- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.541
Bende valla hiç belirti yokCnm nasıl gidiyor hamileliğin. Benim kusma falan yok kasık ağrım da kesildi şuan yok göğüsleri acıyo sadece ya sende ne var belirti olarak. Benim en son betam 625.33 çıktı. Ama sanki hamile değilim gibi hissediyorum yaa böyle sanki değerim düşüyor gibi hissediyorum
Ayy valla bende yumurtlama dönemimden sonra 5. Gün akşam pembemsi leke olmuştuArkadaşlar tam yumurtlama döneminde birleşme yaşadım , 1 hafta sonra kahverengi kanama tarzı lekelenmem oldu . Akıntım var sizce gebelik olabilir mi
Canım bu ay ekim grubu ekim ayı bitti ya gel seni kasım grubuna götüreyimMerhaba tam olarak anlamamakla beraber bende 26 ekimde tam yumurtlama döneminde birleşme yaşadım . Rica etsem beni de ekler misiniz ? Ama daha gebe olup olmadığım belli değil
Maşallah canımMerhaba kizlar bende 2023 temmuz anne adayıyım inşallah
Son adet tarihim 29 eylul 2022-4 Ekim 2022 arasiydi.Hesaplamalar 6. Haftanın içinde diyor bakalım doktor randevusun de belli olacak.Daha randevu bile alamadım.Yarin alacağım inşallah.Agri durumlarınız nasıl arkadaşlar?Maşallah canımsat ne zamandı şu an kaç haftalıksın
İnş sağlıklı gebeliktir. Hepimizin ki amiiinBende valla hiç belirti yokgöğüs ağrım dışında ama o da öyle aman aman değil. Benim kan değerimi söylemediler bu hafta bakalım alırlarsa gidip keseye belki kalp atışına bakarız
Bnm hiç ağrım yok ya bulantım da yokSon adet tarihim 29 eylul 2022-4 Ekim 2022 arasiydi.Hesaplamalar 6. Haftanın içinde diyor bakalım doktor randevusun de belli olacak.Daha randevu bile alamadım.Yarin alacağım inşallah.Agri durumlarınız nasıl arkadaşlar?
Aynen bende öyleyim hiç bulantim yok agrimda iş yapınca belim ağrıyor sadece o kadar. Buna sevinsek mi üzülsem mi bilemiyorum.bu gün aşırı göğsüm sızladı kaşındı.ilk defa böyle oldu.Bnm hiç ağrım yok ya bulantım da yok
Bnmde öyleydi göğüsleri hassaslaştı kabızlık var bende yaAynen bende öyleyim hiç bulantim yok agrimda iş yapınca belim ağrıyor sadece o kadar. Buna sevinsek mi üzülsem mi bilemiyorum.bu gün aşırı göğsüm sızladı kaşındı.ilk defa böyle oldu.
Hemen hemen aynıyızSon adet tarihim 29 eylul 2022-4 Ekim 2022 arasiydi.Hesaplamalar 6. Haftanın içinde diyor bakalım doktor randevusun de belli olacak.Daha randevu bile alamadım.Yarin alacağım inşallah.Agri durumlarınız nasıl arkadaşlar?
Ay bende de kabızlık olduBnmde öyleydi göğüsleri hassaslaştı kabızlık var bende ya
Ah keşke inşallahAyy valla bende yumurtlama dönemimden sonra 5. Gün akşam pembemsi leke olmuştuve hamileyim darısı sana
Medicalpark ankara batikent Ahmet süha hoca memnunum şimdilik arayışta olanlara tavsiye edebilirimMerhaba Medical Parkta hangi doktora randevu aldınız acaba
Teşekkür ederim Medicalparktan vazgeçtim para tuzağı resmen,hem o kadar para veriyoruz hemde sıra falan bekliyoruz sacmalik..Maddi durumum iyi ama devlete gitmeye karar verdim.Medicalpark ankara batikent Ahmet süha hoca memnunum şimdilik arayışta olanlara tavsiye edebilirim
6 hafta oldu cnm şuan hamile gibi hissetmiyorum. Ama göğüslerim patlıcak gibi şiş. Mide bulantısı yok kasık ağrım vardı ilk hafta o geçti şuanEvvet güzel anneler ve anne adayları nasılsınız herşey yolundadır umarım rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin cümlemize
Muayene ücretleri ne acaba?Medicalpark ankara batikent Ahmet süha hoca memnunum şimdilik arayışta olanlara tavsiye edebilirim