Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam ben başlayayım o zaman belki olursa diye teşekkür ederim

Çok sağol valla kafayı yiyeceğim az kaldı 2 gün sonra tekrarlayayım bir daha daha 7 gün var
2 hatta 3 gün bekle geç döllenme olabilir incelesin sırayla baktım hep aynı yerde dikkatimi çekti inşallah vardır tutmuştur ama folik asit önemli avakado önemli lütfen eksik etmeyin bu detayları

2 hatta 3 gün bekle geç döllenme olabilir incelesin sırayla baktım hep aynı yerde dikkatimi çekti inşallah vardır tutmuştur ama folik asit önemli avakado önemli lütfen eksik etmeyin bu detayları
Tamamdır hemen avokado yığılması yapıyorum eve folik asit yarın elimde ona da başlarım hemen bilgili insan bulmak zor gerçekten çok teşekkür ederim

Tamamdır hemen avokado yığılması yapıyorum eve folik asit yarın elimde ona da başlarım hemen bilgili insan bulmak zor gerçekten çok teşekkür ederim
Bi süreden sonra insan kendi kendinin doktoru oluyor Ginnys de belki bebiş fikri yokken bu kadar araştırmıyordu ama bebiş isteği onu araştırmaya yönlendirdi hakikatten baksana bizlere de faydası oluyor demek ki Rabbimin verdiğinde bir vermediğinde bin Hayr arayın diyor Ya bu da bizim için bi nimet bol bebişli bi ay olsun

İnşallah canım ya şu silik çizgiler net olsun lütfeeeen Ben bu siteden önce çoğu şeyi bilmiyormuşum resmen avokado duymadım folik asit hamilelikte dediler daha böyle bilmediğim şey bol ama sağolsun Ginnys çok yardımcı oluyor Allah gönlüne göre versin

Bir sonraki testi ne zaman yapacaksın Ben 2 gün sonra yapayım diyorum 3 olsa daha iyi ama o kadar sabredemem sanırım

Avokado hamile kaldığında da çok faydalı ve balık mesela haftada en az 1 mutlaka yerdim hamileliğimde de tüm doktorlar folik asiti bebek düşünmeye başladığınızda için der olabilir canım artık öğrendin ama amin net çizgiler görelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…