- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Beybi üstelik sen benden içerdesin seninki bile testte çıkmazsa şimdi üzülme taptın. Mı testÖyle hissediyorum ki sen hamilesin canımtest yapsana kız yapta yarın güne musmutlu başlayalımmm
Belirtilerin nelerdiYarım su bardağı kadar içtim
Yaa ben onu görmedimçok tatlı değilmi amaa Sizede nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim canımRabbim sizede nasip etsin inşallah Kan verene kadar rahat olamıcam ben tabiki
Korkuyorum desem çünkü beni yanılttı daha adete 1 hafta var çıkmaz kiCanım bence senin belirtilerin hamiş olduğunu söylüyorsarı sulu akıntı özellikle erken test yapmayı düşünüyor musun
Hayırlısı kuzum insaAllah bebislerimiz gobuslerimizde olur bu ayBenim beyaz akıntım çok fazlalasti bu ay ve bel ağrım çok ama bilemiyorum yine de
Hadi inşallah yaaaCanım kusura bakma geç gördüm mesajını ama sanki var inşallah da vardırben resimlerini aldım efekt yaptım bide sen bak istersen
Hadi beni yureklendirin belkiiii yarın yaparımCanım bence senin belirtilerin hamiş olduğunu söylüyorsarı sulu akıntı özellikle erken test yapmayı düşünüyor musun
Sol kasık dolgunluğu vardı hiç geçmeyenBelirtilerin nelerdi
Kız benim 10. Gün çıktı yaHadi beni yureklendirin belkiiii yarın yaparım
Yaptıklarımdan şimdilik çıkmıyor çünkü daha çok erken aşko
hala yapmadım bende korkuyorumBeybi üstelik sen benden içerdesin seninki bile testte çıkmazsa şimdi üzülme taptın. Mı test
Korkma kuzum
hala yapmadım bende korkuyorum
Benşm 6 gün var uyandım şimdi test yapmaya korkuyorumKorkuyorum desem çünkü beni yanılttı daha adete 1 hafta var çıkmaz ki
İnşallahKorkma kuzumİnşallah bebişin seninle
Çok güzel olmuş ya bebeğim bende anı defterime yazıyorum dilerim güzel sonuç alırım bugğn henüz7. Gün heyecanlıyım dilerim pozitif sonuçlanırSol kasık dolgunluğu vardı hiç geçmeyen
Benide etiketle olur muİnşallahcanım
Neyse gidip yapayım bari
Amin inşallah gönlündeki gibi olurÇok güzel olmuş ya bebeğim bende anı defterime yazıyorum dilerim güzel sonuç alırım bugğn henüz7. Gün heyecanlıyım dilerim pozitif sonuçlanır
Bnm 8 gün var daha bekle bekle benimki 8 gün olduğu için çıkmamış olabilir çünkü 2 günde çok şey değişiyorBenşm 6 gün var uyandım şimdi test yapmaya korkuyorumsende haklısın biraz daha bekle ama sende belirtiler var inşallah da bebiştir
Oh çok güzel rabbim güldürsün yüzümüzüAmin inşallah gönlündeki gibi olurbende bugün tekrar test yaptım ilk yaptığımda arasında koyuluk olarak fark var bence artışda güzel
Benide etiketle görmezsem diyeİnşallahcanım
Neyse gidip yapayım bari
Bnm 8 gün var daha bekle bekle benimki 8 gün olduğu için çıkmamış olabilir çünkü 2 günde çok şey değişiyor
Yaptım bıraktım bi tarafa bakamıyorumBenide etiketle olur mu
Ya bunun için mi etiketledin mideme kramp girdi deliiiii nasıl heyecanlanmıyorum zaten çabuk foto çekip at benim tansiyonum düşüyor test bakarkenYaptım bıraktım bi tarafa bakamıyorum