Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar kıyamam ya hepimizin heyecanı aynı evet ama özellikle dikkat etmeniz gereken özel bi durum yoksa gerçekten bekleseniz mi? var ya da yok demek için çoookk çok erken daha. Yumurtlama üzerinden 10-12 gün geçmemiş olanlarınız için diyorum.
Bebişimiz varsa ve bizimle kalacaksa zaten eninde sonunda öğreneceğiz kaçarı yok. Ama şimdi bakınca varsa bile daha rahime tutunmadığı/ hcg salgılanmaya başlamadığı, hcgnin kandan idrara geçme fırsatı olmadığı için öğrenmek de mümkün olmuyor. Kıyamam üzülmeyin böyle ne olur. Allah büyük olması gereken zamanda en güzel şekilde olacak hepimiz için her şey.
Çok haklısın valla bile bile lades yapıyoruz sonrada uzuluyoruz

kızlar kıyamam ya hepimizin heyecanı aynı evet ama özellikle dikkat etmeniz gereken özel bi durum yoksa gerçekten bekleseniz mi? var ya da yok demek için çoookk çok erken daha. Yumurtlama üzerinden 10-12 gün geçmemiş olanlarınız için diyorum.
Bebişimiz varsa ve bizimle kalacaksa zaten eninde sonunda öğreneceğiz kaçarı yok. Ama şimdi bakınca varsa bile daha rahime tutunmadığı/ hcg salgılanmaya başlamadığı, hcgnin kandan idrara geçme fırsatı olmadığı için öğrenmek de mümkün olmuyor. Kıyamam üzülmeyin böyle ne olur. Allah büyük olması gereken zamanda en güzel şekilde olacak hepimiz için her şey.
Valla bende kendime akşamdan aynı şeyi söylüyorum sabah kalkıyorum efendim tak test yapmış olarak buluyorum kendimi modumu yakalıyorum 😂😂😂

İşte insan stres oluyor hem iş hem bebek fikri yoruyor ama evde de İnan ki eğer başka bi uğraşın da olmazsa takıntı haline geliyor 😒
Herkes. Öyle diyo ama iştede psikolojik olarak. Çok yoruluyorum bide izin muhabbetleri sıkıntı oluyo doktor çağırıyo ya ayda 2 kere onu sorun ediyolardı bende çıktım dedim hem biraz evimde durayım hem şu bebek için doktor araştırması yapayım biraz daha belki daha iyi olur dedim

Çok haklısın canım. Üzülmek de gereksiz şu an yani 1 haftalıkken kan testi bile kesin değil idrardan umut bekliyoruz. Sakın üzülmeyin negatif sonuca azıcık daha bekleyeceğiz bakalım ☺️

Ben ede ya içime su serptin aslında biliyorum erken oldugunu da dayanamadım geçen ay da aynısı yaptım sonra birdaha adetim geçene kadar yapmayacağım dedim ama aynı hatayı yaptm
Çok iyi anlıyorum seni canım. Çok isteyince insan hemen sonucu görmek istiyor. Ama yaptığın testin bi anlamı yok şu an. Ne pozitif ne negatif denebilir. Hatta gecikme olmadan yaptığın her test yanıltıcı olabilir. Çok fazla örneği var. Karamsar olmuyoruz kızlar tamam mı. Her ay birbirimize destek olarak dua ederek denemeye devam ediyoruz 🥰❤️

Galiba bende görüyor gibiyim

Eklentiler

• DE7376F9-E887-4042-8FC3-60C0F8065865.jpeg
    DE7376F9-E887-4042-8FC3-60C0F8065865.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 45
Çok iyi anlıyorum seni canım. Çok isteyince insan hemen sonucu görmek istiyor. Ama yaptığın testin bi anlamı yok şu an. Ne pozitif ne negatif denebilir. Hatta gecikme olmadan yaptığın her test yanıltıcı olabilir. Çok fazla örneği var. Karamsar olmuyoruz kızlar tamam mı. Her ay birbirimize destek olarak dua ederek denemeye devam ediyoruz 🥰❤️
Aynen canım inşallah hayirlsiyla Rabbım tüm canı gönülden isteyenlere nasip etsin

Valla bende kendime akşamdan aynı şeyi söylüyorum sabah kalkıyorum efendim tak test yapmış olarak buluyorum kendimi modumu yakalıyorum 😂😂😂
Ben daha önceki gebeliğimde 3 gün gecikmede öğrendim. Plansız olduğu için adet günüme bile bakmıyordum. Ama onu kaybettikten sonra eşim de ben de tekrar istemeye başladık. Şimdi erken test yapanları daha iyi anlıyorum. Çok isteyince gerçekten zaman geçmiyor. Hiç ilişki günlerimi not etmezdim bu ay yazdım. Ben de 12 gün falan geçsin test yapacağım insan gerçekten duramıyor 🤣

Hayırlı haftalar arkadaşlar bu ay herkese uğurlu gelsin hayırlı sağlıklı mutlu haberler alalım inşallah 🤲 benim bugün reglim bitti bittiği gibi yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum bugünden başlıyorum ovülasyon testine. Ve innovita olanı aldım en azından öğrendim tam net günü gösteriyor. Değişiklik yapıp heyecan yapmaya gerek yok. :)

X