim @Sevm57 4 Ekim @Annabelle1 5 Ekim @ayzelll 5 Ekim M merve_eymen 5 Ekim @sumeyye 1306 6 Ekim LeucotheaThemis 6 Ekim @Chanandeler Bong 7 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @gulhatun41 7 Ekim @fatsek 8 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim @Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim Ginnys @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @loveprayeat 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @nazende333 15 Ekim Merve3553 16 Ekim @BurcuYener 17 Ekim @freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim @Aden2023 18 Ekim @melek076 18 Ekim @keug03 19 Ekim @iyilikperisi92 21 Ekim @lavinya- 21 Ekim
Almanya canımAy ne değişikmiş bacım orası öyle hangi ülkedesin sen ?
Almamyadayız bizAy ne değişikmiş bacım orası öyle hangi ülkedesin sen ?
Binde yumurtlama 19 diye düşünüyorum o yüzden bekledim ama zor oluyor en azından yokderimdevam ederim diyorum ama olsun diye sürekli dua ediyorum hakkımızda hayırlısı insallah bizlere isteyen herkese nasip olsun. Kadindogum muayenede görür zaten tahlil yapmaz bile bence hadi hayırlısı güzel haberler gelsin hepimizdenBende istiyorum test yapmak ama pazar günü yaptım hiç beklemeden idrarimi 1 saat olmadan tabii negatif çıktı birde yumurtlama sanırım 19 20 Eylül oldu ben daha 5 6 gün olmadan yaptm hayal kırıklığına uğradım inşallah sabrederse cumartesi kadın doğuma randevum var ozamqn da zatn 2 gün kalmış oluyor adetime doktor illaki kan testi ister inslalah ozmana kadar Bi çılgınlık yapmam
Insallah 2 3 gün daha dayanabilirim inslalahBinde yumurtlama 19 diye düşünüyorum o yüzden bekledim ama zor oluyor en azından yokderimdevam ederim diyorum ama olsun diye sürekli dua ediyorum hakkımızda hayırlısı insallah bizlere isteyen herkese nasip olsun. Kadindogum muayenede görür zaten tahlil yapmaz bile bence hadi hayırlısı güzel haberler gelsin hepimizden
Kızlar erken gebelik testi kuruma çizgisi yapar mi ya bi söyleyin çatlıcammmm. Dün heyecandan yaptım test hafif gölge gibiydi bugün baktım baya belli ikinci cizgi kuruma çizgisi yapiyor mu denk geldiniz mi hiç comfort markası
Benim tam 4 gün sonra çıkmıştı dua et de öyle birsey olmasın İzmiri merkezinde bideSağlık ocağında verilen kanda beta ertesi gün öğleden sonra çıkıyomuş ben çıldırmayımda kim çıldırsın
Testi yaptığın saatten resimleri çektiğin zamana kadar kaç saat geçti kurucak kadar vakit geçtiyse evet yapar ama 1 saat geçtiyse yapmaz
Ben yarına deneyeceğim inşallahInsallah 2 3 gün daha dayanabilirim inslalah
Geçti ama 1 saat içinde de hafif gölge gibiydi belli belirsiz ertesi sabah baktım bu şekilde testTesti yaptığın saatten resimleri çektiğin zamana kadar kaç saat geçti kurucak kadar vakit geçtiyse evet yapar ama 1 saat geçtiyse yapmaz
Bence yarın tekrarla yada bugün ve ilk 10 dkyı baz al canımGeçti ama 1 saat içinde de hafif gölge gibiydi belli belirsiz ertesi sabah baktım bu şekilde test
Zaten adetime daha çok var ovulasyona bile girmedim ama geçen aydan şüpheliyim adet olmadan bir gün önce öldü ertesi gün öldüm adet ama normal adetimden azdı 12 gün olmuş oluyor bugün sayincaBence yarın tekrarla yada bugün ve ilk 10 dkyı baz al canım
Anladım canım 12 gün de çok daha belirgin çıkmalıydı diye tahmin ediyorum ama emin olmak için istersen kan ver aklında şüphe kalmasınZaten adetime daha çok var ovulasyona bile girmedim ama geçen aydan şüpheliyim adet olmadan bir gün önce öldü ertesi gün öldüm adet ama normal adetimden azdı 12 gün olmuş oluyor bugün sayinca
bunu öğrendiğim iyi oldu sağlık ocağında kan vermeyeyim bari Beta içinBenim tam 4 gün sonra çıkmıştı dua et de öyle birsey olmasın İzmiri merkezinde bide
Beklicem biraz daha artık bakalım bacaklarım çok ağrıyor kasiklarimdan bacağıma vuruyor gece uyuyamıyorum resmen yanma var kasiklarim daAnladım canım 12 gün de çok daha belirgin çıkmalıydı diye tahmin ediyorum ama emin olmak için istersen kan ver aklında şüphe kalmasın