Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamıle arkadaşlar gebelıgıni erken öğrenenler benim çatlama dan sonra 8. Günüm efektsız atıyorum varmı sızce
Canım burda var gibi🙏😍🍀 bende erken öğrenmiştim bak seninkiyle oynadım biraz

Eklentiler

• DD96E591-CD6D-4D9E-A125-C356EA303819.jpeg
    DD96E591-CD6D-4D9E-A125-C356EA303819.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 37
Sen kaç gün kala ogrenmiştın canım
Bende senin gibi çatlamanın 8. Günü yapmıştım aslında bi gölge vardı ama emim olamadım 9.gün degölge var gibiydi ama 10. Gün sabah yine gölge ama öğlen yaptığımda biraz daha iyi gördüm 😍 akşamına valla daha net gördüm düşün 🫶🏻

Sizin ile ilgili kararı duygularınız size verdirecektir. Hislere çok inanırım. Yapmak istemiyorsanız en doğrusu budur ❤️
Ama benim keşkelerim oldu bu süreçte. Çok dra gitmiştim başka bir problem vardı ama her dr vizyonu farklı olabiliyor ve bazen farklı bir açıdan bakmamıza yardımcı olabiliyor. Keske uzmanlık alanı histoloji olan bir dr ile öncesinde görülseymişim dedim 😏😏 bir de tecrübeli hekimler farklı oluyor genelde görece olarak genç hekimlerle yol almıştım.
yani kader kısmet bazı şeyler bundan sonra yol haritasını daha dikkatli oluşturacağım kendi açımdan.
Dr Sevtap hamdemir. Ankara medicanın dr.
Bakalım şimdi nasıl ilerleyeceğiz. Yeterli bir yumurta oluşturabilirsem sonrasında işler daha kolaylaşacak gibi hissediyorum 🙏🏼🙏🏼 En azından yaş parametresinin olumsuzluklarına daha dirençli olabilirim 😊😊
Ben de test yaptım benim de negatif ama gel gör ki hala kırmızı kart yemedim. Eşim de şehir dışına çıktı yetişebilirse bu ay gideceğiz adetin 2. Gününde yetişmezse sonraki ayı bekleyeceğiz.
Güzel bir dönem beni seni hepimizi bekliyor. Sıfırdan kendimizi hazırlayacağız ve 2023 olmadan güzel haberleri alacağız inşallah. Aşırı pozitifim ❤️ Çünkü bir şey düşünüyorsam, aklıma yatıyorsa vardır bir hayır elbet 🤗🤗
Merhaba doktor ve laboratuvar hakkında yorumlarınız neler görüşmeye gittiniz mi? Biraz bilgi alabilir miyim?

Bende senin gibi çatlamanın 8. Günü yapmıştım aslında bi gölge vardı ama emim olamadım 9.gün degölge var gibiydi ama 10. Gün sabah yine gölge ama öğlen yaptığımda biraz daha iyi gördüm 😍 akşamına valla daha net gördüm düşün 🫶🏻
Cnm nasıl gidiyor hamileliğin. Benim kusma falan yok kasık ağrım da kesildi şuan yok göğüsleri acıyo sadece ya sende ne var belirti olarak. Benim en son betam 625.33 çıktı. Ama sanki hamile değilim gibi hissediyorum yaa böyle sanki değerim düşüyor gibi hissediyorum

X