Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım burda var gibi kaç günün var. Bide 2 düşük olabilir ama ben 1.20 den yükselen hamile olanı da gördüm burda okuduk hatta sen kalbini ferah tut ama hangi marka testin canım
Marka artımed kaset tipi testi adetimde gecikti yani bu son 3 aydır düzensiz o yüzden anlayamadım bi türlü acaba diyorum ki bir hafta bekleyip tekrar mı test yapsam kaset

Marka artımed kaset tipi testi adetimde gecikti yani bu son 3 aydır düzensiz o yüzden anlayamadım bi türlü acaba diyorum ki bir hafta bekleyip tekrar mı test yapsam kaset
Aslında 2 güne bir artıyor Ya çizgide farklılaşıyor istersen öbürgün yada yarın akşam yine test yap bakalım

Ben ilk gebelıgımde sılık cızgı çıkıp gıttık negatıf dedıler kan testı ertesı gün başka marka yaptım ve başka hastaneye gıttım çok küçük bı değerle ögrendim

Kizlar merhabaaa araniza yeni katildim benimde reglime 3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok cok silik bir cizgi var bilmem gorur musunuz … sizce hamile miyimmmm

Eklentiler

• 6B11D733-3BDF-4ACC-8B3E-3766C9E133C7.jpeg
    238,8 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar merhabaaa araniza yeni katildim benimde reglime 3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok cok silik bir cizgi var bilmem gorur musunuz … sizce hamile miyimmmmEki Görüntüle 3156658
Maşallah canım bebeğin seninledir inşallah ama burası Ekim grubu aslında kapandı bu grup da biz bi çıkamadık burdan kasıma geç sen oraya da uğur getirmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…