- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.621
Lütfen pozitiffff düşün canım bebişin seninle Rabbimin izniyleİnşallah canımdaha varmı yokmu bilmiyorum ama inşallah hayal kırıklığı olmaz
yok canım ya haftaya 17 sindeM mucizeOldu canım nasılsın, gidebildiniz mi doktora?
Canım benim, dayanamadım kan vermeye gittim 524.6 çıktı, düşukmus ama daha yeni olduğu içindir dedi, içim içime sığmıyor, Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsinLütfen pozitiffff düşün canım bebişin seninle Rabbimin izniyle
yok canım ya haftaya 17 sinde
Tebrik ederim kuzucum darısı başımaCanım benim, dayanamadım kan vermeye gittim 524.6 çıktı, düşukmus ama daha yeni olduğu içindir dedi, içim içime sığmıyor, Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin
İnşallah canım benim, senin içinde bol bol dua etcemTebrik ederim kuzucum darısı başıma
Canımsın sağolasınİnşallah canım benim, senin içinde bol bol dua etcem
Ben perşembe gittim kalp atışını duydukKızlar hayırlı sabahlar herkes nasıl ne alemde hamilelik nasıl gidiyor
Aa hamile olmuşsun hayırlı olsun canım rabbim saglikla kucağına versin çok mutlu oldumBen perşembe gittim kalp atışını duydukSen nasılsın nasıl gidiyor
Evet canım topiğimde hamile olarak kapattımAa hamile olmuşsun hayırlı olsun canım rabbim saglikla kucağına versin çok mutlu oldum
Amin inşallah canım benim çok sevindim vallaEvet canım topiğimde hamile olarak kapattımTeşekkür ederim canım benim darısı sana Olsun
Hamdolsun iyi sayılırım sadece ara ara sancım çok oluyo okadar bebek azcuk asagidaymis solda bakalım carsamba benimde randevum var doktor amca ne dicekBen perşembe gittim kalp atışını duydukSen nasılsın nasıl gidiyor
Dikkat et canım dinlen vakit buldukça o zamanHamdolsun iyi sayılırım sadece ara ara sancım çok oluyo okadar bebek azcuk asagidaymis solda bakalım carsamba benimde randevum var doktor amca ne dicekrabbim bu duyguyu herkese yaşatsın
Merhaba kaçıncı gündü acaba bu testBı bakın bakem çıplak gözle artı Med erken seysinde cikkkk silik görüyorum
Ben yarın gidicem 7 haftalıkken göremedi doktor bebeği belki geç döllenme dit 10 gün sonra yine gel dedi şuan 8 hafta 2 günlük yarın inşallah görür ve duyarız lütfen bana da dua et canımBen perşembe gittim kalp atışını duydukSen nasılsın nasıl gidiyor
Kuzum bu erken gebelik testi adete 6 kala çıktı sonra hergun yeniledim hatta atmıştım da buraya 3 dk da çoğu silik çıkmıştı en son adete 2 kala kanda 110 çıkmıştı erken öğrendim yaniMerhaba kaçıncı gündü acaba bu test
İnşallah canımKızlarrr Güzel annelerim ve adaylarımEkim ayımızı tam 25 tane Hamiş İle Tamamladık hamiş olanlarımıza sağlıkla tutunsun ilerlesin Ve diğer güzelllerim e de enn kısa zamanda Kasım ayında bebişlerinin Olduğu haberlerini almaya niyet ediyorum
@Pheebs @TASUUdestinesiaa @melek076 Elif_edanur_61_61 @sevgicik0149
@Daisy0000 @iyilikperisi92 @LeucotheaThemis @merve_eymen @Deniizzzz @just_smile @000umutlu000 @Ginnys @Mavi070707 @berona @fnd_50 N Nur s ve diğer canlar
Canım burda çizgi varKızlar testime bakabilir misiniz? Early predictor kullandım ondan yaşancı çizgi oluyor mu ilk 10 dk da silik bi çizgi gördüm daha 10 dk dan sonra hayaletleşti