- 20 Eylül 2022
- 36
- 13
- 25
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.581
Merhabalar reglime 8 gün var beta testi yaptırdım 3.29 çıktı sizce yükselir mi yumurtlamanın 10 uncu günü bugünHerkese günaydınlar, geliyor benim gelmekte olan, aklıma geldikçe ateş ölçerim ben ve adet olacağım zaman 36.7ler 8ler hatta 37.0den direk çakılır 36.2. Kere ki Bı sabah 36.1
Yükselir canımMerhabalar reglime 8 gün var beta testi yaptırdım 3.29 çıktı sizce yükselir mi yumurtlamanın 10 uncu günü bugün
Valla o dediğin nedir bilmiyorum ama bende enfeksiyon vardı dr bana fitil vermişti 10 gün kullanmıştımKızlar merhaba idrar testinde eritrositi yüksek çıkan varmı enfeksiyon olduğu anlamına geliyormuş sanırım enfeksiyon tedavisinde ne uyguluyorlar?
En hayırlı vakitte olur inş.Merhaba, bı gelişme var mı?
Canım bence o yumurtlama olmuş mu diye bakılıyor ama döllenmeyi görürler mü bilemedimHanımlar adetin 21.günu progesteron değerl döllenmeyi gösterir mi?
Keşke bi bilebilsek:)Canım bence o yumurtlama olmuş mu diye bakılıyor ama döllenmeyi görürler mü bilemedim
Valla o dediğin nedir bilmiyorum ama bende enfeksiyon vardı dr bana fitil vermişti 10 gün kullanmıştım
Geçen aydı O zaman gebe değildim ama ilk hamileliğimde doğuma 1 ay kala vermişti canımKaçıncı haftada acaba
Adete 8-10 gün var ekleyebilir siniz
İnşallah canım ne testi bu aradaYükselir canımtest de yapıyor musun sen
Anladım teşekkür ederim :)Geçen aydı O zaman gebe değildim ama ilk hamileliğimde doğuma 1 ay kala vermişti canım
Gebelik testi canımİnşallah canım ne testi bu arada
Yok kan testi verdim sadece o da 3.29 çıktıGebelik testi canım
Teşekkür ederim 5. haftayım :)Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin tutunsunkaçıncı haftadasın