- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedir son durumYaptım bıraktım bi tarafa bakamıyorum
Yinede bekle daha gün var 2-3 sonra yap belirti var mı
Bu test farklıymış büyük pencerede mi olması lazım
Amin inşallahOh çok güzel rabbim güldürsün yüzümüzü
Evet büyük pencerede olmalıBu test farklıymış büyük pencerede mi olması lazım
Yok hiç belirti yok eşimle oturduk ağladık ağladık o üzüldükçe daha çok üzüldümYinede bekle daha gün var 2-3 sonra yap belirti var mı
EvetBu test farklıymış büyük pencerede mi olması lazım
Yapma çok üzüldüm bak bu hep başımıza geliyor hepimizin ben 2 yıldır yaşıyorum düşünsene birde ben ayda bir kaç adet bu heyecan yaşayıp tekrar negatif alıyorum bunu düşün yanı 24 ten çok fazla defa birbirinize destek olun ağlayın ama üzülmeyin çok fazla önümüzde yeni bir ay daha var yeni umut var hemen yenisi işin beslenme ve planlama hazırlayın ama hepsinden önce yinede regli olana kadar sakin kalmaya çalışmalısınız.Yok hiç belirti yok eşimle oturduk ağladık ağladık o üzüldükçe daha çok üzüldüm
Daha 6 gün var niye ağlıyorsunuz üzmeyin kendinizi herkeste belirti olacak diye bir şey yok. Bak psikoloji o kadar önemli ki yapmayın böyleYok hiç belirti yok eşimle oturduk ağladık ağladık o üzüldükçe daha çok üzüldüm
Valla içim sıkıldı şimdi sen üzülünce hadi toparla kendini bana da haber ver iyi olduğuna dair gerçekten çok etkilendimYok hiç belirti yok eşimle oturduk ağladık ağladık o üzüldükçe daha çok üzüldüm
Ya ama kuzum yapma böyle ağlama üzme kendini sakin kalmaya çalış regl olmadın daha toparla kendini kuzumYok hiç belirti yok eşimle oturduk ağladık ağladık o üzüldükçe daha çok üzüldüm
Kuzum benim hayal kırıklığına uğramak ve bunu her ay yaşamak çok zor çok iyi anlıyorum seni üzülme desek de hepimiz üzülüyoruz elimizde olmadan ama şu an senin üzülmen için gerçekten erken, bunun geç döllenmesi vs var ki daha altı günün varmış her an her şey olabilir illa belirti olması gerekmiyor. Regl olana kadar umut hep var.Yok hiç belirti yok eşimle oturduk ağladık ağladık o üzüldükçe daha çok üzüldüm
1 ay daha denicez sonra asılamaKuzu doktora gitcektinn, ne yaptın? iyilikperisi92
Toparlıyorum canm İnan senin ve olmayan diğerleri içinde üzülüyorum anlıyorum inan ki 1.5 yıl oluyor bizede tek tesellim bi yavrum var iyi ki var düşündüm Ya hiç olmayanlar var Allahım hepimizin kucağını doldursun evet gerçekten varsa bi hakkım onuda hiç anne olamayan için veririm yinede.. eşim dışarı çıktı bende evi temizledim temizlik bana terapi gibi hiç ders çalışamadım sınav var bide bu hafta Salı dr kontrolüm var bakalım ne diyecek ona göre bi yol çizeriz artıkYapma çok üzüldüm bak bu hep başımıza geliyor hepimizin ben 2 yıldır yaşıyorum düşünsene birde ben ayda bir kaç adet bu heyecan yaşayıp tekrar negatif alıyorum bunu düşün yanı 24 ten çok fazla defa birbirinize destek olun ağlayın ama üzülmeyin çok fazla önümüzde yeni bir ay daha var yeni umut var hemen yenisi işin beslenme ve planlama hazırlayın ama hepsinden önce yinede regli olana kadar sakin kalmaya çalışmalısınız.
Toparlıyorum canm vardır bi hayr bunda da ne bileyim bazen çok daha erken öğreniebilşyor ya bide bu ay klomen kullanınca daha çok ümitlendim sankiDaha 6 gün var niye ağlıyorsunuz üzmeyin kendinizi herkeste belirti olacak diye bir şey yok. Bak psikoloji o kadar önemli ki yapmayın böyle
Üzülme canım inşallah geç döllenme olmuştur bat günü gelmeden bilemeyiz o yüzden ben de önceden bat gelmeden test yapıyordum negatifi görünce çok üzülüyodum olası varsa da olmuyor stresten umarım en kısa zamanda bekleyişimiz son bulurYok hiç belirti yok eşimle oturduk ağladık ağladık o üzüldükçe daha çok üzüldüm
Sağol canm sen hamişsin dua et bize vardır bi Hayr dr kontrolüm var zaten salıya ona göre bi yol çizeriz artıkYa ama kuzum yapma böyle ağlama üzme kendini sakin kalmaya çalış regl olmadın daha toparla kendini kuzum
Biliyorum erken ama olsa çıkardı bence Ayy çok sağolunn çok ihtiyacım var sarılmaya emin olun sözleriniz bile yetti buna elimde değil bu ay çok umutluydum ondan böyle oldum vardır Rabbimin bir bildiği iyi ki bi evladım var Rabbim herkese nasip etsin. inşallah bu gemiden herkes en kısa zamanda mutlu ayırılırKuzum benim hayal kırıklığına uğramak ve bunu her ay yaşamak çok zor çok iyi anlıyorum seni üzülme desek de hepimiz üzülüyoruz elimizde olmadan ama şu an senin üzülmen için gerçekten erken, bunun geç döllenmesi vs var ki daha altı günün varmış her an her şey olabilir illa belirti olması gerekmiyor. Regl olana kadar umut hep var.
Bu ay da olmadıysa bile bir sonraki ay yeni umut burada hepimiz aynı gemideyiz yalnız değilsin gel kocamann sarılalım