- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.521
Teşekkür ederim kuzucum inşallah inşallahhhhOffff hamilesiiiiiiinnn bayılcammm ne güzel haber tebrik ederim canım darısı kucağına almaya oldun inşallah çok çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzucum inşallah inşallahhhhOffff hamilesiiiiiiinnn bayılcammm ne güzel haber tebrik ederim canım darısı kucağına almaya oldun inşallah çok çok sevindim
Canım burda var gibi bende erken öğrenmiştim bak seninkiyle oynadım birazHamıle arkadaşlar gebelıgıni erken öğrenenler benim çatlama dan sonra 8. Günüm efektsız atıyorum varmı sızce
Sen bugün yaptın mi canımBaşka da hastane yokki burda yaa belki bekledikçe yükselir se İnşAllah testte koyulaşır daha çok ona göre tekrar veriyim
Maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinGinnys canım sana da haber veririm demiştim
Yok canım bikaç güne yaparım dua edin banada İnşAllah hayırlıca sağlıklıca çıksın yaaSen bugün yaptın mi canım
Canım burda var gibi bende erken öğrenmiştim bak seninkiyle oynasım biraz
Yok canım bikaç güne yaparım dua edin banada İnşAllah hayırlıca sağlıklıca çıksın yaa
Bunları yediğin ay mı hamile kaldın canım peki@destinesiaa canımm bak arkadaş ne diyor bende böyle yapmıştım valla kırmızı pancar falan yemiştim kuru incir ve çörekotu bal tarçın
Ben ekim ayında hiç regl olmadım ki yaa bi iki damla lekelenme oldu o yüzden şuan batımı bilmiyorumSenin bat nezamn ekim ayında beraberdik heralde günlerimiz
Ekim ayında regl olmuşmuydunSenin bat nezamn ekim ayında beraberdik heralde günlerimiz
Evet ben oldum 14 Ekim'de şimdiki bat 11 kasımEkim ayında regl olmuşmuydun
Bende senin gibi çatlamanın 8. Günü yapmıştım aslında bi gölge vardı ama emim olamadım 9.gün degölge var gibiydi ama 10. Gün sabah yine gölge ama öğlen yaptığımda biraz daha iyi gördüm akşamına valla daha net gördüm düşünSen kaç gün kala ogrenmiştın canım
Evet canım jel ve hayıt tohumu ilacı da kullandım detaylı olarak yaptığım herşeyi daha önceki mesajda anlattım canmBunları yediğin ay mı hamile kaldın canım peki
Olmuş olmuş sonrasıngelit hayırlı olsunİlk 10 dakıkada böyle çıktı ama yınede bekleyım emin olmak için 6 gün var bata hayırlısı artık
Yükselir canını sıkma yarın 4 çıkar ertesi gün 8 gebesin bu böyledirİnşAllah gebeyimdir yaa valla henüz netleşmedi kanda 2 çıktı
Anladım canım gözün aydın tekrardanEvet canım jel ve hayıt tohumu ilacı da kullandım detaylı olarak yaptığım herşeyi daha önceki mesajda anlattım canm
Merhaba doktor ve laboratuvar hakkında yorumlarınız neler görüşmeye gittiniz mi? Biraz bilgi alabilir miyim?Sizin ile ilgili kararı duygularınız size verdirecektir. Hislere çok inanırım. Yapmak istemiyorsanız en doğrusu budur
Ama benim keşkelerim oldu bu süreçte. Çok dra gitmiştim başka bir problem vardı ama her dr vizyonu farklı olabiliyor ve bazen farklı bir açıdan bakmamıza yardımcı olabiliyor. Keske uzmanlık alanı histoloji olan bir dr ile öncesinde görülseymişim dedim bir de tecrübeli hekimler farklı oluyor genelde görece olarak genç hekimlerle yol almıştım.
yani kader kısmet bazı şeyler bundan sonra yol haritasını daha dikkatli oluşturacağım kendi açımdan.
Dr Sevtap hamdemir. Ankara medicanın dr.
Bakalım şimdi nasıl ilerleyeceğiz. Yeterli bir yumurta oluşturabilirsem sonrasında işler daha kolaylaşacak gibi hissediyorum En azından yaş parametresinin olumsuzluklarına daha dirençli olabilirim
Ben de test yaptım benim de negatif ama gel gör ki hala kırmızı kart yemedim. Eşim de şehir dışına çıktı yetişebilirse bu ay gideceğiz adetin 2. Gününde yetişmezse sonraki ayı bekleyeceğiz.
Güzel bir dönem beni seni hepimizi bekliyor. Sıfırdan kendimizi hazırlayacağız ve 2023 olmadan güzel haberleri alacağız inşallah. Aşırı pozitifim Çünkü bir şey düşünüyorsam, aklıma yatıyorsa vardır bir hayır elbet
Teşekkür ederim canım darısı sana Olsun enn kısa zamandaAnladım canım gözün aydın tekrardan
Amin İnşAllahYükselir canını sıkma yarın 4 çıkar ertesi gün 8 gebesin bu böyledir
Cnm nasıl gidiyor hamileliğin. Benim kusma falan yok kasık ağrım da kesildi şuan yok göğüsleri acıyo sadece ya sende ne var belirti olarak. Benim en son betam 625.33 çıktı. Ama sanki hamile değilim gibi hissediyorum yaa böyle sanki değerim düşüyor gibi hissediyorumBende senin gibi çatlamanın 8. Günü yapmıştım aslında bi gölge vardı ama emim olamadım 9.gün degölge var gibiydi ama 10. Gün sabah yine gölge ama öğlen yaptığımda biraz daha iyi gördüm akşamına valla daha net gördüm düşün