- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.121
in insallah yani silik cikarsa gerisi gelir diye oyle dedim bende erken yapacam dayanamiyorumYok kız öyle deme net çizgi olsun Ya
Ben silik çizgiyi görüyorum bence geç döllenme yaşıyor olabilirizKızlarr sizde bir bakın testin içini açtım
Yaa 2 gün bekleyeyim diyordum gaza geliyorum yapasım geliyorAm
in insallah yani silik cikarsa gerisi gelir diye oyle dedim bende erken yapacam dayanamiyorum
Aminnahhhh çok sevindim hayırlı olsun ilk bebiş haberi gelmiş darısı diğer tüm bekleyenlere amin
İnşallah canım ya keşkeeAminnTeşekkür ederim gelin artık sizde beni yalnız bırakmayın
Bende bekleyecektim ama dayanamıyorum bata 8 gün yarın alsam ertesi gun sabah ilk idrarla yapacam olacak 6 gün kalıyorlarsa silik falan çıkar heraldeYaa 2 gün bekleyeyim diyordum gaza geliyorum yapasım geliyor
Gelmeye çalışıyorum gelemezsem de kısmet artıkAminnTeşekkür ederim gelin artık sizde beni yalnız bırakmayın
Ayyy hadi insallahhhhhhAminnTeşekkür ederim gelin artık sizde beni yalnız bırakmayın
Erken yapıyoruz ama yapma diyemem çünkü bende duramıyorum yapıyorumBende bekleyecektim ama dayanamıyorum bata 8 gün yarın alsam ertesi gun sabah ilk idrarla yapacam olacak 6 gün kalıyorlarsa silik falan çıkar heralde
İnşallah canım ya keşkee
Gelmeye çalışıyorum gelemezsem de kısmet artık
Ayyy hadi insallahhhhhh
YaaaBen gördüm sanki
inşaAllah canımBen silik çizgiyi görüyorum bence geç döllenme yaşıyor olabiliriz
ayy inşallahAm
in insallah yani silik cikarsa gerisi gelir diye oyle dedim bende erken yapacam dayanamiyorum
Aman ne olacak yaparız inşallahta sonuçlar güzel gelirErken yapıyoruz ama yapma diyemem çünkü bende duramıyorum yapıyorum
Çatlamanın üstünden 10 gün geçtiyse silikte olsa çıkıyo canım şuan hamile olan arkadaşlarda hep öyle olduBende bekleyecektim ama dayanamıyorum bata 8 gün yarın alsam ertesi gun sabah ilk idrarla yapacam olacak 6 gün kalıyorlarsa silik falan çıkar heralde
Aynen parasıyla değil mi yaparız bizden kıymetli miAman ne olacak yaparız inşallahta sonuçlar güzel gelir
Prospektüs vardır içinde ne kadar süre sağlıklı sonuç veriyor diye bir bakYaaa
inşaAllah canım
ayy inşallahsen de yap inşallah net çizgiler görürsün
Kızlar ama bunu sabah yaptım kuruma çizgisi yapar mı bu test bilginiz var mı clearblue markası
Topik topik bakıyorum kimsede bişey yazmamış
Hehhhh işte bana böyle gelinAynen parasıyla değil mi yaparız bizden kıymetli mi
Onu benim oğlan yırttı attı bile dündenProspektüs vardır içinde ne kadar süre sağlıklı sonuç veriyor diye bir bak
Hadi inşallah heveslendim heyecanlandımÇatlamanın üstünden 10 gün geçtiyse silikte olsa çıkıyo canım şuan hamile olan arkadaşlarda hep öyle oldu