- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
- Konu Sahibi mucizeOldu
Bekliyoruz kuzum aldığın sonuç hakkında hayırlı olsunKızalar test yapıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoruz kuzum aldığın sonuç hakkında hayırlı olsunKızalar test yapıyorumm
Tertemiz bi negatifBekliyoruz kuzum aldığın sonuç hakkında hayırlı olsun
Çok erken canım daha ilerleyen günlerde tekrar yaparsın. Bu ay olmasa da önümüzdeki aylarda yine birlikte bekleriz hiç sıkma canınıTertemiz bi negatif
Bu da testimTertemiz bi negatif
Bat’a 5 gün var bir de 5 gün sonra yapacağım ama hiç umudum yok açıkçası benim klomen ve ovitrelle hiç işe yaramamışÇok erken canım daha ilerleyen günlerde tekrar yaparsın. Bu ay olmasa da önümüzdeki aylarda yine birlikte bekleriz hiç sıkma canını
Ya al benden de o kadarTertemiz bi negatif
Bakabilir misin test yaptım gölge görüyorum ama uyduruyor da olabilirimGünaydın kızlar test yapan yok mu güzel haberler alalım haftaya başlarken
Kuzum fotoğraf göremiyorum ben yükledin mi. Tekrar yükle istersen bakalım hemenBakabilir misin test yaptım gölge görüyorum ama uyduruyor da olabilirim
Kuzum fotoğraf göremiyorum ben yükledin mi. Tekrar yükle istersen bakalım hemen
Ay yavrum kıyamam ya. Test yapma bekle iki gün daha diyeceğim ama duramıyor insan biliyorum Ne sonuç alırsan al hayırlısının bu olduğunu unutma. Yalnız değilsin hepimizin duası aynıKaset test beni kesmedi ben erken gebelik testi almaya gidiyorum daha temiz negatifler için
Ben de görüyor gibiyim ama gözüm acıdı bakarken Fotoğrafı büyütmeden görüyorum yakınlaştırınca seçemiyorum çizgiyi. Baya belirsiz şu an. İnşallah vardır kuzum
Testleri çok erken yapmıyor musunuz kızlar ya. Dayanamıyorsunuz biliyorum ama üzülmenize de kıyamıyorumYa al benden de o kadar
Çizgiyi gören kör oluyor öyle gölge bir çizgi Normalde de bir görüyorum bir seçemiyorum olsun bana heyecanı bile yetti teşekkür ederimBen de görüyor gibiyim ama gözüm acıdı bakarken Fotoğrafı büyütmeden görüyorum yakınlaştırınca seçemiyorum çizgiyi. Baya belirsiz şu an. İnşallah vardır kuzum
Aynen canım bende o hataya düştüm keşke yapmasaydım dedimTestleri çok erken yapmıyor musunuz kızlar ya. Dayanamıyorsunuz biliyorum ama üzülmenize de kıyamıyorum
Senin daha yumurtlama üzerinden 1 hafta geçmiş kuzum neredeyse imkansız şu an çıkması. En az 3 gün daha beklemen lazımAynen canım bende o hataya düştüm keşke yapmasaydım dedim