- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #7.281
Yaptım oldu mu bakalımAdının olduğu yere git canım hesap detayları var tıkla aşağı doğru in doğacak muhtemel tarih yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım oldu mu bakalımAdının olduğu yere git canım hesap detayları var tıkla aşağı doğru in doğacak muhtemel tarih yazıyor
Olmuş YaYaptım oldu mu bakalım
Ben Çin takvimi baktım erkek diyorHepimizin inşallah sağol canım bakalım buradaki hamilelerin bebiş cinsiyetleri ne olacak onlarıda söylemeyi nasip etsin rabbim
Evet oldu çok heyecanlı..eşine nasıl söyledim canımOlmuş Ya
Yaaa dur bende bakayımBen Çin takvimi baktım erkek diyor
Tebrik ederimmmm. Çok sevindimM mucizeOldu bu sabah tekrar test yaptım bu defa erken gebelik değildi normal kaset test. Saniyeler içinde koyu çift çizgi belirdi
Ben nasıl yaptığınızı anlamadım ama senin olmuş cnmYaptım oldu mu bakalım
Teşekkür ediyorum çok sağolTebrik ederimmmm. Çok sevindim
EvetArtık temmuz anneleri olucaz
Benim devamlı oluyor yaaa birde hiç bir şey yemek istemiyorum valla ne olacak böyle anlamadımİyiyim ara ara bulantıolup geçiyor
Aynen öyleBen telefondan yaptım üstteki resmine tıklayınca orada hesap detayları yazıyor sonra aşağı doğru bakınca çocuğunuzun tahmini doğum tarihi yazıyor onu yazıp kaydet diyorsun bu kadar
Ay o çok fena zayıflatıyor bile napılabilir kiBenim devamlı oluyor yaaa birde hiç bir şey yemek istemiyorum valla ne olacak böyle anlamadım
Benim yok çok şükür ama bazı şeyler fena kokuyor hele zeytinyağı söylerken bile midem kötü olduAy o çok fena zayıflatıyor bile napılabilir ki
Yaaaa kız gösteriyorYaaa dur bende bakayım
Sağol canm benimBen telefondan yaptım üstteki resmine tıklayınca orada hesap detayları yazıyor sonra aşağı doğru bakınca çocuğunuzun tahmini doğum tarihi yazıyor onu yazıp kaydet diyorsun bu kadar
Benimki biliyor ya gizli olmadı testi birlikte bekledik ama Bi düşüneyimKocalara nasıl söylediniz fikir yok muuuuu