-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.481
Marka artımed kaset tipi testi adetimde gecikti yani bu son 3 aydır düzensiz o yüzden anlayamadım bi türlü acaba diyorum ki bir hafta bekleyip tekrar mı test yapsam kasetCanım burda var gibi kaç günün var. Bide 2 düşük olabilir ama ben 1.20 den yükselen hamile olanı da gördüm burda okuduk hatta sen kalbini ferah tut ama hangi marka testin canım
Ne zamandır istiyordunuz maşAllah Rabbim bizlere de nasip etsin İnşAllahbekledim, bekledim bu ay nasip oldu allahım şükürler olsun :)
Aslında 2 güne bir artıyor Ya çizgide farklılaşıyor istersen öbürgün yada yarın akşam yine test yap bakalımMarka artımed kaset tipi testi adetimde gecikti yani bu son 3 aydır düzensiz o yüzden anlayamadım bi türlü acaba diyorum ki bir hafta bekleyip tekrar mı test yapsam kaset
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin tutunsunbekledim, bekledim bu ay nasip oldu allahım şükürler olsun :)
Aaa bak evet bugün yine test yapsa iyi olurH Hic98 Kasım topiğinde hamile olan arkadaşın testi sabahtan akşama koyulaştı, testi artimed amaPapatyamaviss
Ben ilk gebelıgımde sılık cızgı çıkıp gıttık negatıf dedıler kan testı ertesı gün başka marka yaptım ve başka hastaneye gıttım çok küçük bı değerle ögrendimAnlayamadım ki testler silik ama ikiside var gibi Yok sabah uyanıp ilk az olan idrarımla yaptım ikiside aynı marka test ikiside sabah ilk idrarla yapıldı ama dün gece negatif dediler ya bu döngü çok kötü bişi
Sabah akşamH Hic98 Kasım topiğinde hamile olan arkadaşın testi sabahtan akşama koyulaştı, testi artimed amaPapatyamaviss
Canım çok silik ama görüyorum, inşallah bebeğin senledirKizlar merhabaaa araniza yeni katildim benimde reglime 3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok cok silik bir cizgi var bilmem gorur musunuz … sizce hamile miyimmmmEki Görüntüle 3156658
Ya cok tesekkur ederim aylardir deniyoruz insallah guzel sonuclar alirimCanım çok silik ama görüyorum, inşallah bebeğin senledir
Yasli teyzeler gibi kullanmayi ogrenemedim kiM miniminikus123 sen Kasım topiğinde gell
Ya cok tesekkur ederim aylardir deniyoruz insallah guzel sonuclar alirimallahim isteyen herkese nasip e
Belirtileriniz var mıydıKizlar merhabaaa araniza yeni katildim benimde reglime 3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok cok silik bir cizgi var bilmem gorur musunuz … sizce hamile miyimmmmEki Görüntüle 3156658
Maşallah canım bebeğin seninledir inşallahKizlar merhabaaa araniza yeni katildim benimde reglime 3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok cok silik bir cizgi var bilmem gorur musunuz … sizce hamile miyimmmmEki Görüntüle 3156658
Valla bakcam canım 2 gün daha regl olmazsam yine test yaparımH Hic98 Kasım topiğinde hamile olan arkadaşın testi sabahtan akşama koyulaştı, testi artimed amaPapatyamaviss
Ya benim bundan bile belirgindi ama akşam kanda negatif çıktı 2 kez yaptım bideSabah akşam