- 12 Nisan 2022
- 131
- 165
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.601
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. 1 Senedir istiyoduk :) nasip oldu çok şükürNe zamandır istiyordunuz maşAllah Rabbim bizlere de nasip etsin İnşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. 1 Senedir istiyoduk :) nasip oldu çok şükürNe zamandır istiyordunuz maşAllah Rabbim bizlere de nasip etsin İnşAllah
bat günü tahlil verdiğimde 179 çıkmıltı :)Kızlar bat günü kan veren varmı ? Kaç çıkmıştı değerlerıniz
Herhangi bir şey kullandınız mı :)İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. 1 Senedir istiyoduk :) nasip oldu çok şükür
Hayır hiç birşey kullanmadım ama her ay kafama takıyordum neden olmuyor diye üzülüyordum son ay ne test yaptım ne kafama taktım, baktım adetim 4 gün gecikti yoksa dedim :) hemen test yaptım aylardır bekledğim çift çizgi anında belirdi. :)Herhangi bir şey kullandınız mı :)
Batın 4. günü 179 çıkmıştı :)Kızlar bat günü kan veren varmı ? Kaç çıkmıştı değerlerıniz
Ne güzel ya çok sevindim regl düzensizliğiniz var mıydı acabaHayır hiç birşey kullanmadım ama her ay kafama takıyordum neden olmuyor diye üzülüyordum son ay ne test yaptım ne kafama taktım, baktım adetim 4 gün gecikti yoksa dedim :) hemen test yaptım aylardır bekledğim çift çizgi anında belirdi. :)
24 günde bir oluyordum . :)Ne güzel ya çok sevindim regl düzensizliğiniz var mıydı acaba
Kızımda 158 cikmisti şimdiki bebiste adete 2 kala 110 çıkmıştıKızlar bat günü kan veren varmı ? Kaç çıkmıştı değerlerıniz
Canım salı günü transfer oldum ben, 19u test günüm bakalım beklemedeyim-Arwen- kuzucummm noldu arayacaklardi seni son durumun nedir ?
Duacinimmm birtanemmm İnshaAllah Ginnys gibi senin de güzel haberlerini alıcaz..Canım salı günü transfer oldum ben, 19u test günüm bakalım beklemedeyim
500 tl muayene ucreti ben paket aldim 15000 tlMuayene ücretleri ne acaba?
Ayyyy bebiş bariz ben burdayım diyor hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucakla hemiiiKizlar benim adetim dündu olmadım, test yaptım ilk 5 dakika da silik çizgi çıktı , sonrada koyulasti cumartesi kan vermeye gidicem.Eki Görüntüle 3159596
İnşallah canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebisiniAyyyy bebiş bariz ben burdayım diyor hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucakla hemiii
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişinKizlar benim adetim dündu olmadım, test yaptım ilk 5 dakika da silik çizgi çıktı , sonrada koyulasti cumartesi kan vermeye gidicem.Eki Görüntüle 3159596
İnşallah canım daha varmı yokmu bilmiyorum ama inşallah hayal kırıklığı olmazMaşallah canım sağlıkla ilerlesin tutunsun bebişin