Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çift çizgiden kastınız t çizgisinin C kadar koyu olmasıysa değerlendirin çatlamayı yakalayın onlarıda değerlendirin mutlaka ama t çizgisi C kadar koyu olmadıysa teste devam çünkü yumurta olmuş demek için t bin C kadar koyu olması gerekli

Aynen ondan heyecan yaptım heralde teşekkür ederim inşallah kavuşuruz bebişlere

Hiç moralini bozma canım herşeyin hayırlısı babada iğne yapmadı ve birer gün arayla ilişki dedi bakalım artık aslında kafamızı takmasak tutturacaz bu bebeleri de
Valla kafamıza takmamayı öğrensek zaten herşey çok güzel olucak canım ben iştende ayrıldım dün bakalım biraz psikolojik olarak dinlenmel istiyorum evde rahatlamam lazım
Toparlıyorum canm vardır bi hayr bunda da ne bileyim bazen çok daha erken öğreniebilşyor ya bide bu ay klomen kullanınca daha çok ümitlendim sanki
Bende de iki aydır klomen kullanıyorum bendede umut çok fazlaydı cumartesş doktor biraz umudumu kırdı işte istediğim gibi gelişmemiş dedi

Kocişkom iki tane test alıp gelmiş yarın sabah yap diyor çıkmazsa üzülmeyiz sonradan çıkarsa da sürpriz olur diyo benden heycanlı

Kocişkom iki tane test alıp gelmiş yarın sabah yap diyor çıkmazsa üzülmeyiz sonradan çıkarsa da sürpriz olur diyo benden heycanlı
Hahaha ahhh bu kocalar Benimkide öyle o yüzden çok üzüldü bugğn yapta yarın günümüzü şenlendir güne güzel başlayalım

Hoşgeldin canım belli mi olur bi mucize Olsun uğur getirsin bu ay

İşte insan stres oluyor hem iş hem bebek fikri yoruyor ama evde de İnan ki eğer başka bi uğraşın da olmazsa takıntı haline geliyor

İnşallah olmuştur. Hiç hamile olmadım belirti falan bilmiyorum o yüzden dua edin çok heycanlı
inşallah olur valla benim bir oğlum var. söylenen hiç bir belirtiyi yaşamadım sadece çok yorgundum biraz koşuşturmamız vardı o zaman baş ağrısı falan dedim hasta oldum heralde ilaç mı alsam sonra aklıma denediğimiz gelince önce test aldım adetime 1 gün vardı pozitif çıktı sonra 6 haftadan sonra belirtilerim vardı hiç belli olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…