Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 2. Kullanmam gerçekten yorucu oluyor inşallah kavuşuruz bu ay

Bir gebenin günlüğünü ben de duydum ama içeriğini hiç bilmiyordum. İnnovitayı kullandım geçen ay 4 gün geç yumurtladım tam yumurtlamadan 14 gün sonrada regl oldum fakat kaset değil o saklaması daha zor. O yüzden kaset mi alsam acaba dedim üstüne yazarım tarih diye.çok sağolun yorumunuz için

Hoşgeldin canım bu ay uğur getirsin canım Türkiyedekileri çok bilmiyorum ama bir gebenin günlüğü varya onunkiler çok hasassmış
Hoşbuldum canım amin inş isteyen herkese nasip etsin inşallah acaba bende kararsız kaldım innovitadan mı devam etsem biliyorum yapanı yoksa gebenin günlüğünü mü denesem acaba diye kararsız kaldım kullanan var mı acaba ?

Amin canım ben yurt dışındayım İnan bilemiyorum kullananlar yazsa iyi olur.aslında bide değiştirsen ne kaybedersin ki

Canım kusura bakma geç gördüm mesajını ama sanki var inşallah da vardır ben resimlerini aldım efekt yaptım bide sen bak istersen

Eklentiler

• 503464C4-770A-4B8C-B7C6-D93FC876B4DE.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 72902A92-B103-4DD9-9C1D-AA163AFF3620.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 45
Hiç moralini bozma canım herşeyin hayırlısı babada iğne yapmadı ve birer gün arayla ilişki dedi bakalım artık aslında kafamızı takmasak tutturacaz bu bebeleri de

Ben bir gebenin gunlugunden kullaniyorum ilk gebeligimde onunla.hamile.kalmstim ve tum sorulara donus yapiyor

Aynen kuzu,beklemedeyiz
İnşallah bir mucize olur
Bnde 10.gun bı bakarım
Aynen etiketle benide mutlaka ya bilirmisin acaba sen ben dün Reyhan şerbeti yaptım ama içemeden hamile olduğumu öğrendim şimdi çok canım çekti ama korkuyom içmeye içilirmi acaba ya sitelerin bazıları dozu aşmadığın sürece çok faydalı diyo bazılarıda içilmez diyo muallakta kaldım

Kizlarr birsey soracagim onemli olan yumurtlama gununu mu degerlendirmek yoksa catlama gununu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…