Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etiketlerim inşallah kuzu.
Ayy hamilelikte zararlı olabilir yaa

Rica ederim
Kaset test kesinlikle daha iyi bence de üzerine saat tarih yazıp kutuda saklıyorum önceki testlerle karşılaştırma falan yapıyorum bakıp ben de kumbarada biriktirir gibi biriktirdim resmen hepsini arada açıp hezimetime bakıyorum haha gerçi benimki de manyaklık ve aşırı test sevicilik bir yerde artık ama ne yapalım
Bir gebenin günlüğü testini alıp hamile kalan çok var ya cidden ben de ne keramet var okuyorlar mı üflüyorlar mı testlere, test testtir işte yaa diyordum ama meğer en hassas testi geliştirmişler, hatta ödül falan aldılar yanılmıyorsam bu konuyla ilgili.
Bu aydan geçti artık ovu donemindeyim şu an ama bu ay olmazsa Kasım ayını o testlerle deneyeceğim bakalım bir şey kaybetmeyiz denemekten nasılsa test alacağız öyle ya da böyle bir fark görmezsem bir daha almam, sadık yarim laboquick ile devam

En iyi Ovulasyon teşyi markası ödüllü test

Kızlarrr bat yaklaştıkça garip şeyler oluyor losyon gibi akıntı başladı çatlama sonrası 6.gün bitiyor göğüslerim nadiren hassaslaşıyor ama hafiften doldu yada şişti idrarımda tortu başladı birde üzerinde ince bir yağ tabakası oluyor gibi oluyor Ovulasyon testim yeniden yükselişe geçti.batmalar ztn alıştık ama vajinal batma ağrı yaşıyorum o ilginç belim çok ağrıyo hergün bir haftadır hergün ağrıyor..sizlerde varmı bir değişiklik birlikte giden tarihi kiminle nezaman çok bilmiyorum.

Çok severim şifa olsun

Kizlarr birsey soracagim onemli olan yumurtlama gununu mu degerlendirmek yoksa catlama gununu mu ?
Yumurtlama büyüdüğünü görmek için önemli ama çatlama yumurtanın folekülümün yırtıp döllenmek için çıkmadı o andan sonra yumurtanınn24 saati var döllenmek için

Evet canım bata kadar testle takip edicem çünkü erken daha ya bat günü de kan verirm

Evet erken yaptım ya aşağıya bırakıyorum canım görselini

Amin canım inşallah
Oyyyyy ben yeni görüyorum bebeğim yaaa çok mutlu oldum çok zaman oldu oh şükür birimiz daha gebeyiz darısı bizlere kuzum

Öyle hissediyorum ki sen hamilesin canım test yapsana kız yapta yarın güne musmutlu başlayalımmm

Yumurtlama büyüdüğünü görmek için önemli ama çatlama yumurtanın folekülümün yırtıp döllenmek için çıkmadı o andan sonra yumurtanınn24 saati var döllenmek için
Bende ozellkle yumurtlamaya dikkat ediyordum bu ay farkli deneyeyim bakalım

Nefsini körleyecek kadar azıcık canının çektiklerinden ye iç olmaz bişey
Yarım su bardağı kadar içtim
Yaa ben onu görmedim çok tatlı değilmi amaa Sizede nasip olsun inşallah
Oyyyyy ben yeni görüyorum bebeğim yaaa çok mutlu oldum çok zaman oldu oh şükür birimiz daha gebeyiz darısı bizlere kuzum
Teşekkür ederim canım Rabbim sizede nasip etsin inşallah Kan verene kadar rahat olamıcam ben tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…