- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.141
Bak bu su gibi akıntıyı hep gebe olanlardan duyuyorum kaç günün var dahaKızlar su gibi akıntım var kasıklarım belim uyuyamıyorum ağrıdan regl mi gebelik mi çıldırmalık yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bu su gibi akıntıyı hep gebe olanlardan duyuyorum kaç günün var dahaKızlar su gibi akıntım var kasıklarım belim uyuyamıyorum ağrıdan regl mi gebelik mi çıldırmalık yani
Hiç yapmadım clearblueYaaa
inşaAllah canım
ayy inşallah sen de yap inşallah net çizgiler görürsün
Kızlar ama bunu sabah yaptım kuruma çizgisi yapar mı bu test bilginiz var mı clearblue markası
Topik topik bakıyorum kimsede bişey yazmamış
Nette vardır mutlakaO
Onu benim oğlan yırttı attı bile dünden
Hemen bakıyoreNette vardır mutlaka
6 kaldı valla korkuyorum regl olmaktan bu kadar şeyi uyduruyorsa vücudum ona da yuhlar olsun işedim sandımBak bu su gibi akıntıyı hep gebe olanlardan duyuyorum kaç günün var daha
O kadar da yapmaz herhalde6 kaldı valla korkuyorum regl olmaktan bu kadar şeyi uyduruyorsa vücudum ona da yuhlar olsun işedim sandım
Yapıyorsa da gerçekten puuu ben kendimi tutayım en iyisi yarından sonra test yapayım hazır değilim negatifeO kadar da yapmaz herhalde
Yaptın mı testHadi inşallah heveslendim heyecanlandım
Oda olur inşallahAy gebelik sandım kuzum ya
Günaydın canım benim. Sağdaki fotoğrafa bakınca silik bi çizgi görüyorum sankiKızlarr sizde bir bakın testin içini açtım
Yaaa bebiş mi oooKızlarr sizde bir bakın testin içini açtım
Sabret aşko kaç haftalık olacaksınBen beta değeri beklerken karşıma bunlar çıktı ya of çıldırcam ben ya
İnşallah bebiştirYaaa bebiş mi ooo
Regle göre bakarsak 4 e gircek ama beta bakıcakken neden hormon bakmışlar ki anlamadım gittiSabret aşko kaç haftalık olacaksın
Gebelik sağlıklımı ilerliyor diyedir doktorun baktıysa yoksa yanlış anlamıyla olabilirler.Regle göre bakarsak 4 e gircek ama beta bakıcakken neden hormon bakmışlar ki anlamadım gitti
Kanı alan hemşire sadece gebelik mi dedi evet dedim bideGebelik sağlıklımı ilerliyor diyedir doktorun baktıysa yoksa yanlış anlamıyla olabilirler.