Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha önceki gebeliğimde 3 gün gecikmede öğrendim. Plansız olduğu için adet günüme bile bakmıyordum. Ama onu kaybettikten sonra eşim de ben de tekrar istemeye başladık. Şimdi erken test yapanları daha iyi anlıyorum. Çok isteyince gerçekten zaman geçmiyor. Hiç ilişki günlerimi not etmezdim bu ay yazdım. Ben de 12 gün falan geçsin test yapacağım insan gerçekten duramıyor 🤣
Hahhaha 2 gün önce bize yazmışsın bal sende duramazsın günün gelsin 🤣🤣🤣

Çok haklısın ama o kadar bekledim ki 😔😔 ne diyeyim hayırlsı böyleymiş
Az önce gördüm böyle de olabiliyor sıkma canını daha var 🤗
Alıntı:
Kızlar Erken gebelik testini erkenden yapıp negatif çıkınca sakın umitsizlige kapılmayın hatta öyle bişey yapmayın bile . 4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. Tamam bunda cikmadiysa kesin hamile değilim diye emin oldum. bugün adet günüm karnım agiriyo diye ağrı kesici icecektim normal kaset test yaptım emin olmak için kıpkırmızı pozitif gördüm

Hahhaha 2 gün önce bize yazmışsın bal sende duramazsın günün gelsin 🤣🤣🤣
Kız anlıyorum ben sizi insanın mantığıyla duyguları farklı hareket ediyor ben de duramayabilirim tabiki 🤣Benim yapmam sizden bi kat daha saçma olur canım daha önceki gebeliğimin betası bile sıfırlanmamış olabilir☺️ Ama 1 ekimde test yapacağım adet olmazsam kendimle anlaşmam öyle. Sanırım benim için de önümüzdeki ay biraz daha zor geçecek bu ay pek beklemiyorum zaten 😕

Az önce gördüm böyle de olabiliyor sıkma canını daha var 🤗
Alıntı:
Kızlar Erken gebelik testini erkenden yapıp negatif çıkınca sakın umitsizlige kapılmayın hatta öyle bişey yapmayın bile . 4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. Tamam bunda cikmadiysa kesin hamile değilim diye emin oldum. bugün adet günüm karnım agiriyo diye ağrı kesici icecektim normal kaset test yaptım emin olmak için kıpkırmızı pozitif gördüm
Erken gebelik testlerine ben pek güvenmiyorum nedense. Bu alıntıladığın mesaj gibi çok şey okudum ben forumda. Yanlış sonuç çok oluyor yakalayamıyor olabilir

Eklentiler

• 8F4FDA2E-8B1A-42AB-A71E-8165D4EDCEFF.jpeg
    8F4FDA2E-8B1A-42AB-A71E-8165D4EDCEFF.jpeg
    164,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 65252453-747F-4B42-864F-4290AF8C96FD.jpeg
    65252453-747F-4B42-864F-4290AF8C96FD.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 72
X