- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Son bir haftaya gelince evet haklısın bekle bekle geçmiyor seni çok iyi anlaıuorımbwnde aynıyım sağlık olsun bekleyelim bebeği olsunTeşekkür ederim yorum için aynen çok zorkahvelihatunn pozitif çıkınca heveslendim çıkar mı diye aldım negatifi son 1 hafta çok zor geçiyor maalesef
Çift çizgiden kastınız t çizgisinin C kadar koyu olmasıysa değerlendirin çatlamayı yakalayın onlarıda değerlendirin mutlaka ama t çizgisi C kadar koyu olmadıysa teste devam çünkü yumurta olmuş demek için t bin C kadar koyu olması gerekliKızlar sat 3 Eylül bat 7 ekim benim 8 eylülden beri ovülasyon testi yapıyordum fakat bugün çift çizgiyi yakalayabildim birer gün arayla değerlendirme yapıyorduk ilk olucak benimde olursa bebişim çift çizgiyi gördükten sonra devam edeyim mi ? 14 gün var regl e
Onun belkide bat hesabı yanlış olabilir yumurtalama sonrası 10. Gün yaptı buna göre bata yaptığı gün itibariyle baya en geç 5 var olmalı ama bat 1 ekim yazıyor.yani yaptığı gün bata 10 var oluyor aslında bi tarih yanlışlığı olabilir bu yumurtlama sonrası 5. Gün daha yumurta rahme düşmüyor bu seni şaşırtmış olabilir.o 10. Gün yaptı diye okudum.Buda öğrenebilecek ilk tarihler denilenilinir yumurtlama sonrası 10.gün sende yaparsın varsa belki belli olur azcık silik hayalet çizgi şeklinde çıkar mantıken 7 sonra 3 günde 5-6 hcg falandır belki oda silik çıkar.onunda yine takip et kan verip artışı kontrol et
Aynen ondan heyecan yaptım heralde teşekkür ederim inşallah kavuşuruz bebişlereOnun belkide bat hesabı yanlış olabilir yumurtalama sonrası 10. Gün yaptı buna göre bata yaptığı gün itibariyle baya en geç 5 var olmalı ama bat 1 ekim yazıyor.yani yaptığı gün bata 10 var oluyor aslında bi tarih yanlışlığı olabilir bu yumurtlama sonrası 5. Gün daha yumurta rahme düşmüyor bu seni şaşırtmış olabilir.o 10. Gün yaptı diye okudum.Buda öğrenebilecek ilk tarihler denilenilinir yumurtlama sonrası 10.gün sende yaparsın varsa belki belli olur azcık silik hayalet çizgi şeklinde çıkar mantıken 7 sonra 3 günde 5-6 hcg falandır belki oda silik çıkar.onunda yine takip et kan verip artışı kontrol et
Amin canım yapacaksan sende 10. Gün yapabilirsin yine tabiki 5 gün kala oluyor ama 10 gün kala ihtimali direk negatif yani döllenme rahme ulaşmıyorAynen ondan heyecan yaptım heralde teşekkür ederim inşallah kavuşuruz bebişlere
Valla kafamıza takmamayı öğrensek zaten herşey çok güzel olucak canım ben iştende ayrıldım dün bakalım biraz psikolojik olarak dinlenmel istiyorum evde rahatlamam lazımHiç moralini bozma canım herşeyin hayırlısı babada iğne yapmadı ve birer gün arayla ilişki dedi bakalım artık aslında kafamızı takmasak tutturacaz bu bebeleri de
Bende de iki aydır klomen kullanıyorum bendede umut çok fazlaydı cumartesş doktor biraz umudumu kırdı işte istediğim gibi gelişmemiş dediToparlıyorum canm vardır bi hayr bunda da ne bileyim bazen çok daha erken öğreniebilşyor ya bide bu ay klomen kullanınca daha çok ümitlendim sanki
Cnm bende dayanamadım yaptm 8 gün vardı yaptm ve negatif gördüm çok uzuldum aslında daha varBenşm 6 gün var uyandım şimdi test yapmaya korkuyorumsende haklısın biraz daha bekle ama sende belirtiler var inşallah da bebiştir
Hahaha ahhh bu kocalarKocişkom iki tane test alıp gelmiş yarın sabah yap diyor çıkmazsa üzülmeyiz sonradan çıkarsa da sürpriz olur diyobenden heycanlı
Hoşgeldin canım belli mi olur bi mucize OlsunKızlar selam. Ben 2 eylülde kürtaj oldum. Tahminen 2 ekim-11 ekim arası adet göreceğim. Belki mucize olur da adet görmeden hamile kalırım kim bilirBat 5 ekim olarak sallıyorum. Beni de ekler misiniz bu sıkıcı süreci birlikte geçirelim M mucizeOldu
çok tatlı yaaa hadi inşallah olurKocişkom iki tane test alıp gelmiş yarın sabah yap diyor çıkmazsa üzülmeyiz sonradan çıkarsa da sürpriz olur diyobenden heycanlı
İşte insan stres oluyor hem iş hem bebek fikri yoruyor ama evde de İnan ki eğer başka bi uğraşın da olmazsa takıntı haline geliyorValla kafamıza takmamayı öğrensek zaten herşey çok güzel olucak canım ben iştende ayrıldım dün bakalım biraz psikolojik olarak dinlenmel istiyorum evde rahatlamam lazım
Bende de iki aydır klomen kullanıyorum bendede umut çok fazlaydı cumartesş doktor biraz umudumu kırdı işte istediğim gibi gelişmemiş dedi
en erken 5 gün o da silik olur diye okudum erken yapmışsın üzülme bekle biraz daha bende 1 ekimde deneyeceğim bat 5 ekimCnm bende dayanamadım yaptm 8 gün vardı yaptm ve negatif gördüm çok uzuldum aslında daha var
İnşallah canım benimHoşgeldin canım belli mi olur bi mucize Olsunuğur getirsin bu ay
Yarın fotoğraf eklerim. bana dua edin lütfen gerçekten çok istiyorum ben deHahaha ahhh bu kocalarBenimkide öyle o yüzden çok üzüldü bugğn yapta yarın günümüzü şenlendir güne güzel başlayalım
İnşallah olmuştur. Hiç hamile olmadım belirti falan bilmiyorum o yüzden dua edin çok heycanlıçok tatlı yaaa hadi inşallah olur
inşallah olur valla benim bir oğlum var. söylenen hiç bir belirtiyi yaşamadım sadece çok yorgundum biraz koşuşturmamız vardı o zaman baş ağrısı falan dedim hasta oldum heralde ilaç mı alsam sonra aklıma denediğimiz gelince önce test aldım adetime 1 gün vardı pozitif çıktı sonra 6 haftadan sonra belirtilerim vardı hiç belli olmuyor yaniİnşallah olmuştur. Hiç hamile olmadım belirti falan bilmiyorum o yüzden dua edin çok heycanlı
Ben belirti yaşamamıştım kuzum ilk gebeliğimde. 6. haftadan sonra başlamıştı göğüs ağrılarım falan. Hiç belirtilere takılmaİnşallah olmuştur. Hiç hamile olmadım belirti falan bilmiyorum o yüzden dua edin çok heycanlı
Merhabalar burası ne grubu böyle kızlar merak ettmMerhabaBenimde 3 ekim ekler misin :)
Ekim ayı mucizesini bekleyenler burasıMerhabalar burası ne grubu böyle kızlar merak ettm