Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir hiç belirtim yok ama ne diyeyim hayrlısı böyledir belki de ah o stres zaten aklımızdan bi çıkarsak olacak herşey inşallah son bulur

Bak hayıt planlamak böyle durumlarda çok güzel şimdi yavruna sarıl benim hiç doğumum yok ilk bebek olacak onlara sarılın ama daha 6 gün olması çok ayrı bir durum herşey olabilir birde bu duygulara alışmak gerekiyor sanırım biraz daha bende çıktım dışarı eşimle dedim ya çok içim sıkıldı sen üzülünce dolaştık eve dönüyoruz bir dahaki aya b1 sınavım var henüz hazır değilim 1 ayda çok şeyi unuttum. Biraz hayatın akışına kendimizi bırakalım olacaksa o olacak zaten bizden ve tüm duygulardan bağımsızca özgürce

Ben heran yaşıyorum bu durumdan pcos olduğu dan bu bana çok oluyor regli olamadan üst üste yumurtam oluyor ve olgunlaşmadan çatlıyor Ümit etmemeye çalışsamda değerlendiriyorum tabiki hüsran ama alıştım.şunu yapın bir sonraki yumurta için düzenli sağlıklı beslenme bol yürüme ve su bu çok etkiliyor tabiki bende extra şeyler yaptım takvimler arısütü kırmızı pancar incir vs ama sağlıklı beslenme yürüme ve su en en en önemlisi o su bile çok iyi geliyor yürümeyle dikerim en kısa zamanda çok güzel sağlıklı bir yumurta elde ederseniz

Valla içim sıkıldı şimdi sen üzülünce hadi toparla kendini bana da haber ver iyi olduğuna dair gerçekten çok etkilendim
İyiki varsın iyi ki varsınız
yaaa kuzummm ben kimseyi üzmek istemedim ama bugün ilk defa ağladık bizde daha önceki aylarda birdahaki ay olur düşüncesiyle o kadar takmadık çok ümitliydik bu aydan ne diyeyim hayırlısı dedim Ya dedim Ya eğer bu ay hamilelik hakkım varsa inan onu da sana veririm seninde kucağın dolsun o duyguyu yaşatsın Rabbim özür dilerim ve utandım ben inan ki sen beni teselli ediyorsun ve .. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canm sana ve bekleyen diğer tüm kızlara

Böyle düşünme hepimiz birbirimiz için üzülüp sevinip heyecanlanıyoruz bu doğal bunlar hayata ait hisler.özür gereken ne var Allah’ını seversen düşünme bunu hepimiz umutlarımoz yükseliyor bu nedenle etkileniyoruz.ve inşallah hepimizin vakti ne zamansa en güzel şekilde olacak ben inanıyorum umutsuzluk etmeme yok ama

M mucizeOldu ben aslında ilk attığın testte de gölge gördüm ama bu testi çok iyi bilmediğim için yanlış yere umutlandirmamak adına bir şey demedim... Kuruma çizgisi olmayabilir ilk attığın fotoğraftada gölge var dikkatli bakınca

Ne bileyim çok kötü oldum sabah ama geçti Tamam canım 6 gün var olmazsa hayırlısı artık

İşaretleyip atar mısın canım. Ama biz çok baktık hiç yoktu

Bu kısımda canım çok hafif bir gölge gördüm gibi ilk baktığımda da ama bu tarz testlerde çizgi tam nerede çıkıyor bilmediğim için yanılma ihtimalim yüksek olur diye bir şey demedim. Sonraki attığın fotoda aynı yerde belirginleşmis biraz daha. Testin kendi çizgisi ya da kuruma çizgisi olma ihtimali var tabii ama olmama ihtimali de var belli olmaz günün gelene kadar umudunu yitirme

Bende bunu ilk aldım tam bilemedim ama bekleyip görecez hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…