Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Bebiş var gibiiii
Ovulasyon dan şüphelendim testinde hikayesini yazdım buz gibi beyaz çıkıyordu süper test dedim sonra gölge fark ettim. Acaba derken böyle oldu ama yinede adet gününe kadar ben ne pozitifler gördüm o nedenle sevinemiyorum fakat bu denli hiç sahte pozitif görmemiştim o nedenle de inşallah bana sabah olur

İnşallah sabah ben de test yapacağım inşallah ben de pozitifi görürüüm

Son test bugünse uyandır değerlendir yarın teste devam et ama vakitli at
Uyandırayım madem
Yarın sabah 9’dan sonra bir daha yap koyulaşacak gibi hala
9. Ay olarak işaretlemiştim kuzum genelde 17.30 gibş yapıyorum testleri yarın aynı saatte tekrar yapacağım sonucu atarım
Son test bugünse uyandır değerlendir yarın teste devam et ama vakitli at adama da yazık koz uyu uyan vs
Onda sorun yok uyanır hemen

Sağol canm sen hamişsin dua et bize vardır bi Hayr dr kontrolüm var zaten salıya ona göre bi yol çizeriz artık
Dualarımdasın kuzum
Teşekkür ederim yorum için aynen çok zor kahvelihatunn pozitif çıkınca heveslendim çıkar mı diye aldım negatifi son 1 hafta çok zor geçiyor maalesef
Kız Allah seni çatlama nezamandı
Çok geçmiş olsun canım annecin bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah
Kuruma çizgisine benzemiyor yayılma olmamış testi ya yarın ya 2 gün sonra tekrarla canım Hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir
Hayırlı olsun canım benim nasıl değerlendirme yaptın
Teşekkür ederim canım Ovü ile ilerledik canım pik gününü ve çatlamayı değerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…