Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben belirti yaşamamıştım kuzum ilk gebeliğimde. 6. haftadan sonra başlamıştı göğüs ağrılarım falan. Hiç belirtilere takılma 😌
inşallah olur valla benim bir oğlum var. söylenen hiç bir belirtiyi yaşamadım sadece çok yorgundum biraz koşuşturmamız vardı o zaman baş ağrısı falan dedim hasta oldum heralde ilaç mı alsam sonra aklıma denediğimiz gelince önce test aldım adetime 1 gün vardı pozitif çıktı sonra 6 haftadan sonra belirtilerim vardı hiç belli olmuyor yani
İnşallah dua edin 🥹

Kız benim 10. Gün çıktı ya😂😂😂
Kız valla bende napcami şaşırdım annem kanser ve büyük ihtimalle dağıldı göğüs kanserini yendi dedik sevindik tiroid bezi kanseri çıktı cigerlerde enzim yüksekliği çıktı midede de kanser olma olasılığı yüksek durumu ciddi ve ben memlekete almaya geldim kaç gündür cumadan beri bitik haldeyim açıkçası bu ay zaten olcak gibi hissetmiyorum hani varmı yokmu hislerim öldü sanki ruhum birşey hissetmiyor ama sizler içinde dua ediyorum inşallah sizler hayallerinize kavuşursunuz hayat bu biz plan yaparız ama hayat bize herşeyi çoktan yaşatmaya başlamıştır bile farketmeyiz sadece sizleri tanimiyorum ama tanımak isterdim duakarimdasiniz hayırlısıyla ins rabbim ne zaman uygun görürse bende Diana kavusurum insaAllah bu ay olmazsa başka bir ay olur kimbilir size haber ederim sonucumu Trabzon'dan İstanbul'a goturcem anacimi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🤲

Benşm 6 gün var uyandım şimdi test yapmaya korkuyorum 🥺 sende haklısın biraz daha bekle ama sende belirtiler var inşallah da bebiştir
Bilmem hala donumda ıslaklık olmaya devam ediyo su bildiğin alt kasıkta sancı vs var ama ne bilim keşke bir tanede olsa güzel haber alabilsem bu ay ne bilim hayırlısı eğer adet gecikirse test yapcam gecikmezse de söylerim

Kız valla bende napcami şaşırdım annem kanser ve büyük ihtimalle dağıldı göğüs kanserini yendi dedik sevindik tiroid bezi kanseri çıktı cigerlerde enzim yüksekliği çıktı midede de kanser olma olasılığı yüksek durumu ciddi ve ben memlekete almaya geldim kaç gündür cumadan beri bitik haldeyim açıkçası bu ay zaten olcak gibi hissetmiyorum hani varmı yokmu hislerim öldü sanki ruhum birşey hissetmiyor ama sizler içinde dua ediyorum inşallah sizler hayallerinize kavuşursunuz hayat bu biz plan yaparız ama hayat bize herşeyi çoktan yaşatmaya başlamıştır bile farketmeyiz sadece sizleri tanimiyorum ama tanımak isterdim duakarimdasiniz hayırlısıyla ins rabbim ne zaman uygun görürse bende Diana kavusurum insaAllah bu ay olmazsa başka bir ay olur kimbilir size haber ederim sonucumu Trabzon'dan İstanbul'a goturcem anacimi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🤲
Allah şifa versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ah ah ben 🥺 bu ay öyle belirtilerim vardı ki kızlar goguslerimde damarlar çıktı annem bile sanki hamile göğsü dedi bugün regli oldum😭 bu arada ovulasyon testi deneyenler oldu mu ise yarar mı sizce
Ovülasyon testi denemedim canım ama bu ay adetim bitince denemek istiyorum ben de. Belirtilere hiç bakma kadın vücudu çok farklı bi mekanizma. Adetin gecikmeden heveslenmemek gerekiyor maalesef 😔 Hayırlı güzel zamanda çocuğuna kavuşursun inşallah hiç takma kafana. Teste adet bitiminde başlamak gerekiyormuş sen de al istersen şimdiden hazır bekle. Ekimde hepimize nasip olsun hamilelik inşallah 🙏🏻🥰

Bilmem hala donumda ıslaklık olmaya devam ediyo su bildiğin alt kasıkta sancı vs var ama ne bilim keşke bir tanede olsa güzel haber alabilsem bu ay ne bilim hayırlısı eğer adet gecikirse test yapcam gecikmezse de söylerim
Rabbim Şafi adına şifa versin canım anneciğine 🙏 evet bakalım hayat bize hangi güzellikleri planladı 🍀 inşallah bebiş haberi alırsın da bütün yorgunluğuna iyi gelir 🙏🤗

Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne kahvelihatunn kahvelihatunn M mucizeOldu diğer herkes başına gelen duyan bana bi yazsın ilk defa oluyor bu testi günlerdir akşam yapıp sabaha kadar bekletirim buz gibi beyazdır bir şey çıkmaz

Kızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne kahvelihatunn kahvelihatunn M mucizeOldu diğer herkes başına gelen duyan bana bi yazsın ilk defa oluyor bu testi günlerdir akşam yapıp sabaha kadar bekletirim buz gibi beyazdır bir şey çıkmaz
Kuzummm valla çokkkk sevindim var var ben burdayımmmm diyor 😍😍😍🙏🙏🙏 şükürler olsun 🍀💃🏻💃🏻💃🏻 Rabbim ya sen bana çok üzülmüştün bugün Allahım seni müjdelendirdi inşallah koyulaşma devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın ❤️🙏

Kuzummm valla çokkkk sevindim var var ben burdayımmmm diyor 😍😍😍🙏🙏🙏 şükürler olsun 🍀💃🏻💃🏻💃🏻 Rabbim ya sen bana çok üzülmüştün bugün Allahım seni müjdelendirdi inşallah koyulaşma devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın ❤️🙏
Amin İnşallah öyledir inşallah yanılmıyoruzdur herşey inşallah olsun ne diyim amin amin 🌸🥰💕😍🤲

Fotoğraf ekler misiin

Eklentiler

• ED9FA674-6072-4A1E-893C-C760D0AB074B.jpeg
    ED9FA674-6072-4A1E-893C-C760D0AB074B.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 12F8FD08-D5E0-42F1-85F1-812B89C631BB.jpeg
    12F8FD08-D5E0-42F1-85F1-812B89C631BB.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 50
Foto koymayı unutmuşum

Eklentiler

• E33E19DC-DC9E-4EDB-A573-F7E20E7F6DDE.jpeg
    E33E19DC-DC9E-4EDB-A573-F7E20E7F6DDE.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 50
  • C3E73D5D-E2AB-4403-A33A-1E6C56DA777D.jpeg
    C3E73D5D-E2AB-4403-A33A-1E6C56DA777D.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 49
Çift çizgiden kastınız t çizgisinin C kadar koyu olmasıysa değerlendirin çatlamayı yakalayın onlarıda değerlendirin mutlaka ama t çizgisi C kadar koyu olmadıysa teste devam çünkü yumurta olmuş demek için t bin C kadar koyu olması gerekli
DD25A185-5BC3-409F-A66A-A747E8160800.jpeg

Bu şekilde canım benim

X