- 24 Ağustos 2022
- 4.091
- 12.159
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.321
Geliyorum kuzucummGel bunı bizim diğer gruba bi sor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geliyorum kuzucummGel bunı bizim diğer gruba bi sor
Valla çok şükür kokusuz bı akıntı 2 kere geldi zaten 2 Kasım'da da randevum var kalp atışı vs rutin kontroller için gidicem bakalım neler olcakKokusu yoksa sıkıntı da yok derler istersen bir doktor telefon aç sor bit çoğu gitmeden yanıtlar ama kokulu alıntı soru. Olur bu arada gebeyken yumurtlamazsın rahimde bebek var diye beynimize sinyal gidiyor ve bu nedenle yumurta üretmiyoruz
Test bozuk sanırımKizlar bat 23 ekimdi 25 Ekim'de test yaptım akşam yaptığım halde ikinci çizgi silik çıktı bu akşam yine test yaptım 8 gün geçmesine rağmen aşağıdaki gibi çıktı anlamadım gitti Eki Görüntüle 3154175
Bana da öyle geldi acaba fazla mı idrar damlattimTest bozuk sanırım
İnşallah öyledir canım ya çünkü ben eminim hamile olduğumdanFazla da damlattıysan ne yapsın test ölçemeyip bozuğa yatmış
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin anladığım kadarıyla gebesin bugün yine yaptım test hatalı olabilirKizlar bat 23 ekimdi 25 Ekim'de test yaptım akşam yaptığım halde ikinci çizgi silik çıktı bu akşam yine test yaptım 8 gün geçmesine rağmen aşağıdaki gibi çıktı anlamadım gitti Eki Görüntüle 3154175
Dut elimden gidelimGeliyorum kuzucumm
Sağolasın canım benim inşallah vardır gebelik tekrar evde test yapmicam haftaya Çarşamba randevum var hastaneye gitcem bakalım hayırlısıHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin anladığım kadarıyla gebesin bugün yine yaptım test hatalı olabilir
Kız ben dayanamazdım varsa sabah ilk idrarla yapsanaSağolasın canım benim inşallah vardır gebelik tekrar evde test yapmicam haftaya Çarşamba randevum var hastaneye gitcem bakalım hayırlısı
Canim kan testim geldi beta 158 o testte cikan deger buTeşekkür ederimm kuzumm
Doktor gidince sorayım bir bakayım zencefil içmekten içim dışım zencefil oldu vallaCanım nane limon içilebilir hamilelikte sen yine doktoruna danış. İyi gelir mideyi rahatlatır
Güzel haberler alırsın inşallahValla çok şükür kokusuz bı akıntı 2 kere geldi zaten 2 Kasım'da da randevum var kalp atışı vs rutin kontroller için gidicem bakalım neler olcak
Aminnnn canım benim İnşaAllahGüzel haberler alırsın inşallah
Evet canım ne kadar yüksek o kaa güzelllKizlar dun sonucum beta 158 cikti. Yarin en az 250 olmasi lazim dimi saglikli bi artis icin?
Sor tabiki canımDoktor gidince sorayım bir bakayım zencefil içmekten içim dışım zencefil oldu valla