Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar inşallah güzel haberler alırız ama dayanamayıp yapıyoruz sonra üzülüyoruz eşim bana dün çok kızdı dhaa çünkü benim bata 8 gün vardı

Ben de görüyor gibiyim ama gözüm acıdı bakarken Fotoğrafı büyütmeden görüyorum yakınlaştırınca seçemiyorum çizgiyi. Baya belirsiz şu an. İnşallah vardır kuzum
Çizgiyi gören kör oluyor öyle gölge bir çizgi Normalde de bir görüyorum bir seçemiyorum olsun bana heyecanı bile yetti teşekkür ederim

kızlar kıyamam ya hepimizin heyecanı aynı evet ama özellikle dikkat etmeniz gereken özel bi durum yoksa gerçekten bekleseniz mi? var ya da yok demek için çoookk çok erken daha. Yumurtlama üzerinden 10-12 gün geçmemiş olanlarınız için diyorum.
Bebişimiz varsa ve bizimle kalacaksa zaten eninde sonunda öğreneceğiz kaçarı yok. Ama şimdi bakınca varsa bile daha rahime tutunmadığı/ hcg salgılanmaya başlamadığı, hcgnin kandan idrara geçme fırsatı olmadığı için öğrenmek de mümkün olmuyor. Kıyamam üzülmeyin böyle ne olur. Allah büyük olması gereken zamanda en güzel şekilde olacak hepimiz için her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…