Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya şu silik çizgiler net olsun lütfeeeen 🙏🏼🥲 Ben bu siteden önce çoğu şeyi bilmiyormuşum resmen avokado duymadım folik asit hamilelikte dediler daha böyle bilmediğim şey bol ama sağolsun Ginnys Ginnys çok yardımcı oluyor Allah gönlüne göre versin 💙
Amin canım ne demek bildiğimi yazıyorum inşallah faydam dokunur ama aklınızda olsun beslenme ve lh testi ile yumurtalama takibi de çok iyi oluyor Rabbim hepinizi güldürsün

Bi süreden sonra insan kendi kendinin doktoru oluyor 🤗 Ginnys Ginnys de belki bebiş fikri yokken bu kadar araştırmıyordu ama bebiş isteği onu araştırmaya yönlendirdi hakikatten baksana bizlere de faydası oluyor demek ki Rabbimin verdiğinde bir vermediğinde bin Hayr arayın diyor Ya bu da bizim için bi nimet 🥹 bol bebişli bi ay olsun 🙏❤️
Aşko fikri Yokken den beri bilgi ediyorum ben oldum olası anne bebek sağlığına öenem veririm bayan kuaförüydüm Türkiye’de Antalya’da hatta bilirler beni müşterilerim hassasiyetim bilir hoş bilgimin mimarı gebe müşterimin aşırı çok olması ben onlara çok hassas olunca kulaktan kulağa çoğalıyor

Yaaa arkasında yazar mı folat miktarı günde 1 mi almalıyım
Evet bu 1 yeterli içerik kısmında yazar ürün bilgisi vs.bunu kullan zaten devam edeceksin gebelikte bile 3 ay o nedenle olmazsa değiştirirsin en çok kullan Türkiye’de inofolikti sanırım kutusu pembe başarılı baya şimdi aklıma geldi

Evet bu 1 yeterli içerik kısmında yazar ürün bilgisi vs.bunu kullan zaten devam edeceksin gebelikte bile 3 ay o nedenle olmazsa değiştirirsin en çok kullan Türkiye’de inofolikti sanırım kutusu pembe başarılı baya şimdi aklıma geldi
Tamamdır gelsin başlayayım günde 1. Tüh sipariş verdim artık bitince onu deneyeyim 🌸

Tamamdır gelsin başlayayım günde 1. Tüh sipariş verdim artık bitince onu deneyeyim 🌸
Olsun başla benim mesela dolapta başka marka da var sonuçta kullanacaksın bitecek o değişen bir şey yok istersen onuda istet bir gün onu bir gün diğerini kullan bir şey olmaz bu arada magnezyum gebelik ihtimali artırıyor d3 vitaminide öyle haberin olsun

Olsun başla benim mesela dolapta başka marka da var sonuçta kullanacaksın bitecek o değişen bir şey yok istersen onuda istet bir gün onu bir gün diğerini kullan bir şey olmaz bu arada magnezyum gebelik ihtimali artırıyor d3 vitaminide öyle haberin olsun
D3 sipariş veriyim yarında şimdi eşim uyuyor adam kalp krizi geçirecek😂 15 tane gebelik testi folik asit ovu testi aldım inme inecek garibe 😂😂😂

Shot olanı fotolardan seçebilirsiniz kesinlikle keçiboynuzu özü arısütü kabak çekirdeği(bu çok öenemli asla atlama acaip önemli) kırmızı pancar polen propolis bak bunların hepsinden bulursan çok güzel sabah kullanmaya başlıyor akşama kadar aralıklı doz doz alıyor isterse sabah akşam hepsini birden de alabilir bir zararı yok ama en kötüsü bir kaç tanesini bile olsa yapmalı ve en önemlisi sigara kullanıyorsa direk bırakmalı benem eşim içmez ama içen barsa bilginiz olsun direk sıkıntı
Teşekkürler canım eşim kullanmıyor sigara 🥰

Kızlarr sizde bir bakın testin içini açtım 🙈

Eklentiler

• 0504ABB0-0D54-4AA8-9DAE-60DCD32144E3.jpeg
    0504ABB0-0D54-4AA8-9DAE-60DCD32144E3.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 32D8C2AB-2ED6-4B91-98EE-9AE929547292.jpeg
    32D8C2AB-2ED6-4B91-98EE-9AE929547292.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 49
X