- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #1.081
Tamam ben başlayayım o zaman belki olursa diye teşekkür ederimfolik asit hamile kalmak için değil bebeğin omur iliğinin kapanması ve bazı hastalıkların önüne geçmek için alınıyor ben kullanıyorum 2 haftadı zaten hamile kalmadan önce başlamak en doğrusu 3 ay öncesinden
yanlış etiket oldu sanki ama inşallah bende 4 gün sonra silik falan şaşı etsin beni deKız sendeki şans kimsede yok silik çizgi bakmaktan şaşı olduk şaşımaşallah
yanlış etiket oldu sanki ama inşallah bende 4 gün sonra silik falan şaşı etsin beni de
amin inşallah zaten vara yoka ağlıyorum umarım hamileyimdir yoksa böyle çekilmez biri oldum
Yaa o his olunca arabasına bi panikle oturttum bebeyiAha benim kafada biri bu tam manyaklık bende ağır kaldırmıyorum olmamış bebeğe zarar gelmesin diye
İnşallah bende çok duygusalım teste silik gördüm çok zor görünüyor 1 saat ona ağladım vay halimizeamin inşallah zaten vara yoka ağlıyorum umarım hamileyimdir yoksa böyle çekilmez biri oldum
2 hatta 3 gün bekle geç döllenme olabilir incelesin sırayla baktım hep aynı yerde dikkatimi çekti inşallah vardır tutmuştur ama folik asit önemli avakado önemli lütfen eksik etmeyin bu detaylarıÇok sağol valla kafayı yiyeceğim az kaldı 2 gün sonra tekrarlayayım bir daha daha 7 gün var
Sen ciddi misinBekleme aşko kullanmak lazım rezervin dolu olması gerekiyor sürekli hemen başla yarın bakayım bu arada senin testi gördüm bana şüpheli geldi bana atarmısın birkaç çekip
Yok kız öyle deme net çizgi olsun Yayanlış etiket oldu sanki ama inşallah bende 4 gün sonra silik falan şaşı etsin beni de
Tamamdır hemen avokado yığılması yapıyorum eve2 hatta 3 gün bekle geç döllenme olabilir incelesin sırayla baktım hep aynı yerde dikkatimi çekti inşallah vardır tutmuştur ama folik asit önemli avakado önemli lütfen eksik etmeyin bu detayları
Ne zaman baba mezara girince mi ne zaman o iki kırmızı çizgiyi göreceğiz yaaYok kız öyle deme net çizgi olsun Ya
Bekleyip görcez bakemÇok erken yaptın kuzum dur bakalım daha. Hem eninde sonunda olacak. Geleceği zamanı kendi seçiyor bebişler
Bi süreden sonra insan kendi kendinin doktoru oluyorTamamdır hemen avokado yığılması yapıyorum evefolik asit yarın elimde ona da başlarım hemen bilgili insan bulmak zor gerçekten çok teşekkür ederim
İnşallah canım ya şu silik çizgiler net olsun lütfeeeenBi süreden sonra insan kendi kendinin doktoru oluyorGinnys de belki bebiş fikri yokken bu kadar araştırmıyordu ama bebiş isteği onu araştırmaya yönlendirdi hakikatten baksana bizlere de faydası oluyor demek ki Rabbimin verdiğinde bir vermediğinde bin Hayr arayın diyor Ya bu da bizim için bi nimet bol bebişli bi ay olsun
400 iyi miktar folik mi folat mı kontrol edin içinde folat miktarı yüksek olsun en işe yarayan kısmı folat
Avokado hamile kaldığında da çok faydalı ve balık mesela haftada en az 1 mutlaka yerdim hamileliğimde de tüm doktorlar folik asiti bebek düşünmeye başladığınızda için der olabilir canım artık öğrendin amaİnşallah canım ya şu silik çizgiler net olsun lütfeeeenBen bu siteden önce çoğu şeyi bilmiyormuşum resmen avokado duymadım folik asit hamilelikte dediler daha böyle bilmediğim şey bol ama sağolsun Ginnys çok yardımcı oluyor Allah gönlüne göre versin
Yaaa arkasında yazar mı folat miktarı günde 1 mi almalıyım400 iyi miktar folik mi folat mı kontrol edin içinde folat miktarı yüksek olsun en işe yarayan kısmı folat