Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buraya yeni testimi koyuyorum günden güne belirginleşiyor ilk dk dan itibaren çıktı güzel dualarınızı eksik etmeyin 26 ay sonra yeniden sanırım hamileyim daha çok erken ama minnacık artan test belirtileri bunu düşündürdü hassasiyeti farklı iki test
Daha çok minik annesi 😍😍😍

Yaa maşallah 🥰🥰 büyüyo ozaman 🥰🥰 ama şuan kan için gitme çok düşük çıkar
Zaten burada kan vermek yok ben yırt dışındayım burada idrar testi yapıyor doktor Türkiye’deki 30-40 sene önceli yöntemle almanyadayım.testle düzenli artış varmı diye bakıp takip yapıyorsun evde iyice oluşunca doktor kontrol ediyor

Zaten burada kan vermek yok ben yırt dışındayım burada idrar testi yapıyor doktor Türkiye’deki 30-40 sene önceli yöntemle almanyadayım.testle düzenli artış varmı diye bakıp takip yapıyorsun evde iyice oluşunca doktor kontrol ediyor
Ya ne değişik sistemi varmış 😵‍💫 ama ya düşük tehlikesi olanlar ne yapıyor

Ya ne değişik sistemi varmış 😵‍💫 ama ya düşük tehlikesi olanlar ne yapıyor
🤣🤣 hiç bir şey burada şu mantık var sağlıklı olan kalır giden sağlıksızdır.ztn çocuk bebek önemsemiyorlar yaşlılarına daha çok önem veriyorlar ülke yaşlı kaynıyor nüfusun %60 belki daha fazlası yaşlı az genelde çocuklarının olanın bir tane en çok 2 tane

🤣🤣 hiç bir şey burada şu mantık var sağlıklı olan kalır giden sağlıksızdır.ztn çocuk bebek önemsemiyorlar yaşlılarına daha çok önem veriyorlar ülke yaşlı kaynıyor nüfusun %60 belki daha fazlası yaşlı az genelde çocuklarının olanın bir tane en çok 2 tane
Ay ne değişikmiş bacım orası öyle hangi ülkedesin sen ?

Ahhhh inşallah valla gün geçtikçe daha çok olsun diye istiyorum umarım senin gibi güzel haberle gelirim
Bende istiyorum test yapmak ama pazar günü yaptım hiç beklemeden idrarimi 1 saat olmadan tabii negatif çıktı birde yumurtlama sanırım 19 20 Eylül oldu ben daha 5 6 gün olmadan yaptm hayal kırıklığına uğradım inşallah sabrederse cumartesi kadın doğuma randevum var ozamqn da zatn 2 gün kalmış oluyor adetime doktor illaki kan testi ister inslalah ozmana kadar Bi çılgınlık yapmam

X