- 17 Ağustos 2022
- 187
- 162
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.341
Kabızlık var bende ya buna napabiliriz peki önerisi olan var mı kızlarEvet canım ne kadar yüksek o kaa güzelll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabızlık var bende ya buna napabiliriz peki önerisi olan var mı kızlarEvet canım ne kadar yüksek o kaa güzelll
Bence 27 sinde olmuş gibi canımKızlar selam bugün adet bitiminin 13. Günü yumurtlama hala yok. Bi netleşiyo bi silikleşiyor testler. Çok stres oldum. Adet düzenim bu ay çok iyiydi düzensiz adetim olmaz zaten bir tek ağustosta geciktim onda da prolaktin yüksek çıkmıştı ama Eylülde hemen oldum adet gününde demek ki düştü dedim hatta prolaktin. Testlerime bakar mısınız acaba sizce çok mu acele ediyorum yumurtlama için? Yumurtlanmayan bir ay var mı hiç başına gelen oldu mu?
Bana da öyle geliyo vallahi inşallah öyledir kuzumBence 27 sinde olmuş gibi canım
Evet canım 2 kat artış Olmalı sen içini ferah tutttt birlikte anneler grubuna gidicezKizlar dun sonucum beta 158 cikti. Yarin en az 250 olmasi lazim dimi saglikli bi artis icin?
Bol su içmen lazım bide süt içersen de bağırsaklarını rahatlatır hemde bebiş için de iyi zatenKabızlık var bende ya buna napabiliriz peki önerisi olan var mı kızlar
Amiiiin hayirlisiylaEvet canım 2 kat artış Olmalı sen içini ferah tutttt birlikte anneler grubuna gidicez
Valla canım test yok başka yapamadım bu sabah eşimden isteyebilirim aslında ama tekrar test yapmak istemiyorum 1 hafta daha beklicem mecburKız ben dayanamazdım varsa sabah ilk idrarla yapsana
Beklemek çok zor yaaa valla erken öğrenince daha zorValla canım test yok başka yapamadım bu sabah eşimden isteyebilirim aslında ama tekrar test yapmak istemiyorum 1 hafta daha beklicem mecbur
Maşallah bence çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin canımKıızzzzzzzlar yeni kan verdim. 625. 33 çıktı en son 44 le öğrenmiştim 27 ekimde 44le öğrendim. 1 Kasım 625 çıkmış nasıl sizce değerim bebeğim benimle miiiii hala inanamıyorum.
Hmmm haber et mutlaka olur mu test yaptığında daValla canım test yok başka yapamadım bu sabah eşimden isteyebilirim aslında ama tekrar test yapmak istemiyorum 1 hafta daha beklicem mecbur
İlk hamilelik mi canmValla canım test yok başka yapamadım bu sabah eşimden isteyebilirim aslında ama tekrar test yapmak istemiyorum 1 hafta daha beklicem mecbur
Kesinlikle haber edicem buradan canım benimHmmm haber et mutlaka olur mu test yaptığında da
Hayır canım 4. Bebeğim olacak nasipseİlk hamilelik mi canm
Sağol canım benim amin inşallahMaşallah bence çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin canım
Kasık ağrım regli periyodu geçince bitti. Sizinde böyle mi ara ara batıyor kasıklarıma bir şey o kadar.Maşallah bence çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin canım
Ah ben o mesajını görseydim keşke kaydederdim bat ne zman sen söyle yinede bu gruba yazaym seniKız bileydim buraya yazdırdım kendimi
Ayy İnshaAllah gebelik haberini alabilsemde direk hamiş koysan ismimin yanına
Benimde 2 gündür çokk hafif kasık sancım olup geçiyorKasık ağrım regli periyodu geçince bitti. Sizinde böyle mi ara ara batıyor kasıklarıma bir şey o kadar.
Teşekkür ederim suan nasıl dogrurum acıkcası bilemiyorum bayrama denk geliyor erken aldırırsam cocugu sezeryanla bakalım nasipBenim oğlumda 2 gün öncesi doğum olmuştu ama o tarih 40 hafta tam gösteriyor 38 ile 42 hafta arası doğması beklenir sezeryan değilse bekleyeceksin. Yani 5temmuz 17 temmuz arası gibi düşün
Masallahhhhhh yavrum. Suan gördümmmm teyzelerine merhaba demiş vallaGünaydınnnn teyzeleri bugün bat günüm ilk dakikası ve ilk 10 dakika içindeki hali
Yeni hafta yeni ay yeni umutlar Olsun musmutlu bi hafta ,ay Olması dileğimle