- 17 Ağustos 2022
- 187
- 162
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.301
Ben de tam tersi cnm bir sürü şey çekiyorAy o çok fena zayıflatıyor bilenapılabilir ki
Herşey deniyoruz ama zamanla azalacak diye bekliyoruz valla bakalımAy o çok fena zayıflatıyor bilenapılabilir ki
Cnm benim sağolasın rabbim de sana nasip etsin en güzeliniM mucizeOldu canım ben dün yazdım, görmedin herhalde ben hasta oldum.
Kevserky hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin bebişş
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canımBenim bat tarihim bugündü ve o minik çift çizgi göründü şükürler olsun
Belirtileri merak eden arkadaşlar için;
İki hafta önce minnacık bir damla açık renk kan geldi.
Son günlerde çok şiddetli baş ağrılarım oldu bununla beraber sıkça baş dönmesi oluyor. Son bir hafta 'heh şimdi regl olacağım' diye diye geçti. tam anlamıyla regl ağrısı yaşadım alt karında gezen bir ağrı var Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahdarısı isteyen tüm güzel kalpli kadınlara
Şükür her zamanki gibi çok yiyorumBen de tam tersi cnm bir sürü şey çekiyor
Bulantı bende de gelip gidiyor. Gece tuvalete kalkıyom o ara hemen mide bulantısı yakalıyor. Baş ucuma tuzlu kreker koydum ağzıma 2 atıyorum düzeliyor şimdilik gündüz de oluyo. Ama acıkınca çok kötü oluyom hemen bir şeyler yemem gerekiyorŞükür her zamanki gibi çok yiyorumyemem değişmedi ama bulantı gelip gidiyor
Yaa görmediysem yada unuttum muM mucizeOldu canım ben dün yazdım, görmedin herhalde ben hasta oldum.
Kevserky hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin bebişş
Ohhh maşallah grubu güzel haberlerle kapattık, sağlıkla gelsin kuzum, sana kız hissettimmBenim bat tarihim bugündü ve o minik çift çizgi göründü şükürler olsun
Son günlerde çok şiddetli baş ağrılarım oldu bununla beraber sıkça baş dönmesi oluyor. Son bir hafta 'heh şimdi regl olacağım' diye diye geçti. tam anlamıyla regl ağrısı yaşadım alt karında gezen bir ağrı var Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahdarısı isteyen tüm güzel kalpli kadınlara
Canım nane limon içilebilir hamilelikte sen yine doktoruna danış. İyi gelir mideyi rahatlatırBenim devamlı oluyor yaaa birde hiç bir şey yemek istemiyorum valla ne olacak böyle anlamadım
Ağzın bal yesin çok mutlu olurum hadi inşallahOhhh maşallah grubu güzel haberlerle kapattık, sağlıkla gelsin kuzum, sana kız hissettimm
Çokk güzelll bi haberBenim bat tarihim bugündü ve o minik çift çizgi göründü şükürler olsun
Onlar benim normal halim açlığa dayanamamakBulantı bende de gelip gidiyor. Gece tuvalete kalkıyom o ara hemen mide bulantısı yakalıyor. Baş ucuma tuzlu kreker koydum ağzıma 2 atıyorum düzeliyor şimdilik gündüz de oluyo. Ama acıkınca çok kötü oluyom hemen bir şeyler yemem gerekiyor
Canım ben bu konuyu bilmiyorum ama içimden bebiş olabilir mi diye geçiyor test yaptın mı çünkü başka neden öyle bi akıntı gelsin ki yumurtlama değil yumurtlama geçmişte değilGüzel anneler öncelikle Allah hepinize evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anne adayları inşallah en kısa zamanda benim de sizin de kucaklarınız bebişle dolar. Bir sorum olacak. Bugün 14. Gün ve hala yumurtlamadım. Belirti de yok zaten. Ama bundan 3-4 gün önce kasık ağrısı bel ağrısı ve pembe kahve kanla karışık akıntı geldi. Yumurtlama oldu da ovulasyonda mı göremedim yoksa yumurtlama olmadı mı gerçekten? Ne olur bir yardımcı olun kızlar kafam çorba gibi oldu.
Yavrum adetime 13 gün var görünüyor. Tabii yumurtlama olmadığı için tahminim bu. Anlamadım gitti yaCanım ben bu konuyu bilmiyorum ama içimden bebiş olabilir mi diye geçiyor test yaptın mı çünkü başka neden öyle bi akıntı gelsin ki yumurtlama değil yumurtlama geçmişte değil
Gel bunı bizim diğer gruba bi sorYavrum adetime 13 gün var görünüyor. Tabii yumurtlama olmadığı için tahminim bu. Anlamadım gitti ya