Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız valla bende napcami şaşırdım annem kanser ve büyük ihtimalle dağıldı göğüs kanserini yendi dedik sevindik tiroid bezi kanseri çıktı cigerlerde enzim yüksekliği çıktı midede de kanser olma olasılığı yüksek durumu ciddi ve ben memlekete almaya geldim kaç gündür cumadan beri bitik haldeyim açıkçası bu ay zaten olcak gibi hissetmiyorum hani varmı yokmu hislerim öldü sanki ruhum birşey hissetmiyor ama sizler içinde dua ediyorum inşallah sizler hayallerinize kavuşursunuz hayat bu biz plan yaparız ama hayat bize herşeyi çoktan yaşatmaya başlamıştır bile farketmeyiz sadece sizleri tanimiyorum ama tanımak isterdim duakarimdasiniz hayırlısıyla ins rabbim ne zaman uygun görürse bende Diana kavusurum insaAllah bu ay olmazsa başka bir ay olur kimbilir size haber ederim sonucumu Trabzon'dan İstanbul'a goturcem anacimi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🤲
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Bebiş var gibiiii ❤️
Ovulasyon dan şüphelendim testinde hikayesini yazdım buz gibi beyaz çıkıyordu süper test dedim sonra gölge fark ettim. Acaba derken böyle oldu ama yinede adet gününe kadar ben ne pozitifler gördüm o nedenle sevinemiyorum fakat bu denli hiç sahte pozitif görmemiştim o nedenle de inşallah bana sabah olur

Ovulasyon dan şüphelendim testinde hikayesini yazdım buz gibi beyaz çıkıyordu süper test dedim sonra gölge fark ettim. Acaba derken böyle oldu ama yinede adet gününe kadar ben ne pozitifler gördüm o nedenle sevinemiyorum fakat bu denli hiç sahte pozitif görmemiştim o nedenle de inşallah bana sabah olur
İnşallah sabah ben de test yapacağım inşallah ben de pozitifi görürüüm 🥹🥹❤️❤️

Son test bugünse uyandır değerlendir yarın teste devam et ama vakitli at
Uyandırayım madem 😅😅😅
Yarın sabah 9’dan sonra bir daha yap koyulaşacak gibi hala
9. Ay olarak işaretlemiştim kuzum genelde 17.30 gibş yapıyorum testleri yarın aynı saatte tekrar yapacağım sonucu atarım 😙
Son test bugünse uyandır değerlendir yarın teste devam et ama vakitli at adama da yazık koz uyu uyan vs
Onda sorun yok uyanır hemen 😅😅

Sağol canm sen hamişsin dua et bize 🙏 vardır bi Hayr dr kontrolüm var zaten salıya ona göre bi yol çizeriz artık
Dualarımdasın kuzum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim yorum için aynen çok zor kahvelihatunn kahvelihatunn pozitif çıkınca heveslendim çıkar mı diye aldım negatifi 😂 son 1 hafta çok zor geçiyor maalesef
Kız Allah seni 😂😂 çatlama nezamandı 😇
Kız valla bende napcami şaşırdım annem kanser ve büyük ihtimalle dağıldı göğüs kanserini yendi dedik sevindik tiroid bezi kanseri çıktı cigerlerde enzim yüksekliği çıktı midede de kanser olma olasılığı yüksek durumu ciddi ve ben memlekete almaya geldim kaç gündür cumadan beri bitik haldeyim açıkçası bu ay zaten olcak gibi hissetmiyorum hani varmı yokmu hislerim öldü sanki ruhum birşey hissetmiyor ama sizler içinde dua ediyorum inşallah sizler hayallerinize kavuşursunuz hayat bu biz plan yaparız ama hayat bize herşeyi çoktan yaşatmaya başlamıştır bile farketmeyiz sadece sizleri tanimiyorum ama tanımak isterdim duakarimdasiniz hayırlısıyla ins rabbim ne zaman uygun görürse bende Diana kavusurum insaAllah bu ay olmazsa başka bir ay olur kimbilir size haber ederim sonucumu Trabzon'dan İstanbul'a goturcem anacimi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🤲
Çok geçmiş olsun canım annecin bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah 🙏🏻🙏🏻
Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. @miresl @000umutlu000 @Lale95 M mucizeOldu @Mucizemmm16 M melek076 @Veziir @Random3 @bitliKedi @pozitifbiri kahvelihatunn kahvelihatunn @My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
Kuruma çizgisine benzemiyor yayılma olmamış testi ya yarın ya 2 gün sonra tekrarla canım ♥️ Hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir🙏🏻🙏🏻
Hayırlı olsun canım benim nasıl değerlendirme yaptın 🙏🙏🌺🌺
Teşekkür ederim canım 🤩🤩 Ovü ile ilerledik canım pik gününü ve çatlamayı değerlendirdik 😍

X