-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Bat ne zamandıAy kuzumm var sanki haaa bak negatif yaptım yeri belli
Benimde 2. Kullanmam gerçekten yorucu oluyor inşallah kavuşuruz bu ay4 ay boyunca klomen kullandım bu ay hsg çekmemi istedi doktorum onuda çektim bi sorun çıkmadı sadece klomene bu ay ara verdi. Kullandığım süre boyunca düzenli adet gördüm fakat bu ay kullanmadığım için yine yumurtlama problemi yaşıyorum çok zor ve can sıkıcı bir durum gerçekten…o yüzdende hala ovülasyonda pozitifi yakalayamadım
Amin inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşuruz bu ayBenimde 2. Kullanmam gerçekten yorucu oluyor inşallah kavuşuruz bu ay
Bir gebenin günlüğünü ben de duydum ama içeriğini hiç bilmiyordum. İnnovitayı kullandım geçen ay 4 gün geç yumurtladım tam yumurtlamadan 14 gün sonrada regl oldum fakat kaset değil o saklaması daha zor. O yüzden kaset mi alsam acaba dedim üstüne yazarım tarih diye.çok sağolun yorumunuz içinBen laboquick kullanıyorum memnunum ama elimdekiler bitince belki bir gebenin günlüğü markasını denerim onun testleri çok daha hassas yumurta döllenme boyutuna gelene kadar pozitif vermiyor diyorlar.
Aklımda yani denemek ama bakalım hep başka marka deneyeceğim deyip laboquick alıyorum nedenseumarım bu ay olur da gerek kalmaz tabii
Hoşbuldum canımHoşgeldin canımbu ay uğur getirsin canım Türkiyedekileri çok bilmiyorum ama bir gebenin günlüğü varya onunkiler çok hasassmış
1 Ekim canımBat ne zamandı
Amin canım ben yurt dışındayım İnan bilemiyorum kullananlar yazsa iyi olur.aslında bide değiştirsen ne kaybedersin kiHoşbuldum canımamin inş isteyen herkese nasip etsin inşallah acaba bende kararsız kaldım innovitadan mı devam etsem biliyorum yapanı yoksa gebenin günlüğünü mü denesem acaba diye kararsız kaldım kullanan var mı acaba ?
Canım kusura bakma geç gördüm mesajını ama sanki var inşallah da vardırKızlar ben geçen ay adetime 4 gün kala kan verdim 1.20 çıktı 4 gün sonra adet oldum ama hiç ağrım yoktu kanama ile geldi normalde adetten 3 4 gün kala ağrım olurdu olmadı. Adetim 1 hafta sürüyor normalde bu sefer 5 gün sürdü ama normal adetimden çok az sürdü kasık ağrım var adet olduğumdan beri temizlenmeli 2 gün oldu hala ağrım devam ediyor bende test yaptım busekilde çıktı şimdi var mı yok mu bilemedim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineNaber kızlar nasıl gidiyor ben faranjit olmuşum sürünüyorum
16. Gün mü 16 eylül mü canımBende bişey yok sanırım olmadı..
16.17 yumurtlama. 18catlamaydi
Hiç moralini bozma canım herşeyin hayırlısı babada iğne yapmadı ve birer gün arayla ilişki dedi bakalım artık aslında kafamızı takmasak tutturacaz bu bebeleri deKızlar şimdi doktor randevumdan çıktım yumurtalar istediğim kadar gelişmemiş boyutu dedi var yumurtaların ama boyutları küçük dedi o yüzden çatlatma iğnesi vurmucam dedi 1 gün arayla ilişki önerdi eğer adet olursan yine gel bu sefer hem klomen hem iğne vericem dedi yani bu ayda pek umut yokmuş gibi konuştu yine moraller bozuk anlayacagınız
16eylul 17eylul iki gün yumurtlamaydi kuzu .16. Gün mü 16 eylül mü canım
Daha dur 6 gğn olmuş askım16eylul 17eylul iki gün yumurtlamaydi kuzu .
18eylul çatlama
Aynen kuzu,beklemedeyizDaha dur 6 gğn olmuş askım7 günde anca rahime düşüyo zaten sonrasında beta salgılıyo vücur sakince beklemede kal ben 10. Gğn testte gördüm
Ben bir gebenin gunlugunden kullaniyorum ilk gebeligimde onunla.hamile.kalmstim ve tum sorulara donus yapiyorHoşbuldum canımamin inş isteyen herkese nasip etsin inşallah acaba bende kararsız kaldım innovitadan mı devam etsem biliyorum yapanı yoksa gebenin günlüğünü mü denesem acaba diye kararsız kaldım kullanan var mı acaba ?
Aynen etiketle benide mutlakaAynen kuzu,beklemedeyiz
İnşallah bir mucize olur
Bnde 10.gun bı bakarım
Çatlamayı değerlendirmek önemliKizlarr birsey soracagim onemli olan yumurtlama gununu mu degerlendirmek yoksa catlama gununu mu ?