-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.501
Çok küçük bir değer derken mesela kaç gibi acaba birde bu yeni yaptığınız artımed testinden sonra yine kan verdiniz miBen ilk gebelıgımde sılık cızgı çıkıp gıttık negatıf dedıler kan testı ertesı gün başka marka yaptım ve başka hastaneye gıttım çok küçük bı değerle ögrendim
Bugün kan verdım sağlık kabınınde baktırdım sadece kanımda pozıtıf çıktı değerlendirme aralıkları farklı imiş sabahkını de atıyorum ,oğlumda38 ile öğrendimÇok küçük bir değer derken mesela kaç gibi acaba birde bu yeni yaptığınız artımed testinden sonra yine kan verdiniz mi
Yaa maşAllah Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua edin lütfenBugün kan verdım sağlık kabınınde baktırdım sadece kanımda pozıtıf çıktı değerlendirme aralıkları farklı imiş sabahkını de atıyorum ,oğlumda38 ile öğrendim
Yaa maşAllah Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua edin lütfenbenimde İnşAllah vardır yaa bak size atıyım şuanki halini bu böyle ilk 5 dakika içinde çıkmıştı ertesi gün yaptım yine aynı şekilde çıktı 5-6 dkkada
Kan verdınız mı var gözüküyor canım benımPapatyamaviss ilk Halide böyleydi
Benim fikrim şuan senin hamile oldugun yönündeYaa maşAllah Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua edin lütfenbenimde İnşAllah vardır yaa bak size atıyım şuanki halini bu böyle ilk 5 dakika içinde çıkmıştı ertesi gün yaptım yine aynı şekilde çıktı 5-6 dkkada
Kuzum sen mı ovulasyon sormuştun alttakı lhKızlar daha bata 6 gün var ama bende bir test patlattım yok gıbı ama valla sızın gözler şahin belki bir umut vardır filtre fln
Evet ben sormuştum bat günü daha koyu çıkıyor büyük ihtimalle böyle gebelıgını öğrenen çok olmuşta ondan sordum teşekkürler canımKuzum sen mı ovulasyon sormuştun alttakı lh
Bu testi sabah ilk idrarımla yaptım salı günü hayal görmüşümdür diye çarşamba aynı saatte yine yaptım yine gördüm çarşamba akşam acile gittim doktor negatif dedi bende test bozuk diye düşündüm bugün 5-6 km yürüdüm adetim gelsin diye neler yapıyorum ama bir türlü gelmiyor da anlamadım gittiKan verdınız mı var gözüküyor canım benım
Ay amin İnşAllah yaaa valla neler yapıyorum reglim gelsin diye de ama yokBenim fikrim şuan senin hamile oldugun yönündebenimde 6 kala yapmaya başladım hep ilk dolarda çıktı o şekilde silik çizgiler tekrarla sürekli bence kan ver sen
Başka hastane denedınızmı acaba bence deneyınBu testi sabah ilk idrarımla yaptım salı günü hayal görmüşümdür diye çarşamba aynı saatte yine yaptım yine gördüm çarşamba akşam acile gittim doktor negatif dedi bende test bozuk diye düşündüm bugün 5-6 km yürüdüm adetim gelsin diye neler yapıyorum ama bir türlü gelmiyor da anlamadım gitti
Başka da hastane yokki burda yaa belki bekledikçe yükselir se İnşAllah testte koyulaşır daha çok ona göre tekrar veriyimBaşka hastane denedınızmı acaba bence deneyın
Şuan belli belirsiz bir şey var ama kuruma çizgisi olma ihtimali de yüksek o nedenle bekleyelim 11. Gün gibi bir tık koyulaşır eğer varsa şimdiden herşey yolunda gitsin dileyimGinnys sence burda varmı birşeyler sen iyi biliyorsun sende böyle ogrenmiştın gebeligini çatlama 28 ekim 8. Gün bugun
Offff hamilesiiiiiiinnn bayılcammm ne güzel haber tebrik ederim canım darısı kucağına almaya oldun inşallah çok çok sevindim
Maşallah bir gebe daha me bereketli ayPapatyamaviss ilk Halide böyleydi
İlk 10 dakıkada böyle çıktı ama yınede bekleyım emin olmak için 6 gün var bata hayırlısı artıkŞuan belli belirsiz bir şey var ama kuruma çizgisi olma ihtimali de yüksek o nedenle bekleyelim 11. Gün gibi bir tık koyulaşır eğer varsa şimdiden herşey yolunda gitsin dileyim
İnşAllah gebeyimdir yaa valla henüz netleşmedi kanda 2 çıktıMaşallah bir gebe daha me bereketli aytebrik ederim