- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.561
Kalp atışını duydunuz mu6 hafta oldu cnm şuan hamile gibi hissetmiyorum. Ama göğüslerim patlıcak gibi şiş. Mide bulantısı yok kasık ağrım vardı ilk hafta o geçti şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışını duydunuz mu6 hafta oldu cnm şuan hamile gibi hissetmiyorum. Ama göğüslerim patlıcak gibi şiş. Mide bulantısı yok kasık ağrım vardı ilk hafta o geçti şuan
Pazartesi gitcem cnm doktora daha gitmedim. Açıkcası beklemek istedim 7 haftalık olsun diye. Erken gidince bazen görünmüyor ya o yüzden. Valla bir de anca sıra oldum doktorda İnşallah görür ve duyarızKalp atışını duydunuz mu
İnşallah canım benim kendi göründü ama demi :)Pazartesi gitcem cnm doktora daha gitmedim. Açıkcası beklemek istedim 7 haftalık olsun diye. Erken gidince bazen görünmüyor ya o yüzden. Valla bir de anca sıra oldum doktorda İnşallah görür ve duyarız
Ertesi gün 1 de çıkmış oluyorMerhaba kızlar. Sağlık ocağında beta baktıran var mı aranızda ne kadar sürede çıkar sonuçlar merak ediyorum. Bu sabah kan verdim. Yarın öğleden sonra çıkar dediler. Çok uzun süre gibi geldi.
Ya test yaptım da çok silik çıkıyor. Çok merak ediyorum. Reglim 1 hafta gecikti ama eylülde kürtaj oldum kalbi durmuştu acaba adet düzensizliği mi var ya hamile miyim neyse beklemeye devam )) teşekkür ederimErtesi gün 1 de çıkmış oluyor
Evet canımİnşallah canım benim kendi göründü ama demi :)
Testini atar mısın canım bakalım bi bende tammuz 7 de oldum kürtaj.Ya test yaptım da çok silik çıkıyor. Çok merak ediyorum. Reglim 1 hafta gecikti ama eylülde kürtaj oldum kalbi durmuştu acaba adet düzensizliği mi var ya hamile miyim neyse beklemeye devam )) teşekkür ederim
İnşallah darısı kalp atışına :)Evet canım
Snein adına sevindim sancinin geçmesinebenim hala kasıklarda sancı var yaaa 9 haftalık olduk bizde şükür nasip hayırlısı ile kucaklayalim İnşaAllah6 hafta oldu cnm şuan hamile gibi hissetmiyorum. Ama göğüslerim patlıcak gibi şiş. Mide bulantısı yok kasık ağrım vardı ilk hafta o geçti şuan
Testini atar mısın canım bakalım bi bende tammuz 7 de oldum kürtaj.
Attım. Biraz kararttım yoksa görünmüyor çok silikTestini atar mısın canım bakalım bi bende tammuz 7 de oldum kürtaj.
Bu ilk çekilmiş hali mi canım var maşallah
Yeter ki silik olsun biz onu hertürlü görürüzAttım. Biraz kararttım yoksa görünmüyor çok silik
Benimde böyleydi canımAttım. Biraz kararttım yoksa görünmüyor çok silik
Son adet tarihin ne canımAttım. Biraz kararttım yoksa görünmüyor çok silik
Canım senin sonuçlar ne oldu bayadır bakamadım burayabenim sonuçları bi çıkaramadılar ay eşim aramış biz bişey söyleyemeyiz demiş doktorunuz sizi arayacak demiş çok garipler çokkkk My_Moonlight06 @melek076 @Pheebs @TASUU ve diğer canlar
Hala bişey yok canım perşembe kabul ederlerse gidip gözükürüm biCanım senin sonuçlar ne oldu bayadır bakamadım buraya
Ben az önce yazdım kuzum uzun bir mesaj seni etiketleyemedim bilgisayar dan olduğu için galiba bazen çıkmıyor isimlerHala bişey yok canım perşembe kabul ederlerse gidip gözükürüm bi
Sen napıyorsun
Ben okudum canım benimBen az önce yazdım kuzum uzun bir mesaj seni etiketleyemedim bilgisayar dan olduğu için galiba bazen çıkmıyor isimler