- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Ayy evet kalkayım da çalışayım bariBak bu eski sen işte geri döndün süper temizlik iyi geldi hadi bira ders çalışalım sınavdan çakacağız valla
Bilmiyorum aşko ama ben geçen ki yumurtlamada hep bunu yaptım mavi bir çizgi minnacık oluyor ama günü geldiğinde negatif ti koyulaşmadı bende üzerinde durmadım aöa bu hepsi aynı olacak demek değil at bana bakayım.belli olmaz
Bende çok emin değilim ama alt kısımda mavi çok belliBilmiyorum aşko ama ben geçen ki yumurtlamada hep bunu yaptım mavi bir çizgi minnacık oluyor ama günü geldiğinde negatif ti koyulaşmadı bende üzerinde durmadım aöa bu hepsi aynı olacak demek değil at bana bakayım.belli olmaz
Bebeğim valla kalbim öyle çarpıyor ki sevinçten anlatamam eşimedebakyırdım oda gördü bence 2 gün bekleme hergün sabah çişiyle yap koyulaşmaya takip et daha iyi bende böyle çıkıyor biliyorsun çok attım ama aonra tutmadı çünkü yumurtam olgunlaşmamıştı ztn tutunması çok zordu hatırlasana ama sen klomen kullandım aynı durum değil kiiiii çok farklı olgun bir yumurta olunca işler değişiyor biliyorsun son güne bırakma bence yani ben gün gün takip sevdiğim için öyle diyorum çünkü kan testi olmuyor bizim burada mecburen takip alıyorum sen sizin eyaletin kurallarını bilirsin.ona göre şey yap eğer kan vermek varsa rahat ol yoksa bnm gibi artış takibi yap inşallah Ya Rabbim inşallah sevindirirse sevindirir şu sevinçlerimizi çoğaltır emin kılar AminBende çok emin değilim ama alt kısımda mavi çok belliİki gün sonra da test yapabilirim yada günümü beklerim artık
Yarın tam 7 gün kalıyor test yapsam mı beklesem mi çok kararsızım cuma yaptım negatiftiM mucizeOldu
Ama kuzu mavi çizgi sadece alt kısımda nett belli yani bilemedimValla heyecanlandım bu çizgi biraz net gibi ne dersin sen çıplak gözle görüyorsun bende görüyorum ama sen daha iyi görüyorsun.bak birde 6 gün var kız bu belli olmaz koyulaşır falan kalbim yine küt küt sen teste devam her sabah yaparak koyulaşma varmı diye bakabilirsin ben öyle yapıyordum bu şekilde çıkanlarda zaten tutmazsa günü gelince sönüyor ama tutarsa bebiş koyulaşıyor benim için bu çok büyük umut olduğu içim şuan senin için yaşadığım heyecan ve mutluluğum seni yanlış yönlendirmesini istememmm her sabah yapmaya devam et ve dua edelim bence ne bileyim ya son dönemeçteyiz ikimizde ya herro ya merro kısmı inşallah tutmuştur yarın sabahı iple çekiyorım
Canım bence bekle bak sonra benim gibi var öı yok mu gibi strese girme emin olmak için 2 gün bekle bari 5 gün kalasıya yap derim bak ben bugünü kendime zehir ettim. İnşallah bebişin seninledirGinnys M mucizeOldu yarın sabah mı yapsam daha beklesem mi yaaaa gölge çizgi aramaya başlamak istemiyorum ama duramıyorum da 7 gün kaldı
Oyyyy senin kalbini seveyim sen ne güzel kalplisin ya inşallah canım güzel şeyler olsun sadece alt kısımda olması önemli değil bu markada boylu boyunca olmaya biliyor bazen oradan işte ilerleyebiliyor falan filan işte yazamıyorum kız heyecanlanıyorum sen anladın demek istediklerimi çok istiyorum pozitif görmeyi seninle beraber kendimi de hem belirtilere takılma bnde çok belirti var ama mesela benim yarın 7 gğnğm mü 8. Mi hala testlerde sevindirdik bir durum yok azcık Ümit yok yani boşver bu çok güzel şimdi sabah ağladın hadi şimdide sevin madem hemen ağlıyor şimdide çok çok çok sevin hakkın hala herşey güzel gülümsüyor bizim içinAma kuzu mavi çizgi sadece alt kısımda nett belli yani bilemedimYa herro ya merro hahhaha çok iyi Ya ay Rabbimde seni güldürsün dua herşeyin ilacı duana duacıyım
Geçen instada bi grup var orda böyle Dilek tutuyorsun sonra herkes birbirine duana duacıyım yazıyor yani kim ne diliyorsa onun adına dua ediyoruz hani başkası için ettiğin dua daha kendine ettiğinden daha çabuk kalbul olurmuş Ya öyle ordan öğrendim bende duana duacıyım demeyi
Var belim kopuyor 3-4 gündür yediklerim bozuk para gibi tadı yapsam çıkmazsa üzülecem yapmasam bu sayfadan çıkamıyorum acaba mı diye offf ya gerçekten offfCanım bence bekle bak sonra benim gibi var öı yok mu gibi strese girme emin olmak için 2 gün bekle bari 5 gün kalasıya yap derim bak ben bugünü kendime zehir ettim. İnşallah bebişin seninledirbelirtin var mı
Ayyy canım şimdi de sen benii heyecanlandırdınOyyyy senin kalbini seveyim sen ne güzel kalplisin ya inşallah canım güzel şeyler olsun sadece alt kısımda olması önemli değil bu markada boylu boyunca olmaya biliyor bazen oradan işte ilerleyebiliyor falan filan işte yazamıyorum kız heyecanlanıyorum sen anladın demek istediklerimi çok istiyorum pozitif görmeyi seninle beraber kendimi de hem belirtilere takılma bnde çok belirti var ama mesela benim yarın 7 gğnğm mü 8. Mi hala testlerde sevindirdik bir durum yok azcık Ümit yok yani boşver bu çok güzel şimdi sabah ağladın hadi şimdide sevin madem hemen ağlıyor şimdide çok çok çok sevin hakkın hala herşey güzel gülümsüyor bizim için
Çok güzel olmasını dileyim ama bence erken 8 gün kala sonra 10 gün 12 gün bu günler sihirli gibi ne bileyim işte yaaa ama gönül hergün bakmak istiyor söylemek kolay uygulamak çok zor benim için o nedenle ben pek yanılırtım belki sen bilirsin kuşumVar belim kopuyor 3-4 gündür yediklerim bozuk para gibi tadı yapsam çıkmazsa üzülecem yapmasam bu sayfadan çıkamıyorum acaba mı diye offf ya gerçekten offf
5 gün kala başla bencede yapacaksan bileGinnys M mucizeOldu yarın sabah mı yapsam daha beklesem mi yaaaa gölge çizgi aramaya başlamak istemiyorum ama duramıyorum da 7 gün kaldı
İnşallah bu yükselişi bebişten dolayı olsun diyelim senin durum daha karışık ama bildiğim bişey bar ki ovü böyle yüksek devam ederse genelde gebeliktenM mucizeOldu ovulastom testi yükseliş evresinde bebek varsa yumurtlama olmaz ama bebek te lh yükseltir aynı protein yapıda olduğu için çok korkutucu gerçekten herşey hcglerde tık yok ki çok erken şuan bugğn yeni rahme ulaşmıştır tutarsa şimdiden aonra yükselir en erken 28 de heralde yoksa ztn napalım
Teşekkür ederim yorum için aynen çok zorÇok güzel olmasını dileyim ama bence erken 8 gün kala sonra 10 gün 12 gün bu günler sihirli gibi ne bileyim işte yaaa ama gönül hergün bakmak istiyor söylemek kolay uygulamak çok zor benim için o nedenle ben pek yanılırtım belki sen bilirsin kuşum
İnşallah öyledir ama ovu de pik yapması pilin günlerce sürmesi gerekiyor o zamana kadar ben elimdeki 40 hcg testi bir clear blue normal bir famometer bir clear blue dijital İle işi netleştiririm hahahah her sabah ztn hcg yapıyorum eşimin parçacıklara işedim durdum resmen kızzz test firmaları sayanda zengin valla billaİnşallah bu yükselişi bebişten dolayı olsun diyelim senin durum daha karışık ama bildiğim bişey bar ki ovü böyle yüksek devam ederse genelde gebeliktenama senin belirtilerin var ve dilerim ki bebişin seninledir annesi
Onun belkide bat hesabı yanlış olabilir yumurtalama sonrası 10. Gün yaptı buna göre bata yaptığı gün itibariyle baya en geç 5 var olmalı ama bat 1 ekim yazıyor.yani yaptığı gün bata 10 var oluyor aslında bi tarih yanlışlığı olabilir bu yumurtlama sonrası 5. Gün daha yumurta rahme düşmüyor bu seni şaşırtmış olabilir.o 10. Gün yaptı diye okudum.Buda öğrenebilecek ilk tarihler denilenilinir yumurtlama sonrası 10.gün sende yaparsın varsa belki belli olur azcık silik hayalet çizgi şeklinde çıkar mantıken 7 sonra 3 günde 5-6 hcg falandır belki oda silik çıkar.onunda yine takip et kan verip artışı kontrol etTeşekkür ederim yorum için aynen çok zorkahvelihatunn pozitif çıkınca heveslendim çıkar mı diye aldım negatifi son 1 hafta çok zor geçiyor maalesef